2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

hayırlı olsun
ama takvime yanlış girmişsin 11 haftalık gözüküyor.
ultrasonda genelikle 2-3 gün geri oluyor,bizlerin yaptığı tahmini hesaplama asıl doğru olan doktorun yaptığı CRL ölçümü ,sıkıntı yok onda normal bir durum.

Kızceler doktordayım sıranın bana gelmesini bekliyorum heyecandan ölmem inşallah dua edin ters bir durum yoktur
kızce ben de burada meraktan çatlıyorum bitti mi kontrol ?hemen yaz ?ne hissediyorsun?miniğini kesesi ile gördün mü?hadı hayırlı sağlıklı haberler ver inş..

Bos olcak tabi tatlim kalenle nokta yaparsin ya okadar suan kalp atisini duymaya gittiginde goreceksin buyumus olacak biraz gonlunu rahat tut

Cok sagol canim Aynen ya bende çok korkuyorum Rabbim hayirlisini versin

Bos olcak tabi tatlim kalenle nokta yaparsin ya okadar suan kalp atisini duymaya gittiginde goreceksin buyumus olacak biraz gonlunu rahat tut
ayçacığım sen nasılsın?bulantıların azaldı mı?ya ben de çok şükür yokta ben sürekli uyuyorum ve çok yorgunum uyu uyu geçmiyor :))

Sağol canım siz böyle deyince içim rahatladı bi hafta sonra duycam inşallah bende pitpit lari

telaşlanacak o kadar ciddi durumlar oluyor ki allah korusun ,hepimizi çok gereksiz yere kendimizi üzüp strese giriyoruz.
daha bebek bile değil 9 haftaya kadar embriyo ve
kese gözüktükten sonra hızlı bir şekilde içinde büyümeye başlayacak,
daha şekil şeması bile yok minnak bir kan pıhıtsı :)
Doktoruna soru sormakta sakın çekinme aklına ne takılırsa muayenede sor,
için rahat olsun ki bebeğinde iyi olsun değil mi :)

ayçacığım sen nasılsın?bulantıların azaldı mı?ya ben de çok şükür yokta ben sürekli uyuyorum ve çok yorgunum uyu uyu geçmiyor :))
Bi gram gecmedi devamli cikariyorum agrilarim var sancilarim yatiyorum bugun bi durgunluk var aglayip duruyorum ( sende cok uyku yapti bebisin :))

canım ya sorma ben sürekli uyuyorum bide sürekli yorgunum sadece bu var şükür kusma mide bulantısı yok... ne çorbası hazırlıyorsun bakalım??

eşimle dışarı çıktık eve girdik gerisini hatırlamıyorum,uyumuşum.Midem benimde iyi bugun şükür ama heryerden koku alıyorum.
canınız çekecek hakkınızı helal edin ,uyanınca canım çekti süzme mercimek çorbası.

Kızceler bir sıkıntı yok çok şükür Allahıma kalpı atmaya başlamış 2 hafta sonra tekrar gideceğiz Allahın izniyle bu arada bir trafik var anlatamam yani
Ayy canim benim cok sevindim cok sukur allahima allahim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah

Bi gram gecmedi devamli cikariyorum agrilarim var sancilarim yatiyorum bugun bi durgunluk var aglayip duruyorum ( sende cok uyku yapti bebisin :))

seni üzen şeyler izleme eğlenceli şeyler izlemeye çalış,neşelen .

Kızceler bir sıkıntı yok çok şükür Allahıma kalpı atmaya başlamış 2 hafta sonra tekrar gideceğiz Allahın izniyle bu arada bir trafik var anlatamam yani

Allaha şükür
çoook sevindim çifte gözün aydın
hem kese hem pıtpıt için.
ultrasonda ne kadarlık gözüktü?

Izlemiyorumki uyuyamiyorumda benim altta kasikta sancim oluyor cok sende oluyomu.
bazen sabah uyandığımda oluyor,bazende dışarıdan eve girdiğimde birden oluyor.
Yumurtalıklarımız ilaçlara çok uyarıldı etkisi devam ediyor onun ağrısıdır.

bazen sabah uyandığımda oluyor,bazende dışarıdan eve girdiğimde birden oluyor.
Yumurtalıklarımız ilaçlara çok uyarıldı etkisi devam ediyor onun ağrısıdır.
Bende hersey yogun ve surekli oluyo allahim korusun insallah nediyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…