Eminim çok güzel bir anne olacaksın cnm, doktoruna insülin direncin olduğunu ilaçlarını almadıpını mutlaka söyle unutma sakın çok önemliSağol canım benim saçlar da iptal altı sarı üstü bayağı bir siyah :) benim dip boyam gelmişti hatta dip boyayı geçti yani o derece bayağı dişarda çiçek satan bayanlar oluyor ya saçlarım öyle yeni imajım :) kaşlar desen orman oldu ay kendimi çok çirkin hisediyorum zaten öyleyim o ayrı bir konuda :)
Canım ben bilmiyorum daha kendisiyle tanışmadımMerhabalar arkadaşlar . Kesesi gören arkadaşlar acaba kesenin şekli tam yuvarlakmiydi yani tam yuvarlak şekilde mi olmalı benim badem şeklinde bir yerde okudum tam yuvarlak olmalı diye aklıma takıldı
Evet nasil geçecek bilmiyorum :) ))) hersey insanın kafasında bir soru işareti oluşturuyor keseye gören arkadaşlar yardimci olun:)))))))))). Görmeyen lerde en kisa zamanda görür inşallah . Rabbim herkese nasip etsincipsonit: 45578887 .!.:
Sagol canim doktora gittim geldim betaya bakti hic bi sorun yok. Zaten devam etmedi sonrasinda kanama cok sukur. Tedbir amaçlı iğne yapıldı dinlen bol su ic korkulacak hicbirsey yok dediAnnemin butun gebeliklerinde çok kanaması olmuş.
burda 11.hafta kanaması olan var.Bulayım profili göndereyim oku istersen
canını sıkma bu olabilecek birşey.
Öncelikle doktorunla konuş iğne kullanmıyorsan verecektir.
Bacakların yuksek olacak şekilde uzan.ve dinlen bir hafta.inşallah sorun yoktur yollundadır.
Tatlim fotosunu yollayimmi???Merhabalar arkadaşlar . Kesesi gören arkadaşlar acaba kesenin şekli tam yuvarlakmiydi yani tam yuvarlak şekilde mi olmalı benim badem şeklinde bir yerde okudum tam yuvarlak olmalı diye aklıma takıldı
Ohhhh cok sukur :)Sagol canim doktora gittim geldim betaya bakti hic bi sorun yok. Zaten devam etmedi sonrasinda kanama cok sukur. Tedbir amaçlı iğne yapıldı dinlen bol su ic korkulacak hicbirsey yok dedi
Benim kese yuvarlakti canim.d.r bi sorun olsa soylerdi hic bi sorun yoktur allahin izniyle canim takma kafanaMerhabalar arkadaşlar . Kesesi gören arkadaşlar acaba kesenin şekli tam yuvarlakmiydi yani tam yuvarlak şekilde mi olmalı benim badem şeklinde bir yerde okudum tam yuvarlak olmalı diye aklıma takıldı
Maşallah canım aman olmasın bebişlerin seninle olsunSagol canim doktora gittim geldim betaya bakti hic bi sorun yok. Zaten devam etmedi sonrasinda kanama cok sukur. Tedbir amaçlı iğne yapıldı dinlen bol su ic korkulacak hicbirsey yok dedi
Aycacim ne zormus yaa. Bi arada akilli ben herkesin olduda benim niye kanamam mide bulantim falan olmadi diye dusunuyodum iki gündür mide bulantimda var. Kasindim kasindim:) ne tuhaf bir psikoloji icindeyiz Allah yardimcimiz olsun.Ohhhh cok sukur :)
Cok zor cok sinir sistemim coktu yemin ederim aglama krizlerine giriyorum artik allaha cok sukur bi sorun yokmus ya ne sevindim ya allahim bebislerimizi korusun yarabbim.o bulantiyi hic sorma hergun var cikarip duruyorum.kafayi yemeden saglikli bisekilde geciririz insallah hamileligimizi.dun korkkuttun beni ruyamda bile kanamam oldugunu gordum allahim sen hepimize yardim etAycacim ne zormus yaa. Bi arada akilli ben herkesin olduda benim niye kanamam mide bulantim falan olmadi diye dusunuyodum iki gündür mide bulantimda var. Kasindim kasindim:) ne tuhaf bir psikoloji icindeyiz Allah yardimcimiz olsun.
Amin canim amin.Bende surekli kanama görüp durdum surekli uyandim.Cok zor cok sinir sistemim coktu yemin ederim aglama krizlerine giriyorum artik allaha cok sukur bi sorun yokmus ya ne sevindim ya allahim bebislerimizi korusun yarabbim.o bulantiyi hic sorma hergun var cikarip duruyorum.kafayi yemeden saglikli bisekilde geciririz insallah hamileligimizi.dun korkkuttun beni ruyamda bile kanamam oldugunu gordum allahim sen hepimize yardim et
Piskolojimiz iyi degil o yuzdenAmin canim amin.Bende surekli kanama görüp durdum surekli uyandim.
Canım iyi bakalım az kaldı hadi güzel haberlerini bekliyorolacagiz sabah tan beri uyuyorum ayakta duramıyorum canım dualarımız seninle miniginle sağlıkla tanış inş.6 haftalık oldum diycektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?