Canım benim çok sağol, yok ben hemen olumsuzu gördüm diye sizi bırakmıycam, kurtulamıycaksınız benden :) takibimdesiniz, allah kısmet ederse bir dahaki dnememde olcak inşallah, inancım var benim .
Kizlar biz de dr dan geldik ikizlerimiz olacakmis hatta bir tanesinin kalp atisi bile varmis 10 gun sonra duyulurmus aslinda cok sukur bin sukur rabbim bu mutlulugu isteyen herkese nasip etsin.icerde birazcik kanama alani var dinlenmelisin dedi rapor verdi dr.bu hafta yatisss bazi ilaclari da kesti
Hayırlı olsun canım.senin transfer tarihin ne zamandı.Kizlar biz de dr dan geldik ikizlerimiz olacakmis hatta bir tanesinin kalp atisi bile varmis 10 gun sonra duyulurmus aslinda cok sukur bin sukur rabbim bu mutlulugu isteyen herkese nasip etsin.icerde birazcik kanama alani var dinlenmelisin dedi rapor verdi dr.bu hafta yatisss bazi ilaclari da kesti
böyle pozitif olmana çok sevindim canım inşallah sağlıkla olacak bu sefer .:))Canım benim çok sağol, yok ben hemen olumsuzu gördüm diye sizi bırakmıycam, kurtulamıycaksınız benden :) takibimdesiniz, allah kısmet ederse bir dahaki dnememde olcak inşallah, inancım var benim .
anlıyorum canım seni ben de bir hafta kalp sesini duyana kadar terk edecek diye çok korkmuştum ama stres yapma o çok etkiliyor sadece dinlen bol bol yat ayaklarını yukarı kaldır inşallah bebişciklerine hiçbir şey olmayacak anneleri ile kalacaklar cnm..Evet cnm cok korktum kanamam olunca ama baktim parca tarzi bişey geldi iyce tedirgin oldum o hastane yolu beni su gibi terletti kesem aşadaymiş doktorum 1 hafta daha dinlenmem gerektigini söyledi bebeklerimib ikiside belli ama bitanesi daha kücükmüş o kese gidebilirde dedi büyüyede bilir dedi inş beni terketmezler
canım ağırsa kaldırma zaten bu aylar canınız istemiyorsa yemek bile yapmayın diyorlar şu üç ayı kazasız belasız sağlıkla atlatalım yan gel yat ya boşver valla ben herşeyden tedirgin olmaya başladım sade tutması ile iş bitmiyor en önemli kısım başlıyormuş bu üç ay çok ama çok dikkat sadece dinlen yorulma stres yapma :))Kızlar ya tencereyi kaldırmak zarar verirmi..çok büyük değil orta boy.
Şimdi lovbaya gittim baya bildigin kan akmişanlıyorum canım seni ben de bir hafta kalp sesini duyana kadar terk edecek diye çok korkmuştum ama stres yapma o çok etkiliyor sadece dinlen bol bol yat ayaklarını yukarı kaldır inşallah bebişciklerine hiçbir şey olmayacak anneleri ile kalacaklar cnm..
çokkkkk sevindim canım evet enzor kısmındayız sürecin bu üç ay olabildiğince iş yapmıyoruz yemek bile eşler yapıyor biz sadece stres yapmadan dinleneceğiz hayırlısı ila sağlıkla şu üç ayı atlatana kadar :))Kizlar biz de dr dan geldik ikizlerimiz olacakmis hatta bir tanesinin kalp atisi bile varmis 10 gun sonra duyulurmus aslinda cok sukur bin sukur rabbim bu mutlulugu isteyen herkese nasip etsin.icerde birazcik kanama alani var dinlenmelisin dedi rapor verdi dr.bu hafta yatisss bazi ilaclari da kesti
telaşlanma canım bende de bayağı gelmişti rahim temizleniyor korkma bu gece bayağı gelir bir haftayı geçkinde kirki siyahımsı kahve rengi geliyor panik yapma önceden sana açıklayayım bebişciklerinin etrafı temizleniyor sağlıkla atlatacaksınız inşallah lavabo ihtiyacı dışında mümkünse kalkma dinlen .))Şimdi lovbaya gittim baya bildigin kan akmişigne vurdundum ya belki ondandir veya doktor vajinadan bakti ya bide parca geliyor allahtan doktora gittim doktor kesede kanama yok dedi etrafindada yok dedi büyük ihtimal damarlarda problem oldu ne bilim
Cok sukur allahima saglikla ilerleriz insallah yat dinlen canim hic bisey yapma allah kucaklarimiza allmayi nasip etsin.Kizlar biz de dr dan geldik ikizlerimiz olacakmis hatta bir tanesinin kalp atisi bile varmis 10 gun sonra duyulurmus aslinda cok sukur bin sukur rabbim bu mutlulugu isteyen herkese nasip etsin.icerde birazcik kanama alani var dinlenmelisin dedi rapor verdi dr.bu hafta yatisss bazi ilaclari da kesti
Öyle yapicam canim igne baya can yakiciydi inş bebeklerim yukariya cikarlar terketmexler benitelaşlanma canım bende de bayağı gelmişti rahim temizleniyor korkma bu gece bayağı gelir bir haftayı geçkinde kirki siyahımsı kahve rengi geliyor panik yapma önceden sana açıklayayım bebişciklerinin etrafı temizleniyor sağlıkla atlatacaksınız inşallah lavabo ihtiyacı dışında mümkünse kalkma dinlen .))
korkma canım allahın izni ile sağlıkları ile seninle kalacaklar ikiz oldukalrı için aşağıdalar korkma ama annelerinin artık o gün senin bugün benim gezmelerini istemiyorlar:)sen artık sürekli yatıştasın tatlım endişelenme :))Öyle yapicam canim igne baya can yakiciydi inş bebeklerim yukariya cikarlar terketmexler beni
Valla bugün arkadaşlara üzüldüm basım çok agriyor.stres yaptım galiba.çok etkileniyorum hemen.hayırlısı ile kalp atışlarını bir gorup.su 3 ayı tamamlayabileydik.canım ağırsa kaldırma zaten bu aylar canınız istemiyorsa yemek bile yapmayın diyorlar şu üç ayı kazasız belasız sağlıkla atlatalım yan gel yat ya boşver valla ben herşeyden tedirgin olmaya başladım sade tutması ile iş bitmiyor en önemli kısım başlıyormuş bu üç ay çok ama çok dikkat sadece dinlen yorulma stres yapma :))
oooo evet buarada iğne felaket 10 günü geçkin oldum ara ara yien devam sen onu ayca28 sor o baştan beri ben hala oturamıyorum işe gidip gelirken acaba diyorum koltuğa ne koysamda acıtmaz :)) ama bebeğime bişey olmasın razıyım o sağlıklı olsun sadece valla kanamada korkudan her akşam dakikasını sektirmeden yaptırdım sağ sol yaptır iğneyi hergün aynı yerden yaptırma canım ALLAHTAN bana yapanın eli çok hafif ama ağrı olduktan sonra başlıyor ve artarak devam ediyor .:)Öyle yapicam canim igne baya can yakiciydi inş bebeklerim yukariya cikarlar terketmexler beni
ben de çok etkilendim canım ya herokuduğum yazı ile ağlıyorum çok sulu göz oldum dayanamıyorum evet canım ya enzor kısmındayız inşallah sağlıkla artık hiçbir arkadaşımız üzülmeden hepbirlikte tamamlarız inşallahhh..hepimiz için dua ediyorum..Valla bugün arkadaşlara üzüldüm basım çok agriyor.stres yaptım galiba.çok etkileniyorum hemen.hayırlısı ile kalp atışlarını bir gorup.su 3 ayı tamamlayabileydik.
çokkkkk sevindim canım evet enzor kısmındayız sürecin bu üç ay olabildiğince iş yapmıyoruz yemek bile eşler yapıyor biz sadece stres yapmadan dinleneceğiz hayırlısı ila sağlıkla şu üç ayı atlatana kadar :))
oooo evet buarada iğne felaket 10 günü geçkin oldum ara ara yien devam sen onu ayca28 sor o baştan beri ben hala oturamıyorum işe gidip gelirken acaba diyorum koltuğa ne koysamda acıtmaz :)) ama bebeğime bişey olmasın razıyım o sağlıklı olsun sadece valla kanamada korkudan her akşam dakikasını sektirmeden yaptırdım sağ sol yaptır iğneyi hergün aynı yerden yaptırma canım ALLAHTAN bana yapanın eli çok hafif ama ağrı olduktan sonra başlıyor ve artarak devam ediyor .:)
O igne anami aglatti benim bastan berri hergun vurunuyorum sagli sollu vurdurmayin 1hafta bi taraftan 1hafta diger taraftan vurdurun kizlar yoksa yatakta iki tarafa da donemezsiniz.d.r gun asiri yap dedi ben aciyo dedgimde ama icim rahat etmiyo vurunmazssam huzursuz olcam hergun vuruluyorum bebegim iyi olsunda varsin heryerim parcalansin.d.r sordum bacagimdan vurdurayimmi die hayirrr olmaz cok acir bacak hassas dedi:))oooo evet buarada iğne felaket 10 günü geçkin oldum ara ara yien devam sen onu ayca28 sor o baştan beri ben hala oturamıyorum işe gidip gelirken acaba diyorum koltuğa ne koysamda acıtmaz :)) ama bebeğime bişey olmasın razıyım o sağlıklı olsun sadece valla kanamada korkudan her akşam dakikasını sektirmeden yaptırdım sağ sol yaptır iğneyi hergün aynı yerden yaptırma canım ALLAHTAN bana yapanın eli çok hafif ama ağrı olduktan sonra başlıyor ve artarak devam ediyor .:)
Benim gittigim yerdeki hemsirede mukemmel vuruyo hissetmiyom ama ignenin kendisi agri yapiyor cok fena agliyorum bazen gercekten baya aciyo cunku bebis iyi olsunda cekerim herseyi :)))Ben farklı yerlerde yaptırdım denedim 1 hatta 2 hafta ağrısı öldürdü.
Geçen hafta bir tıp merkezinin acilinde yaptırdım memnun kaldım bugunde aynı yere yaptırdım,çok şükür ilk 3 sn harici ağrı olmuyor şükür.Bunun vurma şeklinin ustası, eli hafif olanı var demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?