Bende bugün kesemi gördüm
Merak eden arkadaşlar için yazıyım tekrar. 6. Gün embriyosu idi. 19 şubat ta transferim oldu.transferin 8. Günü ilk tahlilim 30 dü ve hemşire büyük ihtimalle kimyasal olur demişti.2. Tahlil 126 3. Tahlil 371 gelmişti.
Bugün keseyi görmek içim çağırdılar. Çok şükür göründü.
İnternetten gebelik haftasını hesaplayınca 5 hafta 6 günlük diyor.
Doktor ultrasondan önce 5 hafta 5 gün dedi.
Ultrasonda 5 hafta 4 günlük çıktı.
Biraz takıldım ben bu duruma ama doktor gayet normal dedi
kızce ben de burada meraktan çatlıyorum bitti mi kontrol ?hemen yaz ?ne hissediyorsun?miniğini kesesi ile gördün mü?hadı hayırlı sağlıklı haberler ver inş..Kızceler doktordayım sıranın bana gelmesini bekliyorum heyecandan ölmem inşallah dua edin ters bir durum yoktur
canım ya sorma ben sürekli uyuyorum bide sürekli yorgunum sadece bu var şükür kusma mide bulantısı yok... ne çorbası hazırlıyorsun bakalım??bende şimdi uyandım açıktım çorba yapayım hemen.
Bos olcak tabi tatlim kalenle nokta yaparsin ya okadar suan kalp atisini duymaya gittiginde goreceksin buyumus olacak biraz gonlunu rahat tutBende kese boş görünüyor diye taktım kafaya canım günlerdir onu düşünüyorum bi haftam var kalp atimina bu zaman nasi geçecek bu telaş hiç bitmeyecek mi ben paylasayim kese goruntusunu sende paylassana canım benimde içim hiç rahat degil
Cok sagol canim Aynen ya bende çok korkuyorum Rabbim hayirlisini versinhayır canım stres yapma hepimizde sadece kese vardı kalp atımını beklerken o heyecan anlatılmaz canım ben gittiğimiz de kalp atımını duyamazsam diye kontrol olmak istemedim:)) korkma hepberaber yaşayarak etlatıyoruz cnm..
ayçacığım sen nasılsın?bulantıların azaldı mı?ya ben de çok şükür yokta ben sürekli uyuyorum ve çok yorgunum uyu uyu geçmiyor :))Bos olcak tabi tatlim kalenle nokta yaparsin ya okadar suan kalp atisini duymaya gittiginde goreceksin buyumus olacak biraz gonlunu rahat tut
Sağol canım siz böyle deyince içim rahatladı bi hafta sonra duycam inşallah bende pitpit lariBos olcak tabi tatlim kalenle nokta yaparsin ya okadar suan kalp atisini duymaya gittiginde goreceksin buyumus olacak biraz gonlunu rahat tut
Bende kese boş görünüyor diye taktım kafaya canım günlerdir onu düşünüyorum bi haftam var kalp atimina bu zaman nasi geçecek bu telaş hiç bitmeyecek mi ben paylasayim kese goruntusunu sende paylassana canım benimde içim hiç rahat degil
Bi gram gecmedi devamli cikariyorum agrilarim var sancilarim yatiyorum bugun bi durgunluk var aglayip duruyorumayçacığım sen nasılsın?bulantıların azaldı mı?ya ben de çok şükür yokta ben sürekli uyuyorum ve çok yorgunum uyu uyu geçmiyor :))
canım ya sorma ben sürekli uyuyorum bide sürekli yorgunum sadece bu var şükür kusma mide bulantısı yok... ne çorbası hazırlıyorsun bakalım??
gözün aydın canım çok sevindimKızceler bir sıkıntı yok çok şükür Allahıma kalpı atmaya başlamış 2 hafta sonra tekrar gideceğiz Allahın izniyle bu arada bir trafik var anlatamam yani
Ayy canim benim cok sevindim cok sukur allahima allahim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallahKızceler bir sıkıntı yok çok şükür Allahıma kalpı atmaya başlamış 2 hafta sonra tekrar gideceğiz Allahın izniyle bu arada bir trafik var anlatamam yani
Bi gram gecmedi devamli cikariyorum agrilarim var sancilarim yatiyorum bugun bi durgunluk var aglayip duruyorum( sende cok uyku yapti bebisin :))
Kızceler bir sıkıntı yok çok şükür Allahıma kalpı atmaya başlamış 2 hafta sonra tekrar gideceğiz Allahın izniyle bu arada bir trafik var anlatamam yani
Izlemiyorumki uyuyamiyorumdaseni üzen şeyler izleme eğlenceli şeyler izlemeye çalış,neşelen .
bazen sabah uyandığımda oluyor,bazende dışarıdan eve girdiğimde birden oluyor.Izlemiyorumki uyuyamiyorumdabenim altta kasikta sancim oluyor cok sende oluyomu.
Bende hersey yogun ve surekli oluyo allahim korusun insallah nediyimbazen sabah uyandığımda oluyor,bazende dışarıdan eve girdiğimde birden oluyor.
Yumurtalıklarımız ilaçlara çok uyarıldı etkisi devam ediyor onun ağrısıdır.
Hayırlısı olsun canım :)Kızceler bir sıkıntı yok çok şükür Allahıma kalpı atmaya başlamış 2 hafta sonra tekrar gideceğiz Allahın izniyle bu arada bir trafik var anlatamam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?