Sağol canım, dikkat et kendine, gerekmedikçe kalkma, ev işi yapma hatta yemekde yapma. Mutlaka doktorunla konuş kanaman olduğunu bilsin.Canim benim Allah güç versin bu acini unutturacak cok güzel sevinçler yasatsin. Ne denirki benimde simdi kanamam oldu cok zor bir süreç yaşıyoruz Allah hepimziin yardimcisi olsun
Evet tatlim kalcadan vuruluyorum hergun.bilmiyorumki herkeze farkli tedavi uyguluyor d.rlarSen kalçadan vuruluyorsun değilmi progesteron ben hergün vuruluyorum neden kanama olunca başlanıyorda baştan vurdurmuyor çoğu doktor
Gerek gormemistir canim oyuzden vermemistirkızlar doktor bana iğne vermedi. sabah akşam 2 adet progestan 200mg fitil koyuyorum. iğne yada aspirin vermedi
Kaçıncı gün değerin cnm?Merhaba arkadaşlar,
sabahı bekleyemedik eşim ile test yaptırdık az önce sonuç 10.41 çıktı, neden düşük olabilir acaba?
11. günKaçıncı gün değerin cnm?
Normal değerin canim endiselenecek bişey yok herkesin değeri aynı olmuyor 5 den sonra hamile sayiliyorsun11. gün
Ayy nasil sevindim ama yarin d.r bildir olurmu canim benimSimdi tekrar tuvalete gittim kizlar cok sukur hicbisey yok kupkuru
Evet canım sabah hemen arayacagimAyy nasil sevindim ama yarin d.r bildir olurmu canim benim
Canım benimde transfer günüm dahil 12. Günde 11.49 du değerim, önemli olan ıkı gün arayla bakıldığında arttımı değer.11. gün
Normal değerin canim endiselenecek bişey yok herkesin değeri aynı olmuyor 5 den sonra hamile sayiliyorsun
canım seni korkutmayım önce kirli geldi sonra vişne çürüğü gibi sonra kıpkırmızı geldi kırmızı gelmeye başlayınca sabaha kadar geldi çok geldi yani iki üç ped değiştirdim açıkçası yat dinlen sabah doktoruna bildirin genelde 5/7 aylarda tüm ahmilerlerde yaşanıyormuş cnm ama yine de dr bilmeliCanim senin ne kadar oldu
Bi baslayinca surekli mi oldu
Ve rengi nasildi beraberinde ağrı var mıydı
Şu aniğneye geçirir ama kokrma yok kesildi biraz icim rahatladı eşim de sabah arayip gideriz diyo
Tüp bebek kişiye özel bir tedavi ya ondan mı bilemiyorum ayca ve ben hergün iğne vuruluyoruz diğer arkadaşlarımsa lekelenme ve kanama olunca doktor iğneye geçiyor baştan millete iğne verin de yaşamasınlar sıkıntı peki bu iğneyi kullanıpta kanaması olan var mı acabakızlar doktor bana iğne vermedi. sabah akşam 2 adet progestan 200mg fitil koyuyorum. iğne yada aspirin vermedi
Şimdi ne durumdasın peki canım?Canım benimde transfer günüm dahil 12. Günde 11.49 du değerim, önemli olan ıkı gün arayla bakıldığında arttımı değer.
iyi cnm ya sevindim ama ihmal etmeyin yarın bildirin gerekirse tekrar kontrol eder iğneye başlatır..Evet canım sabah hemen arayacagim
Eger simdide olsaydi arayacaktim ama hicbisey yok icimde rahatladi açıkçası o yüzden bu saatte aramayalim dedik
İlk bas pembe kahve rengi cok az geldi hatta yok gibi ama gun icinde peceteye sildikce bisey gelmedi aksam ustu yine biraz kahve rengi kanana geldi ama bu digerine gore biraz daha coktu sonra doktora bidaha gittin vajinadan bakti kesede bi sorun yok dedi kesede kanama yok dedi etrafindada yok dedi igne verdi igneden snr kanamam cogaldi cok agrim yok ama bilmiorjm hayirlisiBen kanama yasayan arkadaslarin ilk ne kadar ve nasil yaşadığını merak ediyorum
iğne tatlım kullandığımız kapsüllerin çok yoğun hali benim dr kanama durunca tekrar kesti dedi yazık günah canın çok yanar kapsüle geri dönelim arada dönüşümlü yaparız daha Allah korusunda kanama olursa yaparız dedi..Tüp bebek kişiye özel bir tedavi ya ondan mı bilemiyorum ayca ve ben hergün iğne vuruluyoruz diğer arkadaşlarımsa lekelenme ve kanama olunca doktor iğneye geçiyor baştan millete iğne verin de yaşamasınlar sıkıntı peki bu iğneyi kullanıpta kanaması olan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?