2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Cok sağolun kizlar ilk gordugumde cok kötü hissettim kendimi. Simdi iyiyim. Bir daha olmasın inşaallah. Hiçbirimize olmasin . Saglikla hayirlisiyla tamamina erdirsin Allahim.
Ben Şu an diyorumki herhalde kendilerine yer açtılar büyüdüler o yüzden oldu inşaallah öyledir dualarinizi eksik etmeyin

tamamen ondan canım içini ferah tut büyüyorlar annesi ara ara kanamalar normalmiş çok dikkatetmemiz gereken aylardayız canım sağlıkla inşallah bu ayları atlatıp rahatlarız hepimiz inşallahhhh..sen sürekli dinlen wc dışında klakma kalkınca çok ağrı oluyordu ben de bir hafta yattımm..

Canım benimde transfer günüm dahil 12. Günde 11.49 du değerim, önemli olan ıkı gün arayla bakıldığında arttımı değer.
Canım seni üzmek istemezdim şimdi geriye dönük mesajlarını okudum, herşey rabbimden elimizden geleni yapıyoruz ama takdir Allahın. Bende şu an panik halindeyim ama artmazsa da yapacak birşeyim yok.Elimden geleni bende yaptım ve hala yapıyorum dinleniyorum, yediklerime dikkat ediyorum, Allah yardımcımız olsun...

ben doktoruma sordum. iğne tam bir eziyet olur sana dedi. aynı işe yarıyor. yok ben dayanırım dersen iğne yazarım ama bana göre gerek yok demişti

tatlım sen nasılsın?kaç gündür konuşamıyoruz seninle ben uyku canavarı oldum bugün öğleden sonra akşama kadar uyudum zor uyandım ağrın sızın oluyor mu?heyecanın nasıl?malum yarın senin büyük günün minik kesenizi göreceksiniz annesi.... sağlıkla inşallahhh..

Amin canım, ya birkaç yerde okudum pek normal şeyler yazmamışlar ama inşallah benim öyle olmaz...
herkeste aynı şeyler olacak değil canım sonuçta her beden farklı tedaviye cevabı da farklı seninkiler geç tutunmuştur ondan başka sorun yoktur rahat ol yorulmamaya ağırlık kaldırmamaya en önemlisi de stres yapmamaya çalış stres çok kötü sürecin en büyük düşmanı ben olacağına inanıyorum inşalllah..

Saolasın canım inşallah öyle olur.

Annemin butun gebeliklerinde çok kanaması olmuş.
burda 11.hafta kanaması olan var.Bulayım profili göndereyim oku istersen
canını sıkma bu olabilecek birşey.
Öncelikle doktorunla konuş iğne kullanmıyorsan verecektir.
Bacakların yuksek olacak şekilde uzan.ve dinlen bir hafta.inşallah sorun yoktur yollundadır.

Kanama öncesi aşırı bir ağrı oldu mu?
Ağrı olduysa acile git.

Valla arkadaşlar uyandık ama canım kahvaltı bile hazırlamak istemiyor eşimde is gezisinde yarin akşam dönecek simdi o mahvederekte olsa hazırlardı bazen gerekli oluyorlar ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…