Kun feyekuncugum iyi olmanıza çok sevindim cnm ben uyuyorum ya kalkamıyorum :))Bende duymamistim ama dr görmüştü kalp atisini canim. Yani duyulmasa bile görür mutlakacipsoni
Olacak diye bir şart yok ama çoğunlukta yerleşirken rahimde kanama olusuyor cnm stres yapma..İllaki kanamamizmi olması gerekiyor yanı şimdi.kanamamizin olmasını mi beklicez .hiç stresimiz yokmuş gibi.
Tatlım ben de kendimi çok çirkin hissediyorum psikolojik galiba doktor boya kesim yatırabilirsiniz dedi ben eşime cinsiyeti kız galiba diyorum kendimi çirkin hissediyorum diyorum gülüyor.6 haftalık oldum diycektim
Sagol canim doktora gittim geldim betaya bakti hic bi sorun yok. Zaten devam etmedi sonrasinda kanama cok sukur. Tedbir amaçlı iğne yapıldı dinlen bol su ic korkulacak hicbirsey yok dedi
Tatlım ben de kendimi çok çirkin hissediyorum psikolojik galiba doktor boya kesim yatırabilirsiniz dedi ben eşime cinsiyeti kız galiba diyorum kendimi çirkin hissediyorum diyorum gülüyor.
İllaki kanamamizmi olması gerekiyor yanı şimdi.kanamamizin olmasını mi beklicez .hiç stresimiz yokmuş gibi.
Yok yok olur mu öyle şey. Allah korusun canım olmasın insan strese giriyo. Kanama olacak diye bişey yok o benim sacmaligimdi işte. Allah hepimize saglikli bir hamilelik yasatsin ve bebeklerimize kavustursunİllaki kanamamizmi olması gerekiyor yanı şimdi.kanamamizin olmasını mi beklicez .hiç stresimiz yokmuş gibi.
Ohhhh
Allaha şükürler olsun :))
Sagolun kizlar desteginiz bilgilendirmeniz icin iyiki bu topik var :)Kun feyekuncugum iyi olmanıza çok sevindim cnm ben uyuyorum ya kalkamıyorum :))
Hadi bakalim bekliyoruz inşaallah gorduuuum diyerek geleceksin :)Kızceler doktordayım sıranın bana gelmesini bekliyorum heyecandan ölmem inşallah dua edin ters bir durum yoktur
Masaallah canım şükürler olsun gözün aydin :)Bende bugün kesemi gördüm
Merak eden arkadaşlar için yazıyım tekrar. 6. Gün embriyosu idi. 19 şubat ta transferim oldu.transferin 8. Günü ilk tahlilim 30 dü ve hemşire büyük ihtimalle kimyasal olur demişti.2. Tahlil 126 3. Tahlil 371 gelmişti.
Bugün keseyi görmek içim çağırdılar. Çok şükür göründü.
İnternetten gebelik haftasını hesaplayınca 5 hafta 6 günlük diyor.
Doktor ultrasondan önce 5 hafta 5 gün dedi.
Ultrasonda 5 hafta 4 günlük çıktı.
Biraz takıldım ben bu duruma ama doktor gayet normal dedi
Bende kese boş görünüyor diye taktım kafaya canım günlerdir onu düşünüyorum bi haftam var kalp atimina bu zaman nasi geçecek bu telaş hiç bitmeyecek mi ben paylasayim kese goruntusunu sende paylassana canım benimde içim hiç rahat degilMerhabalar arkadaşlar . Kesesi gören arkadaşlar acaba kesenin şekli tam yuvarlakmiydi yani tam yuvarlak şekilde mi olmalı benim badem şeklinde bir yerde okudum tam yuvarlak olmalı diye aklıma takıldı
Canim hayırlı olsun aramızda 3 gün var o zaman bende 22 şubatta transfer m kalp atışını da duydun muBende bugün kesemi gördüm
Merak eden arkadaşlar için yazıyım tekrar. 6. Gün embriyosu idi. 19 şubat ta transferim oldu.transferin 8. Günü ilk tahlilim 30 dü ve hemşire büyük ihtimalle kimyasal olur demişti.2. Tahlil 126 3. Tahlil 371 gelmişti.
Doktor öyle olsa boş derdi canım bizim goremicegimiz kadar küçük dahaBende kese boş görünüyor diye taktım kafaya canım günlerdir onu düşünüyorum bi haftam var kalp atimina bu zaman nasi geçecek bu telaş hiç bitmeyecek mi ben paylasayim kese goruntusunu sende paylassana canım benimde içim hiç rahat degil
Sagolun kizlar desteginiz bilgilendirmeniz icin iyiki bu topik var :)
Tangledcigim uyu canim bende uyudum iki saat yeni uyandim cok iyi geldi :)
canım ya sorma sürekli bir çirkinlik psikolojisine girdim sorma ayna bakıyorum çil oluştu mu?çil maskesi alayım diyorum ama pazartesi çıkıp herşeyi fazlası ile alayım boydan kremliyorum kendimi krem diyorum çok almalıyım.çil temizleyici alayım.saçlarıma iki hafta sonra kestireyim yani değişik karışık psikoloji içindeyim...Şuan hepimiz bebeğe odaklandığımız için kendimizle ilgilenmiyoruz.
Hepimiz güzeliz,kadınlar daima guzeldir bir iki bakım tamamdır.
ayyy canım kıyamam bende tir tir titriyordum hadi hayırlı güzel haberler inş..Kızceler doktordayım sıranın bana gelmesini bekliyorum heyecandan ölmem inşallah dua edin ters bir durum yoktur
canım çokkkkkk sevindim maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh..Bende bugün kesemi gördüm
hayır canım stres yapma hepimizde sadece kese vardı kalp atımını beklerken o heyecan anlatılmaz canım ben gittiğimiz de kalp atımını duyamazsam diye kontrol olmak istemedim:)) korkma hepberaber yaşayarak etlatıyoruz cnm..Bende kese boş görünüyor diye taktım kafaya canım günlerdir onu düşünüyorum bi haftam var kalp atimina bu zaman nasi geçecek bu telaş hiç bitmeyecek mi ben paylasayim kese goruntusunu sende paylassana canım benimde içim hiç rahat degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?