dış gebelik olsa keseyi görmezdi.Dış gebelik değilBenim gecen sene başima geldi 8 haftalik hamileydim ama kese 8 haftalik değil dedi doktor ayni şeyde duruyor dedi gelişememişti malesef ama bnim beta hcg 8 haftaya goreydi yani malesef bnim diş gebelik olmuş senin değildir ama ztn olsa doktor söylerdi hic beyenmedim bunu diye öyle biley olsa hastanede yatirirdi korkma cnm gec tutunmustur
Benim dış gebelik gibi durmuyor dedi doktor, gelişirmi bilemedim, çok umutsuzum.
Tatlim gec tutunmustur belki bol bol dua et allahim yardim etsin yarabbimKızlar ywni geldim doktordan , malesef haberler pek iç açıcı değil, kese olması gerektiği yerde döründü fakan bir santimin onda biri kadar küçük nişey, doktor dedi ki değerlerim yavaş yükselmiş benim hep o yüzden de olabilirmiş, test yaptık hcg ve progesteron, 5 te çıkacak sonuç, bu şekilde bir olay hiç duydunuzmu?
12 şubattı cnm benim transferim , benim sıkıntım zaten değerimin yükselememesi, düşükten başladık yükselmeye, doktorda açıklayamadı bana nedenini. Tüp bebekte çok embriyo konmasından kaynaklı olabilirmiş, tutunup sonradan kaybedildiyse embriyo etkilermiş değerleriduymadım ,belki hemen tutunmadı geç tutundu?
Yavaş gelişmiş de olabilir.Hayırlısı inşallah senin transfer sonrası kaçıncı günün bugun?
Benin geçen sene ki kaybımda hcg çok yuksekti güzelde katlandı ama kese gelişimi geriden geliyordu. kaybettikten sonra araştırmaya verdik sebebi embriyoda kromozon bozukluğu çıktı.Allah korusun benim değer vs farklı.Senin düzeleceğine inanıyorum.
hcg değerine takılma 5 ve üzeri hamileliktir. Sonuçta orantılı katlandı senin değerlerin.Geç tutunma olmuş olabilir.Rahimin hazır olma zamanı oluyormuş hatta era testi yapıyorlar bunun için.Belki senin ki transfer zamanı hazır değildi sonrada tutundu.12 şubattı cnm benim transferim , benim sıkıntım zaten değerimin yükselememesi, düşükten başladık yükselmeye, doktorda açıklayamadı bana nedenini. Tüp bebekte çok embriyo konmasından kaynaklı olabilirmiş, tutunup sonradan kaybedildiyse embriyo etkilermiş değerleri
Cnm ben diş gebelik yaşadim kese görunuyordu bende hic gelişememiş dedi doktor bende şaşirdim hatta nasil olur dedim diş gebelikte kese masil görunur dedim görunjr dedidış gebelik olsa keseyi görmezdi.Dış gebelik değil
Umudunu yitirmek yok sakin hepimiz dua edicez allahimin izniyle geliscek insallah uzulme yardimci ol bebise allahim yar ve yardimcin olsunBenim dış gebelik gibi durmuyor dedi doktor, gelişirmi bilemedim, çok umutsuzum.
Dua edelim canım inşallah kötü durum yoktur12 şubattı cnm benim transferim , benim sıkıntım zaten değerimin yükselememesi, düşükten başladık yükselmeye, doktorda açıklayamadı bana nedenini. Tüp bebekte çok embriyo konmasından kaynaklı olabilirmiş, tutunup sonradan kaybedildiyse embriyo etkilermiş değerleri
Cnm ben diş gebelik yaşadim kese görunuyordu bende hic gelişememiş dedi doktor bende şaşirdim hatta nasil olur dedim diş gebelikte kese masil görunur dedim görunjr dedi
CoK şükür yok canim. On tarafta agriGaz,Kabızlık var mı?
Valla cnm ne bilim bende öyle bi olay gelişti doktora dedim siz keseyi gördügünüzü söylediniz dedim nasil olurda dedim diş gebelik olabilir dedim neyse bu konulari konusunca bile cok üzülüyorum rabbim kimseye vermesingörünen kese
rahim içinde miydi?
yoksa yumurtalık kanalında mı?
bildiğim kese rahimin içinde gözükmez kimyasal olabilir anca.
bu burda gördüğüm kişilerde öyle ben yaşamadığım için tam bilemiyorum elbet
Benim görünen kese olması gereken yerdeymiş tam olark , onda bi sıkıntı yok , sıkıntı çok küçükken k normale göre, ilerlemeyedebilirgörünen kese
rahim içinde miydi?
yoksa yumurtalık kanalında mı?
bildiğim kese rahimin içinde gözükmez kimyasal olabilir anca.
bu burda gördüğüm kişilerde öyle ben yaşamadığım için tam bilemiyorum elbet
Sağol cnm, umarım yoktur.Dua edelim canım inşallah kötü durum yoktur
Benim başından beri hep sorunlu canım, inşallh dediğiniz gibi olur,Allahım duyar sesimiUmudunu yitirmek yok sakin hepimiz dua edicez allahimin izniyle geliscek insallah uzulme yardimci ol bebise allahim yar ve yardimcin olsun
Kızlar maalesef değerim geriledi, bebiş tutunamadı(
Cok uzuldumKızlar maalesef değerim geriledi, bebiş tutunamadı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?