değerlerin kaçtı ilk yaptırdıklarınKızlar maalesef değerim geriledi, bebiş tutunamadı(
Canım nediyim bilmiyorum çok üzüldüm umarım bi daha böyle bi sıkıntı olmaz Rabbim kucağına almayı nasip ederKızlar maalesef değerim geriledi, bebiş tutunamadı(
değerlerin kaçtı ilk yaptırdıkların
bilmiyorum cnm sormadım kaç olmuş, doktorla telefonda konuştum.
Sağol cnmCanım nediyim bilmiyorum çok üzüldüm umarım bi daha böyle bi sıkıntı olmaz Rabbim kucağına almayı nasip eder
çok üzüldüm. ilk yaptığın test sonuçları nasıldı. aralarında ne kadar düşükdübilmiyorum cnm sormadım kaç olmuş, doktorla telefonda konuştum.
Valla cnm ne bilim bende öyle bi olay gelişti doktora dedim siz keseyi gördügünüzü söylediniz dedim nasil olurda dedim diş gebelik olabilir dedim neyse bu konulari konusunca bile cok üzülüyorum rabbim kimseye vermesin
Cnm benim 12. Gün 11 14. Gün 33 16. Gün 83 20. Gün 196 ydı. Aslında mucize gibi yükseldi ilk zaman ama sonra devamı gelemedi demekçok üzüldüm. ilk yaptığın test sonuçları nasıldı. aralarında ne kadar düşükdü
üzme kendini ve pes etme. hakkında hayırlısı olsun. rabbim en kısa zamanda bebeğini kucağına verecektir. dualarım seninleCnm benim 12. Gün 11 14. Gün 33 16. Gün 83 20. Gün 196 ydı. Aslında mucize gibi yükseldi ilk zaman ama sonra devamı gelemedi demek
Kızlar maalesef değerim geriledi, bebiş tutunamadı(
Sağol cnm, bende senin gibi düşünüyorum, ilerleyip aldırmam gerekseydi çok daha üzülürdüm. İlaçları kescem şimdi adet olmayı bekliycem , zaten 3 dondurulmuş embriyom daha var. Şu an çok sağlıklı düşünemiyorum ama hazirana kısmetse belki deneriz onlarıda. Tabi önce adet olauım doktorumla nir görüşeyim ne diycek.Benim geçen sene ki tecrübemi biliyorsun,bu hamileliğimi daha bilmiyorum bile.
Gelişmediyse eğer bilki bebekte sorun vardı.Ve şükret onu uzun süre hissedip aldırmak zorunda kalmadın.
inan ben bunun için şükrettim.Yaşarken aldırmak atlatması zor bir tramva.
Bugun senin için zor bir gün bende olsam kaç kere yaşarsam yaşayım elbette çok üzülürüm.
sıkma kendini ağla ciddiyim ağla rahatla.
Sonrasın da otur mantıklı düşün.Ve denemeye devam et,sakın bırakma.
Sağol canım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.üzme kendini ve pes etme. hakkında hayırlısı olsun. rabbim en kısa zamanda bebeğini kucağına verecektir. dualarım seninle
Sağol cnm, bende senin gibi düşünüyorum, ilerleyip aldırmam gerekseydi çok daha üzülürdüm. İlaçları kescem şimdi adet olmayı bekliycem , zaten 3 dondurulmuş embriyom daha var. Şu an çok sağlıklı düşünemiyorum ama hazirana kısmetse belki deneriz onlarıda. Tabi önce adet olauım doktorumla nir görüşeyim ne diycek.
Ya inşallah canım dokunsan aglicam durumdayımBendede var 2 gundur baya cok kasiktada var annem rahmin gelisiyor bebek buyuyor basinc yapiyodur annem korkma dedi.
Canım üzüldüm sıkma canını her şerde bir hayr vardırCnm benim 12. Gün 11 14. Gün 33 16. Gün 83 20. Gün 196 ydı. Aslında mucize gibi yükseldi ilk zaman ama sonra devamı gelemedi demek
ayyyy inşallah canım inşallah sağlıklı bir şekilde görürsün kıyamam ya 15 yıl inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..Bende de bel ağrısı var vajinamda batma oluyor.yatiyorum ...ayin 24 u bir gelse bebegimin pıt pıt ini duysam Allahım.... Artik ben de çok korkuyorum...15 yıldan sonra mucizem benim....
hiç duymadım canım ya geç gelişiyor demek ki sağlıklı olsunda geç gelişsin önemli değil dualarım seninle canım ya inş güzel haberler verirsin..Kızlar ywni geldim doktordan , malesef haberler pek iç açıcı değil, kese olması gerektiği yerde döründü fakan bir santimin onda biri kadar küçük nişey, doktor dedi ki değerlerim yavaş yükselmiş benim hep o yüzden de olabilirmiş, test yaptık hcg ve progesteron, 5 te çıkacak sonuç, bu şekilde bir olay hiç duydunuzmu?
Cnm tam okumadın daha heralde yazıları, sonucum çıktı, benek gelişememiş, değerim düşüşe geçtihiç duymadım canım ya geç gelişiyor demek ki sağlıklı olsunda geç gelişsin önemli değil dualarım seninle canım ya inş güzel haberler verirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?