2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

P purple81 canim hic uzulme cok yasadik boyle seyler hatta ben olumden bile dondum beterin beteri var bence sen biraz kafani topla yaza yetis bu gruba insallah.Her sey Allahtan canim veren de o alan da sana bsy olmasin
Sağol cnm, bende biraz toparladım, dondurulmuşlarım var zaten biliyosun, biraz toparlayım dediğin gibi inş yaza deniycez yine.

Kizlar kanamam oldu
Allahim korkutmasin ne kadar zor bisey o kani görmek sağlıklı dusunemiyo insan bana bisey diyin
Günlük ped tamamen doldu ve tuvalette de geldi cok koyu renk degil pembe kırmızı arasi bişey
Tutunma desem artık yedinci haftaya giriyoruz. Ne olur yazin

Sağol cnm, bende biraz toparladım, dondurulmuşlarım var zaten biliyosun, biraz toparlayım dediğin gibi inş yaza deniycez yine.
Canim benim Allah güç versin bu acini unutturacak cok güzel sevinçler yasatsin. Ne denirki benimde simdi kanamam oldu cok zor bir süreç yaşıyoruz Allah hepimziin yardimcisi olsun

endişelenme canım sakinleş önce

Tatlim sakin ol asirimi var d.run numarasi varmi ???

Canim benim Allah güç versin bu acini unutturacak cok güzel sevinçler yasatsin. Ne denirki benimde simdi kanamam oldu cok zor bir süreç yaşıyoruz Allah hepimziin yardimcisi olsun
tatlım biliyorsun benim de kanamam oldu stres yapma 7.hafta olması ile alakalı değil zaten bu haftalarda oluypr embriyo geliştikçe kendine yer açmaya çalışıyor yada açtığı zaman kan toplanıyor rahim onu atıp kendini temizlemeye çalışıyor canım sen progestan 50 ml iğne oluyormu idin
olmuyorsan hemen bildir ona başlatır ama dr bildir bana hemen başlatılmıştı nöbetçi eczaneden hemen gidip almıştık ayaklarını uzat dinlen canım sakın iş yapma sorun olursa buradan cvp lamaya çalışacağım.

hastaneye gitsen kadın doğumcu vardır muhakkak acilde

Cok aşırı degil . Dedigim gibi günlük ped tamamen kirlendi pembe kırmızı arasi daha olmuyo. Olanlarinki ne kadar oldu. Bu verdigim ölçü fazla mi oluyo bilmiyorumki
Devam ederse arariz diye düşündük etmezse sabah arariz dedik. Ne yapayim sizce simdi bisey yok ayaklarimi diktim yatıyorum

Canim korkma biz de bugun keseleri gorduk icerde biraz kanama var coraspini keselim dedi dr peki dedim kanamam olur mu olursa ona takilma sorun degil dedi haberin olsun yine de drunla ya da hemsireyle bir gorus istersen on

Tatlim kanaman gectimi simdi???

İğne olmuyorum

canım ne olur ne olmaz dr nu ara aspirini keser iğneye geçer nöbetçi eczane den alırsınız iğneyi ama korkma hepimiz yaşıyoruz kız arkadaşım hamileliği boyunca yaşamış embriyo geliştikçe rahime zarar veriyor..

D.r ara tatlim bence

ben de olmuyordum göbekten oluyordum göbekten olan ve aspirin kesildi rahim temizlenene kadar kalçadan olan iğneye geçildi istersen arayın dr nuzu?
Canim senin ne kadar oldu
Bi baslayinca surekli mi oldu
Ve rengi nasildi beraberinde ağrı var mıydı
Şu an yok kesildi biraz icim rahatladı eşim de sabah arayip gideriz diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…