Arkadaslarim bu migde bulantisini hafifletcek bisey varmi bilgisi olan varmi gozunuzu seveyim
Bu bilekligin bi zarari varmidir ki acaba az yiyorum icim disima cikti cikarmaktan bu bilekligi arastirayim bari ise yariyormu acaba sagol canim benimgıda olarak zencefil,yemek arasında su,ve sık öğün az yemek deniyor.Birde eczanelerde bileklik satılıyor.
"Sea Band"
http://www.hepsiburada.com/sea-band-hamileler-icin-bulanti-onleyici-bileklik-siyah-pm-ailesolarsbyet
kullanan hamilelerin yorumlarını okudum memnunlar gibi,zararı yokmuş diye söylenyor hamileler içinmiş zaten sanırım. Ama araştırmakta yarar var.Eczaneyede sormak lazım onlar bilir.Bu bilekligin bi zarari varmidir ki acaba az yiyorum icim disima cikti cikarmaktan bu bilekligi arastirayim bari ise yariyormu acaba sagol canim benim
Aynen canim yemek yapmayi unuttum zaten transferden beri ya disarda yiyoruz ya esim yapiyor hayirlisiyla 12.haftayi da atlatirsak tehlike gecer insallah :)çokkkkk sevindim canım evet enzor kısmındayız sürecin bu üç ay olabildiğince iş yapmıyoruz yemek bile eşler yapıyor biz sadece stres yapmadan dinleneceğiz hayırlısı ila sağlıkla şu üç ayı atlatana kadar :))
Amin canim insallah evet yatip dinlenelim hep beraber yavrucaklari yormayalimCok sukur allahima saglikla ilerleriz insallah yat dinlen canim hic bisey yapma allah kucaklarimiza allmayi nasip etsin.
Yarin igneye gittigimde eczaneye sorayim ise yariyosa yariyo der bi yan etkisi felan oluyomu oneriliyormu sorayim onu ayy insallah iyidir ya mahvoldu korkuyorum daha cok zayiflicam die strese girdim agladim ya cikardgim bisey degil ericem iyicekullanan hamilelerin yorumlarını okudum memnunlar gibi,zararı yokmuş diye söylenyor hamileler içinmiş zaten sanırım. Ama araştırmakta yarar var.Eczaneyede sormak lazım onlar bilir.
Yarin igneye gittigimde eczaneye sorayim ise yariyosa yariyo der bi yan etkisi felan oluyomu oneriliyormu sorayim onu ayy insallah iyidir ya mahvoldu korkuyorum daha cok zayiflicam die strese girdim agladim ya cikardgim bisey degil ericem iyice(
Amin canim Allah hepimizin yavrularini korusun insallahhayırlı olsun ,rabbim korusun onları inşallah. :)
tatlım söylenen kraker tuzlu çubuk türü şeyler yenmesi çok geçmiş olsun cnm..Arkadaslarim bu migde bulantisini hafifletcek bisey varmi bilgisi olan varmi gozunuzu seveyim
Sagol canim 18 subattiHayırlı olsun canım.senin transfer tarihin ne zamandı.
hemen acil alınacaklar listesine ekledim :)) saol acil danışma hattım ''seminf''ciğim :))_tangled_
sormuştun,çatlak kremi yağı
3 ay ve sıcak la birlikte kaşıntı başlarmış,tırnakla kaşımıyoruz parmak ucuyla ovuyormuşuz.
evde Bio-oil markasının var.(gratis watsons da bulunuyor,anneler gününde kampanyaya girer)
Lierac veya Mustela çok övüyorlar.
bak burada bununla ilgili ürün bilgisi konulmuş
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...emler-ve-catlaklari-onleme-yollari-72638.html
Haklisin dogru soyluyosun.aliyodur demi benden ayyy seninde kafani sisirdim.sen nasilsin iyisin demimerak etme o erime en fazla 16 haftaya kadar sonra kilo alıyormuşsun.Arkadaşım 16 haftasını mide bulantısı kusmaktan serumla hastanede yatarak geçirdi.
Bebek senden alıyormuş alacağını canını sıkma .Afrikalı kadınlar sussuz aç sürekli doğum yapıyorlar.Hatta en doğurgan kadınlarmış.
hemen acil alınacaklar listesine ekledim :)) saol acil danışma hattım ''seminf''ciğim :))
Canim biz bir hemsirenin tavsiyesiyle kalcadaki igne agrilarina ve sisliklere cozum bulduk eczaneden dermolife diye alkol agirlikli bir su aldik her aksam pamuga dokup masaj yapiyorum sonra da biraz pamugu orada bekletiyorum sislerim ve acim gecti kolonya ise yaramiyor alkol agirlikli olmasi lazim baska eczanden aldigimin adi da suruver di aklinizda olsunoooo evet buarada iğne felaket 10 günü geçkin oldum ara ara yien devam sen onu ayca28 sor o baştan beri ben hala oturamıyorum işe gidip gelirken acaba diyorum koltuğa ne koysamda acıtmaz :)) ama bebeğime bişey olmasın razıyım o sağlıklı olsun sadece valla kanamada korkudan her akşam dakikasını sektirmeden yaptırdım sağ sol yaptır iğneyi hergün aynı yerden yaptırma canım ALLAHTAN bana yapanın eli çok hafif ama ağrı olduktan sonra başlıyor ve artarak devam ediyor .:)
estağfurullah,Haklisin dogru soyluyosun.aliyodur demi benden ayyy seninde kafani sisirdim.sen nasilsin iyisin demi
saol canım verdiğin bilgi için hemen uygulayacağım iğne olduğım da :))Canim biz bir hemsirenin tavsiyesiyle kalcadaki igne agrilarina ve sisliklere cozum bulduk eczaneden dermolife diye alkol agirlikli bir su aldik her aksam pamuga dokup masaj yapiyorum sonra da biraz pamugu orada bekletiyorum sislerim ve acim gecti kolonya ise yaramiyor alkol agirlikli olmasi lazim baska eczanden aldigimin adi da suruver di aklinizda olsun
Bende koyuyorum hergun saf alkol ama bi gram agri gecmiyor ben cozdum ben sorunlu insanim heralde :))Canim biz bir hemsirenin tavsiyesiyle kalcadaki igne agrilarina ve sisliklere cozum bulduk eczaneden dermolife diye alkol agirlikli bir su aldik her aksam pamuga dokup masaj yapiyorum sonra da biraz pamugu orada bekletiyorum sislerim ve acim gecti kolonya ise yaramiyor alkol agirlikli olmasi lazim baska eczanden aldigimin adi da suruver di aklinizda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?