- 23 Haziran 2009
- 320
- 173
- 123
Sağol cnm, bende biraz toparladım, dondurulmuşlarım var zaten biliyosun, biraz toparlayım dediğin gibi inş yaza deniycez yine.
Canim benim Allah güç versin bu acini unutturacak cok güzel sevinçler yasatsin. Ne denirki benimde simdi kanamam oldu cok zor bir süreç yaşıyoruz Allah hepimziin yardimcisi olsunSağol cnm, bende biraz toparladım, dondurulmuşlarım var zaten biliyosun, biraz toparlayım dediğin gibi inş yaza deniycez yine.
endişelenme canım sakinleş önceKizlar kanamam oldu
Allahim korkutmasin ne kadar zor bisey o kani görmek sağlıklı dusunemiyo insan bana bisey diyin
Günlük ped tamamen doldu ve tuvalette de geldi cok koyu renk degil pembe kırmızı arasi bişey
Tutunma desem artık yedinci haftaya giriyoruz. Ne olur yazin
Tatlim sakin ol asirimi var d.run numarasi varmi ???Kizlar kanamam oldu
Allahim korkutmasin ne kadar zor bisey o kani görmek sağlıklı dusunemiyo insan bana bisey diyin
Günlük ped tamamen doldu ve tuvalette de geldi cok koyu renk degil pembe kırmızı arasi bişey
tatlım biliyorsun benim de kanamam oldu stres yapma 7.hafta olması ile alakalı değil zaten bu haftalarda oluypr embriyo geliştikçe kendine yer açmaya çalışıyor yada açtığı zaman kan toplanıyor rahim onu atıp kendini temizlemeye çalışıyor canım sen progestan 50 ml iğne oluyormu idinCanim benim Allah güç versin bu acini unutturacak cok güzel sevinçler yasatsin. Ne denirki benimde simdi kanamam oldu cok zor bir süreç yaşıyoruz Allah hepimziin yardimcisi olsun
hastaneye gitsen kadın doğumcu vardır muhakkak acildeKizlar kanamam oldu
Kizlar kanamam oldu
Tatlim kanaman gectimi simdi???Cok aşırı degil . Dedigim gibi günlük ped tamamen kirlendi pembe kırmızı arasi daha olmuyo. Olanlarinki ne kadar oldu. Bu verdigim ölçü fazla mi oluyo bilmiyorumki
Devam ederse arariz diye düşündük etmezse sabah arariz dedik. Ne yapayim sizce simdi bisey yok ayaklarimi diktim yatıyorum
İğne olmuyorumtatlım biliyorsun benim de kanamam oldu stres yapma 7.hafta olması ile alakalı değil zaten bu haftalarda oluypr embriyo geliştikçe kendine yer açmaya çalışıyor yada açtığı zaman kan toplanıyor rahim onu atıp kendini temizlemeye çalışıyor canım sen progestan 50 ml iğne oluyormu idin
olmuyorsan hemen bildir ona başlatır ama dr bildir bana hemen başlatılmıştı nöbetçi eczaneden hemen gidip almıştık ayaklarını uzat dinlen canım sakın iş yapma sorun olursa buradan cvp lamaya çalışacağım.
canım ne olur ne olmaz dr nu ara aspirini keser iğneye geçer nöbetçi eczane den alırsınız iğneyi ama korkma hepimiz yaşıyoruz kız arkadaşım hamileliği boyunca yaşamış embriyo geliştikçe rahime zarar veriyor..Cok aşırı degil . Dedigim gibi günlük ped tamamen kirlendi pembe kırmızı arasi daha olmuyo. Olanlarinki ne kadar oldu. Bu verdigim ölçü fazla mi oluyo bilmiyorumki
Devam ederse arariz diye düşündük etmezse sabah arariz dedik. Ne yapayim sizce simdi bisey yok ayaklarimi diktim yatıyorum
ben de olmuyordum göbekten oluyordum göbekten olan ve aspirin kesildi rahim temizlenene kadar kalçadan olan iğneye geçildi istersen arayın dr nuzu?İğne olmuyorum
D.r ara tatlim benceCok aşırı degil . Dedigim gibi günlük ped tamamen kirlendi pembe kırmızı arasi daha olmuyo. Olanlarinki ne kadar oldu. Bu verdigim ölçü fazla mi oluyo bilmiyorumki
Canim senin ne kadar olduben de olmuyordum göbekten oluyordum göbekten olan ve aspirin kesildi rahim temizlenene kadar kalçadan olan iğneye geçildi istersen arayın dr nuzu?
Sen kalçadan vuruluyorsun değilmi progesteron ben hergün vuruluyorum neden kanama olunca başlanıyorda baştan vurdurmuyor çoğu doktorTatlim kanaman gectimi simdi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?