2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Merhabalar arkadaşlar . Kesesi gören arkadaşlar acaba kesenin şekli tam yuvarlakmiydi yani tam yuvarlak şekilde mi olmalı benim badem şeklinde bir yerde okudum tam yuvarlak olmalı diye aklıma takıldı

Eminim çok güzel bir anne olacaksın cnm, doktoruna insülin direncin olduğunu ilaçlarını almadıpını mutlaka söyle unutma sakın çok önemli

Merhabalar arkadaşlar . Kesesi gören arkadaşlar acaba kesenin şekli tam yuvarlakmiydi yani tam yuvarlak şekilde mi olmalı benim badem şeklinde bir yerde okudum tam yuvarlak olmalı diye aklıma takıldı
Canım ben bilmiyorum daha kendisiyle tanışmadım

N Nemli Bez ekstrem bir durum olsaydı doktorun söylerdi diye düşünüyorum takma kafana bişey yoktur inşallah bizler bu 9 ayı inşallah kafayı yemeden geçiririz :)

cipsonit: 45578887 .!.:
N Nemli Bez ekstrem bir durum olsaydı doktorun söylerdi diye düşünüyorum takma kafana bişey yoktur inşallah bizler bu 9 ayı inşallah kafayı yemeden geçiririz :)
Evet nasil geçecek bilmiyorum :) ))) hersey insanın kafasında bir soru işareti oluşturuyor keseye gören arkadaşlar yardimci olun:)))))))))). Görmeyen lerde en kisa zamanda görür inşallah . Rabbim herkese nasip etsin

Sagol canim doktora gittim geldim betaya bakti hic bi sorun yok. Zaten devam etmedi sonrasinda kanama cok sukur. Tedbir amaçlı iğne yapıldı dinlen bol su ic korkulacak hicbirsey yok dedi

Benim kese yuvarlakti canim.d.r bi sorun olsa soylerdi hic bi sorun yoktur allahin izniyle canim takma kafana

Aycacim ne zormus yaa. Bi arada akilli ben herkesin olduda benim niye kanamam mide bulantim falan olmadi diye dusunuyodum iki gündür mide bulantimda var. Kasindim kasindim:) ne tuhaf bir psikoloji icindeyiz Allah yardimcimiz olsun.
Cok zor cok sinir sistemim coktu yemin ederim aglama krizlerine giriyorum artik allaha cok sukur bi sorun yokmus ya ne sevindim ya allahim bebislerimizi korusun yarabbim.o bulantiyi hic sorma hergun var cikarip duruyorum.kafayi yemeden saglikli bisekilde geciririz insallah hamileligimizi.dun korkkuttun beni ruyamda bile kanamam oldugunu gordum allahim sen hepimize yardim et

Amin canim amin.Bende surekli kanama görüp durdum surekli uyandim.

Kızceler şimdi bu hesaplamaya göre ben haftalık oldum bugün kalpte duyacakmıyım acaba bugün

İllaki kanamamizmi olması gerekiyor yanı şimdi.kanamamizin olmasını mi beklicez .hiç stresimiz yokmuş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…