Canım ben oğluma hamile kalabilmek için üç deneme peşpeşe yaptırdım ve hepsinde iğne olmuştum ve toplam 172 tane iğne olmuştum kalçadan . Oğlum doğduğunda hala kalçamda bezeler vardı . Ama ozaman o bezeleri bir seviyordum ki kucağımdaki bebişi o bezelere borçluymuşum gibi . Seni çok iyi anlıyorumO igne anami aglatti benim bastan berri hergun vurunuyorum sagli sollu vurdurmayin 1hafta bi taraftan 1hafta diger taraftan vurdurun kizlar yoksa yatakta iki tarafa da donemezsiniz.d.r gun asiri yap dedi ben aciyo dedgimde ama icim rahat etmiyo vurunmazssam huzursuz olcam hergun vuruluyorum bebegim iyi olsunda varsin heryerim parcalansin.d.r sordum bacagimdan vurdurayimmi die hayirrr olmaz cok acir bacak hassas dedi:))
Günaydın cnm, moralini yüksek tut, yarın tahlilini yaptır, inşallah yüksek bir sonuç alırsın, herşey Allahtan cnm , kısmetimizde ne olacaksa onu yaşaycağız .sonucunu mutlaka yaz bekliycem.Canım seni üzmek istemezdim şimdi geriye dönük mesajlarını okudum, herşey rabbimden elimizden geleni yapıyoruz ama takdir Allahın. Bende şu an panik halindeyim ama artmazsa da yapacak birşeyim yok.Elimden geleni bende yaptım ve hala yapıyorum dinleniyorum, yediklerime dikkat ediyorum, Allah yardımcımız olsun...
acıların meyvesini almışsın canım Allah oğlunu size bağışlasın...Canım ben oğluma hamile kalabilmek için üç deneme peşpeşe yaptırdım ve hepsinde iğne olmuştum ve toplam 172 tane iğne olmuştum kalçadan . Oğlum doğduğunda hala kalçamda bezeler vardı . Ama ozaman o bezeleri bir seviyordum ki kucağımdaki bebişi o bezelere borçluymuşum gibi . Seni çok iyi anlıyorum
Canım ben ilk üç tahlil süresğnce hap yatmıştım korkudan, değerlerimde düşük olmasına rağmen çok güzel artmıştı, içini rahat tut elinden geleni yap Allah büyük.Kızlar Dr. umu aradım işlemde olduğu için hemşiresi ile görüştüm, değer beklediğimizden düşük pazartesi tekrar yaptırın, artabilirde düşebilirde dedi. Eşim baya üzüldü, ona ümitlenme diyorum, çünkü ben daha fazla üzülüyorum o öyle üzülünce.
moralini bozma canım Allah büyük mevlam verecek olursa biz de ben de yerleşme kanamsı olunca o kadar korktuk ki eşimde dedi düşük yapıyorsun Allahım sağlıkla bebişinizi size bağışlasın inşallahhh ama stres yapma o çok etkiliyor.. çık dolaş temiz hava al ..Kızlar Dr. umu aradım işlemde olduğu için hemşiresi ile görüştüm, değer beklediğimizden düşük pazartesi tekrar yaptırın, artabilirde düşebilirde dedi. Eşim baya üzüldü, ona ümitlenme diyorum, çünkü ben daha fazla üzülüyorum o öyle üzülünce.
korkma canım Allahın izni ile birşey olmaz sadece yorulma stres yapma bide ara ara rahim temizlenene kadar olur korkup panik yapma kirli kirli de gelebilir birden kırmızıda...hepimiz aynı yoldan gidiyoruz :))Kizlar günaydin bugun kanamam cok fazla değil agrimda cok fazla değil dua edin inş bişey olmaz bebeklerime
pruple 81 canım sen nasılsın?Günaydın cnm, moralini yüksek tut, yarın tahlilini yaptır, inşallah yüksek bir sonuç alırsın, herşey Allahtan cnm , kısmetimizde ne olacaksa onu yaşaycağız .sonucunu mutlaka yaz bekliycem.
SeMinf ciğim yoldan dondun diye kendini kaptırıp çok is yapma unutma hepimiz kritik haftalardayız dikkatli sağlıklı kalın...
Gğnaydın canım, iyiyim bugün biraz toparladım , havada çok güzel bugün, bir aydır bi sürü iş birikmiş haftasonu onları yoluna koyayım diyorum, saçlarımı boyatmaya gitcem bi ara beyazlar çoğalmış :) sizi takip ediyorum tabi , hepimize dua ediyorum , inşallah herşey yolunda gider herkes bebişlerini kucağına alır çok değil iki ay sonra kısmetse tekrar deniycez niz. Şimdi yaşadıklarım ve sizlerin süreci bana tecrübe oluyo, inşallh ikinci denemem daha az stresli geçecek.pruple 81 canım sen nasılsın?
Kizlar günaydin bugun kanamam cok fazla değil agrimda cok fazla değil dua edin inş bişey olmaz bebeklerime
inşallah canım ikincisi sağlıklı sorunsuz süper rahat geçecek inşallahhhh ben de saç kestirmek istiyorum biraz :))Gğnaydın canım, iyiyim bugün biraz toparladım , havada çok güzel bugün, bir aydır bi sürü iş birikmiş haftasonu onları yoluna koyayım diyorum, saçlarımı boyatmaya gitcem bi ara beyazlar çoğalmış :) sizi takip ediyorum tabi , hepimize dua ediyorum , inşallah herşey yolunda gider herkes bebişlerini kucağına alır çok değil iki ay sonra kısmetse tekrar deniycez niz. Şimdi yaşadıklarım ve sizlerin süreci bana tecrübe oluyo, inşallh ikinci denemem daha az stresli geçecek.
Ewet beni ihmal ediyorsun :) benim randevum 5.30 da heyecanlıyım bide içimde bir sıkıntı var nedendir bilmiyorum Allah ne demişse o yapacak bişey yok elbette arada kasık agrım bel ağrım hala ağrıyor gögüs arısı son zamanlarda yaşamıyorum kararma da olmadı gögüslerde erken galiba kızceler bana dua edinde göreyim kesemi bide içinde bebek var mı diye de bakılıyor değilmi çok uzağım bu konulara Allah hayırlısını versin Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahtatlım sen nasılsın?kaç gündür konuşamıyoruz seninle ben uyku canavarı oldum bugün öğleden sonra akşama kadar uyudum zor uyandım ağrın sızın oluyor mu?heyecanın nasıl?malum yarın senin büyük günün minik kesenizi göreceksiniz annesi.... sağlıkla inşallahhh..
Günaydın canım, inşallah çok güzel geçecek bugünkü doktor randevun, dualarım seninle :)Bu arada günaydınlar kızceler çok acımmmm ama evde ekmek yok
Tedavş öncesi boyatacaktım eşim boyatma kimyasal sonuçta tedaviyi etkilemesin dedi, bende bi ihtimal olabilir deuip boyatmadım. Şimdi zaman geçti haliyle saçlarımı görsen çok kötü durumda tabikide :))inşallah canım ikincisi sağlıklı sorunsuz süper rahat geçecek inşallahhhh ben de saç kestirmek istiyorum biraz :))
Sağol canım benim saçlar da iptal altı sarı üstü bayağı bir siyah :) benim dip boyam gelmişti hatta dip boyayı geçti yani o derece bayağı dişarda çiçek satan bayanlar oluyor ya saçlarım öyle yeni imajım :) kaşlar desen orman oldu ay kendimi çok çirkin hisediyorum zaten öyleyim o ayrı bir konuda :)Günaydın canım, inşallah çok güzel geçecek bugünkü doktor randevun, dualarım seninle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?