2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Merhaba arkadaşlar,
sabahı bekleyemedik eşim ile test yaptırdık az önce sonuç 10.41 çıktı, neden düşük olabilir acaba?

Canim benim Allah güç versin bu acini unutturacak cok güzel sevinçler yasatsin. Ne denirki benimde simdi kanamam oldu cok zor bir süreç yaşıyoruz Allah hepimziin yardimcisi olsun
Sağol canım, dikkat et kendine, gerekmedikçe kalkma, ev işi yapma hatta yemekde yapma. Mutlaka doktorunla konuş kanaman olduğunu bilsin.

kızlar doktor bana iğne vermedi. sabah akşam 2 adet progestan 200mg fitil koyuyorum. iğne yada aspirin vermedi

Normal değerin canim endiselenecek bişey yok herkesin değeri aynı olmuyor 5 den sonra hamile sayiliyorsun

Cevabın için saol canım,
Burada 60 ları 100 leri okuyunca panik oldum, gerçi yarın Dr. umu arayıp soracağım ama merak ettim.
Benim gibi değeri böyle başlayıp devam eden var mı acaba bana moral verebilecek...

Canim senin ne kadar oldu
Bi baslayinca surekli mi oldu
Ve rengi nasildi beraberinde ağrı var mıydı
Şu aniğneye geçirir ama kokrma yok kesildi biraz icim rahatladı eşim de sabah arayip gideriz diyo
canım seni korkutmayım önce kirli geldi sonra vişne çürüğü gibi sonra kıpkırmızı geldi kırmızı gelmeye başlayınca sabaha kadar geldi çok geldi yani iki üç ped değiştirdim açıkçası yat dinlen sabah doktoruna bildirin genelde 5/7 aylarda tüm ahmilerlerde yaşanıyormuş cnm ama yine de dr bilmeli

kızlar doktor bana iğne vermedi. sabah akşam 2 adet progestan 200mg fitil koyuyorum. iğne yada aspirin vermedi
Tüp bebek kişiye özel bir tedavi ya ondan mı bilemiyorum ayca ve ben hergün iğne vuruluyoruz diğer arkadaşlarımsa lekelenme ve kanama olunca doktor iğneye geçiyor baştan millete iğne verin de yaşamasınlar sıkıntı peki bu iğneyi kullanıpta kanaması olan var mı acaba

Ben kanama yasayan arkadaslarin ilk ne kadar ve nasil yaşadığını merak ediyorum
İlk bas pembe kahve rengi cok az geldi hatta yok gibi ama gun icinde peceteye sildikce bisey gelmedi aksam ustu yine biraz kahve rengi kanana geldi ama bu digerine gore biraz daha coktu sonra doktora bidaha gittin vajinadan bakti kesede bi sorun yok dedi kesede kanama yok dedi etrafindada yok dedi igne verdi igneden snr kanamam cogaldi cok agrim yok ama bilmiorjm hayirlisi

iğne tatlım kullandığımız kapsüllerin çok yoğun hali benim dr kanama durunca tekrar kesti dedi yazık günah canın çok yanar kapsüle geri dönelim arada dönüşümlü yaparız daha Allah korusunda kanama olursa yaparız dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…