2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Bu bilekligin bi zarari varmidir ki acaba az yiyorum icim disima cikti cikarmaktan bu bilekligi arastirayim bari ise yariyormu acaba sagol canim benim
kullanan hamilelerin yorumlarını okudum memnunlar gibi,zararı yokmuş diye söylenyor hamileler içinmiş zaten sanırım. Ama araştırmakta yarar var.Eczaneyede sormak lazım onlar bilir.

Aynen canim yemek yapmayi unuttum zaten transferden beri ya disarda yiyoruz ya esim yapiyor hayirlisiyla 12.haftayi da atlatirsak tehlike gecer insallah :)

kullanan hamilelerin yorumlarını okudum memnunlar gibi,zararı yokmuş diye söylenyor hamileler içinmiş zaten sanırım. Ama araştırmakta yarar var.Eczaneyede sormak lazım onlar bilir.
Yarin igneye gittigimde eczaneye sorayim ise yariyosa yariyo der bi yan etkisi felan oluyomu oneriliyormu sorayim onu ayy insallah iyidir ya mahvoldu korkuyorum daha cok zayiflicam die strese girdim agladim ya cikardgim bisey degil ericem iyice(

Yarin igneye gittigimde eczaneye sorayim ise yariyosa yariyo der bi yan etkisi felan oluyomu oneriliyormu sorayim onu ayy insallah iyidir ya mahvoldu korkuyorum daha cok zayiflicam die strese girdim agladim ya cikardgim bisey degil ericem iyice(

merak etme o erime en fazla 16 haftaya kadar sonra kilo alıyormuşsun.Arkadaşım 16 haftasını mide bulantısı kusmaktan serumla hastanede yatarak geçirdi.
Bebek senden alıyormuş alacağını canını sıkma .Afrikalı kadınlar sussuz aç sürekli doğum yapıyorlar.Hatta en doğurgan kadınlarmış.

hemen acil alınacaklar listesine ekledim :)) saol acil danışma hattım ''seminf''ciğim :))

Haklisin dogru soyluyosun.aliyodur demi benden ayyy seninde kafani sisirdim.sen nasilsin iyisin demi

Canim biz bir hemsirenin tavsiyesiyle kalcadaki igne agrilarina ve sisliklere cozum bulduk eczaneden dermolife diye alkol agirlikli bir su aldik her aksam pamuga dokup masaj yapiyorum sonra da biraz pamugu orada bekletiyorum sislerim ve acim gecti kolonya ise yaramiyor alkol agirlikli olmasi lazim baska eczanden aldigimin adi da suruver di aklinizda olsun

saol canım verdiğin bilgi için hemen uygulayacağım iğne olduğım da :))

Bende koyuyorum hergun saf alkol ama bi gram agri gecmiyor ben cozdum ben sorunlu insanim heralde :))

Biraz ovala pamukla biraz da ustunde beklet duzenli yapinca benim koxa koca sislerimi bile gecirdi ustune oturamiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…