- 6 Şubat 2016
- 631
- 580
- 23
canım hayırlı olsun inşallah değerlerin katlanarak artsın inşallahhhhŞimdi ne durumdasın peki canım?
tamamen ondan canım içini ferah tut büyüyorlar annesi ara ara kanamalar normalmiş çok dikkatetmemiz gereken aylardayız canım sağlıkla inşallah bu ayları atlatıp rahatlarız hepimiz inşallahhhh..sen sürekli dinlen wc dışında klakma kalkınca çok ağrı oluyordu ben de bir hafta yattımm..Cok sağolun kizlar ilk gordugumde cok kötü hissettim kendimi. Simdi iyiyim. Bir daha olmasın inşaallah. Hiçbirimize olmasin . Saglikla hayirlisiyla tamamina erdirsin Allahim.
Ben Şu an diyorumki herhalde kendilerine yer açtılar büyüdüler o yüzden oldu inşaallah öyledir dualarinizi eksik etmeyin
Canım seni üzmek istemezdim şimdi geriye dönük mesajlarını okudum, herşey rabbimden elimizden geleni yapıyoruz ama takdir Allahın. Bende şu an panik halindeyim ama artmazsa da yapacak birşeyim yok.Elimden geleni bende yaptım ve hala yapıyorum dinleniyorum, yediklerime dikkat ediyorum, Allah yardımcımız olsun...Canım benimde transfer günüm dahil 12. Günde 11.49 du değerim, önemli olan ıkı gün arayla bakıldığında arttımı değer.
Saol canım amin inşallah, pazar günü yaptırmayı düşünüyorum tekrar.canım hayırlı olsun inşallah değerlerin katlanarak artsın inşallahhhh
ben doktoruma sordum. iğne tam bir eziyet olur sana dedi. aynı işe yarıyor. yok ben dayanırım dersen iğne yazarım ama bana göre gerek yok demiştiTüp bebek kişiye özel bir tedavi ya ondan mı bilemiyorum ayca ve ben hergün iğne vuruluyoruz diğer arkadaşlarımsa lekelenme ve kanama olunca doktor iğneye geçiyor baştan millete iğne verin de yaşamasınlar sıkıntı peki bu iğneyi kullanıpta kanaması olan var mı acaba
ama kanama olursa aspirini kestiriyorlar göbekten iğneyide yinede sabah mutlaka dr bildirin jeline devam et iğnenin diğer eşi sonuçta..korkma Allah büyük koruyucumuz o..Ben crinone jelimi yapayim dimi
tatlım sen nasılsın?kaç gündür konuşamıyoruz seninle ben uyku canavarı oldum bugün öğleden sonra akşama kadar uyudum zor uyandım ağrın sızın oluyor mu?heyecanın nasıl?malum yarın senin büyük günün minik kesenizi göreceksiniz annesi.... sağlıkla inşallahhh..Tüp bebek kişiye özel bir tedavi ya ondan mı bilemiyorum ayca ve ben hergün iğne vuruluyoruz diğer arkadaşlarımsa lekelenme ve kanama olunca doktor iğneye geçiyor baştan millete iğne verin de yaşamasınlar sıkıntı peki bu iğneyi kullanıpta kanaması olan var mı acaba
rahat ol pazara kadar katlar sağlığı ile inşallahh..Saol canım amin inşallah, pazar günü yaptırmayı düşünüyorum tekrar.
Amin canım, ya birkaç yerde okudum pek normal şeyler yazmamışlar ama inşallah benim öyle olmaz...rahat ol pazara kadar katlar sağlığı ile inşallahh..
herkeste aynı şeyler olacak değil canım sonuçta her beden farklı tedaviye cevabı da farklı seninkiler geç tutunmuştur ondan başka sorun yoktur rahat ol yorulmamaya ağırlık kaldırmamaya en önemlisi de stres yapmamaya çalış stres çok kötü sürecin en büyük düşmanı ben olacağına inanıyorum inşalllah..Amin canım, ya birkaç yerde okudum pek normal şeyler yazmamışlar ama inşallah benim öyle olmaz...
Saolasın canım inşallah öyle olur.herkeste aynı şeyler olacak değil canım sonuçta her beden farklı tedaviye cevabı da farklı seninkiler geç tutunmuştur ondan başka sorun yoktur rahat ol yorulmamaya ağırlık kaldırmamaya en önemlisi de stres yapmamaya çalış stres çok kötü sürecin en büyük düşmanı ben olacağına inanıyorum inşalllah..
Kizlar kanamam oldu
Allahim korkutmasin ne kadar zor bisey o kani görmek sağlıklı dusunemiyo insan bana bisey diyin
Günlük ped tamamen doldu ve tuvalette de geldi cok koyu renk degil pembe kırmızı arasi bişey
Tutunma desem artık yedinci haftaya giriyoruz. Ne olur yazin
Cok aşırı degil . Dedigim gibi günlük ped tamamen kirlendi pembe kırmızı arasi daha olmuyo. Olanlarinki ne kadar oldu. Bu verdigim ölçü fazla mi oluyo bilmiyorumki
Devam ederse arariz diye düşündük etmezse sabah arariz dedik. Ne yapayim sizce simdi bisey yok ayaklarimi diktim yatıyorum
SeMinf ciğim yoldan dondun diye kendini kaptırıp çok is yapma unutma hepimiz kritik haftalardayız dikkatli sağlıklı kalın...Kanama öncesi aşırı bir ağrı oldu mu?
Ağrı olduysa acile git.
Günaydın canım....Günaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?