2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Cnm tam okumadın daha heralde yazıları, sonucum çıktı, benek gelişememiş, değerim düşüşe geçti
canım ya yapacak hiçbirşey yok mu ?iğne ne bileyim?ayyyy bu sonucu beklemiyordum senden ben geç açtım neti senin yazını gördüm direk şokkk...

canım ya yapacak hiçbirşey yok mu ?iğne ne bileyim?ayyyy bu sonucu beklemiyordum senden ben geç açtım neti senin yazını gördüm direk şokkk...
purple81 canım çok üzüldüm şuan ben de kendimi tutamıyorum sen nasılsındır.ama canım bunda da vardır bir hayır diyelim ne diyeceğimi şaşırdım arkadaşım ya...

Kizlar bende şimdi tekrardan doktordan geliyorum hafif parca gibi bişey geldi cok korktum şükür düşük yokmuş bebeklerim durumu iyimiş biri daha kücükmüş digeri daha iyimiş ama biraz aşadaymiş bebeklerim doktor jeli kesti igneye gectim hayirlisi hakkimizda rabbim bebeklerimi bana bagişlasin dua edin

purple81 canım çok üzüldüm şuan ben de kendimi tutamıyorum sen nasılsındır.ama canım bunda da vardır bir hayır diyelim ne diyeceğimi şaşırdım arkadaşım ya...
Allahın takdiri canım, öok üzüldüm çok ağladım hala ağlıyorum ama elden bişey gelmez, kısmet değilmiş. Allahım inşallah kontrol gününü bekleyenlerin yüzünü güldürsün, kimsemin kucağını boş bırakmasın, 2-3 ay sonraya yine demiycez, çok ara vermek istemiyorum , yaşımda 34 hatta 35 diyebilirim artık

Canım çok dikkatli ol lütfen , mümkünse sürekli yat dinlen, arada ev içi yürüyüşmyap sadece ki üç ayı tamamlayasın

Yok cnm, gelişmemiş embriyo durmuş gelişmesi, zaten değerler zor yükseliyordu biliyorsun
Çok çok üzüldüm Can'ım(( ..vardır her şeyde bir hayır Allah büyüktür bu günleri unuttursun en kısa zamanda sana.. Bizler güçlüyüz toparlanıp yeniden başlarsın Allah'ın izniyle Can'ım benim

canım biliyorsun ben de aynı şeyleri yaşadım bana da direk iğneye başlanmıştı şuan iğne bırakıldı dr muz Allah korusun kanama olursa o zaman tekrar başlarız dedi tek çaresi dinlenmek ben bir hafta evden çıkmadım şimdide işten gelip direk dinleniyorum çok yorulmamaya çalışıyorum sen de sadece dinlen cnm..

Evet cnm cok korktum kanamam olunca ama baktim parca tarzi bişey geldi iyce tedirgin oldum o hastane yolu beni su gibi terletti kesem aşadaymiş doktorum 1 hafta daha dinlenmem gerektigini söyledi bebeklerimib ikiside belli ama bitanesi daha kücükmüş o kese gidebilirde dedi büyüyede bilir dedi inş beni terketmezler

Canım peki o parça kanama neden olmuş açıklaması neymiş aman kızlar ya valla zor süreçlerden geçiyoruz hamile kalması ayrı dert çok şükür kaldık sonrası ayrı bir dert umarım dert olmaktan çikar sağlıklı bi şekilde gebeliğimizi geçiririz

ikizlerde biri hep daha küçük oluyor sanırım hep öyle yazıyorlar.Sen biraz daha dikkatli ol enazından rahimağzını mukoz tıkaç tıkayana kadar.O da 8 haftada oluyor yanlış hatırlamıyorsam.

Canım benim çok sağol, yok ben hemen olumsuzu gördüm diye sizi bırakmıycam, kurtulamıycaksınız benden :) takibimdesiniz, allah kısmet ederse bir dahaki dnememde olcak inşallah, inancım var benim .

Evet canım , artık sizin güzel haberlerinizle mutlu okucam, Allahım kısmet ederse yaza yine yetişirim sizi :) sizlerin ilerleyen dönemlerimiz nasıl olcak onları öğrenirim bende , tecrübe olur banada

Kizlar biz de dr dan geldik ikizlerimiz olacakmis hatta bir tanesinin kalp atisi bile varmis 10 gun sonra duyulurmus aslinda cok sukur bin sukur rabbim bu mutlulugu isteyen herkese nasip etsin.icerde birazcik kanama alani var dinlenmelisin dedi rapor verdi dr.bu hafta yatisss bazi ilaclari da kesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…