2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Allah yaşatmasın,üzülme lütfen bende gecen sene 12hafta da kaybettim, herşeyde bir hayır vardır.

Cnm benim 12. Gün 11 14. Gün 33 16. Gün 83 20. Gün 196 ydı. Aslında mucize gibi yükseldi ilk zaman ama sonra devamı gelemedi demek
üzme kendini ve pes etme. hakkında hayırlısı olsun. rabbim en kısa zamanda bebeğini kucağına verecektir. dualarım seninle

Kızlar maalesef değerim geriledi, bebiş tutunamadı (

Benim geçen sene ki tecrübemi biliyorsun,
bu hamileliğimi daha bilmiyorum bile.
Gelişmediyse eğer bilki bebekte sorun vardı.
Ve şükret onu uzun süre hissedip aldırmak zorunda kalmadın.
inan ben bunun için şükrettim.
Yaşarken aldırmak atlatılması zor bir travma.
Bugun senin için zor bir gün bende olsam kaç kere yaşarsam yaşayım elbette çok üzülürüm.
sıkma kendini ağla ciddiyim ağla rahatla.
Sonrasın da otur mantıklı düşün.
Ve denemeye devam et,sakın bırakma.

Sağol cnm, bende senin gibi düşünüyorum, ilerleyip aldırmam gerekseydi çok daha üzülürdüm. İlaçları kescem şimdi adet olmayı bekliycem , zaten 3 dondurulmuş embriyom daha var. Şu an çok sağlıklı düşünemiyorum ama hazirana kısmetse belki deneriz onlarıda. Tabi önce adet olauım doktorumla nir görüşeyim ne diycek.

dondurulmuş embriyonda var şükür.
Biraz toparla kendini rahmin dinlensin iyice.
Sonra kendini hazır hissettiğinde inşallah rabbim nasip eder.

Bende de bel ağrısı var vajinamda batma oluyor.yatiyorum ...ayin 24 u bir gelse bebegimin pıt pıt ini duysam Allahım.... Artik ben de çok korkuyorum...15 yıldan sonra mucizem benim....
ayyyy inşallah canım inşallah sağlıklı bir şekilde görürsün kıyamam ya 15 yıl inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..

hiç duymadım canım ya geç gelişiyor demek ki sağlıklı olsunda geç gelişsin önemli değil dualarım seninle canım ya inş güzel haberler verirsin..

hiç duymadım canım ya geç gelişiyor demek ki sağlıklı olsunda geç gelişsin önemli değil dualarım seninle canım ya inş güzel haberler verirsin..
Cnm tam okumadın daha heralde yazıları, sonucum çıktı, benek gelişememiş, değerim düşüşe geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…