2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

dış gebelik olsa keseyi görmezdi.Dış gebelik değil

Benim dış gebelik gibi durmuyor dedi doktor, gelişirmi bilemedim, çok umutsuzum.

dua edelim senin için, canını sıkma lütfen.
Ben seninle aynı haftadayım daha kese kalp atışı hiçbirşeyi görmedim sadece hcg var elimde.bir 10 gün sonra gidicem hayırlısı ile.

Tatlim gec tutunmustur belki bol bol dua et allahim yardim etsin yarabbim

12 şubattı cnm benim transferim , benim sıkıntım zaten değerimin yükselememesi, düşükten başladık yükselmeye, doktorda açıklayamadı bana nedenini. Tüp bebekte çok embriyo konmasından kaynaklı olabilirmiş, tutunup sonradan kaybedildiyse embriyo etkilermiş değerleri

hcg değerine takılma 5 ve üzeri hamileliktir. Sonuçta orantılı katlandı senin değerlerin.Geç tutunma olmuş olabilir.Rahimin hazır olma zamanı oluyormuş hatta era testi yapıyorlar bunun için.Belki senin ki transfer zamanı hazır değildi sonrada tutundu.

Dua edelim canım inşallah kötü durum yoktur

Cnm ben diş gebelik yaşadim kese görunuyordu bende hic gelişememiş dedi doktor bende şaşirdim hatta nasil olur dedim diş gebelikte kese masil görunur dedim görunjr dedi

görünen kese

rahim içinde miydi?
yoksa yumurtalık kanalında mı?

bildiğim kese rahimin içinde gözükmez kimyasal olabilir anca.

bu burda gördüğüm kişilerde öyle ben yaşamadığım için tam bilemiyorum elbet

Valla cnm ne bilim bende öyle bi olay gelişti doktora dedim siz keseyi gördügünüzü söylediniz dedim nasil olurda dedim diş gebelik olabilir dedim neyse bu konulari konusunca bile cok üzülüyorum rabbim kimseye vermesin

Benim görünen kese olması gereken yerdeymiş tam olark , onda bi sıkıntı yok , sıkıntı çok küçükken k normale göre, ilerlemeyedebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…