2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Aramızda bir gün var 5 hafta 4 gün nasıl oldu ya ben 6 haftalık olduğum söyledi netten de öyle diyor anlamadım ama neyse sıkıntı olmas
5hafta 1 günlük olunca da 6 haftalık oluyor . Sana gününü söylemedi mi? Ultrason kağıdında da yazıyordur. Bi bak istersen

Canım aramızda iki gün var işte yani sen de 5+5 sin sen pazartesi haftanı dolduruyorsun ben de cumartesi işte bide netten baksana tüp bebek gebelik hesaplama diye

senden iki gün önce oldu transferim
o hesaplamayı yaptım 6.gün blastokist embriyosu na göre 3 kasım doğum gözüküyor. 6+2 gözüküyor
ama bu tahmini sonuçta doğru olan CRL değeri :)
Doktor gördüğü ölçtüğü neyse doğru olan o ,sen öğrendin şükür darısı inşallah başımıza :)

Son düzenleme:
Haklisin kendi kendime diyorum sakin ol normal bu sancilar annem de rahatlatmaya calisiyo bende 9 ay sende sanci cektim diyor onami cektim acep

benim tanıdığım ilk gebeliğinde gayet rahat hiçbir belirti yaşamadan doğum yaptı.ikincisinde 9 ay burnundan geldi hergunu.Bebeğe göre değişiyor sanırım :)

Son düzenleme:
benim tanıdığım ilk gebeliğinde gayet rahat hiçbir belirti yaşamadan doğum yaptı.ikincisinde 9 ay burnundan geldi hergunu.Bebeğe göre değişiyor sanırım :)
:))benimki yaramazmi acaba agri yapiyo ultrasondada hic durmuyodu :))benimde hergunum burnumdan gelecek gibi gidis hata gore demi:))ayy annesi kurban olsun onaa :)))

Canım aramızda iki gün var işte yani sen de 5+5 sin sen pazartesi haftanı dolduruyorsun ben de cumartesi işte bide netten baksana tüp bebek gebelik hesaplama diye
Bana hemşire tüp bebek falan farketmez her zaman gebelik başlangıcında son adet tarihi alınır. Daha sonra baş popo ölçümünde daha net bir tarih anlaşılır dedi. son adetinİze göre bakın yani. Randevun mutlu geçtiği için de çok sevindim. Darısı duymana olsun. 6+4 de duyuluprmuş sanırım senin birkaç gün arayla duyulmadı sanırım hayırlısı :)

:))benimki yaramazmi acaba agri yapiyo ultrasondada hic durmuyodu :))benimde hergunum burnumdan gelecek gibi gidis hata gore demi:))ayy annesi kurban olsun onaa :)))

Genelde 16 haftadan sonra bunlar gidip karnın gelişmesine bağlı başka belirtiler başlıyormuş annesi :))

Kizlar benim son adet tarihim 32 ocak . Transfer tarihim 18 subat 5. Gun embriyosu. Son adetime gore hesaplayinca bugun 5+6 oluyor . Iki gun sonra ilk dr randevum var kalp atisi icin cok mu erken

Bu arada arkadaşlar,
koltuk altı stick kullanıyorsanız aliminyum içermeyeni dikkat edin.
Ben sebamet balsam aldım kullanıyorum,çok etkili değil ama enazından bir gün akşama kadar idare eder.

kızlar biraz kafamızı dağıtalım kızınız ve ya oğulunuz olursa ne isim koyamayı düşünüyorsunuz. düşündünüzmü hiç

Kizlar benim son adet tarihim 32 ocak . Transfer tarihim 18 subat 5. Gun embriyosu. Son adetime gore hesaplayinca bugun 5+6 oluyor . Iki gun sonra ilk dr randevum var kalp atisi icin cok mu erken

kalp atışı görülür ama belki sesi net duyulmayabilir.Ama gözükmesi bile yeter :))

Belirtilerinizi okuorum çoğunuzla aramızda iki hafta var. Benim transfer tarihim 27 şubat 22 şubatta da opu yapışmıştı. Ben hala opu kaynaklı ağrıları çekiorum. Transferin ertesi günü iyileşmiştim ama 4 marttan beri yeniden şişlik oluştu ve ağrılar nüksetti.

9. Gün ağrılar için doktor çağırdığı için kan vermiştim. Muhtemelen gebesin dedi çünkü transfer sonrası ohss bhcg yükseldiği için nüksedermiş. 2 hafta daha bu ağrılar sürer dedi.

Yani demem o ki o ağrılardan hamilelik belirtisi var mı yok mu hissedemiyorum bile. Bende sadece tahlilden birkaç gün önceydi göğüs uçlarımın etrafında morarma farkettim gündüz baktığımda damarlar çıktığını gördüm yoğun bi şekilde. Birkaç kişide daha gördüm bunu.

Bir de 3-4 günsğr öksürüğüm var beni bezdiren. Hem öksürdüğüm için korkuorum hem de öksürdükçe karnım midem iyice ağrıyor sırtıma vuruyor acı. İnşaklah bir an önce bunlar geçer de ben de hamilelik belirtilerinden çekerim daha iyi. En azından neyin neyden kaynaklandığı belli. İlaç da alamıorum doktorum bol bol ıhlamur iç dedi ama anlık rahatlatıor. Öksürüğün kesilmesini dört gözle bekliorum

Ara ara böyle yazıp içimi döküorum size idare edin artık :)

kızlar biraz kafamızı dağıtalım kızınız ve ya oğulunuz olursa ne isim koyamayı düşünüyorsunuz. düşündünüzmü hiç

açıkcası ben belli bir zamanı doldurup emin olmadan onu kabulenmek istemiyorum , o yuzden isim vs hiçbirşeye bakmıyorum.

Ben daha eşimle ismi kim koyacak pazarlığını bitiremedm aahha iki isim istemior hem hem de ben koycam dior ben de onu kabul etmiorm

Ben daha eşimle ismi kim koyacak pazarlığını bitiremedm aahha iki isim istemior hem hem de ben koycam dior ben de onu kabul etmiorm
sıkıntıyı sen çektin bence diren. çok koymak istiyorsa iki isim koyun birini sen birini o. biz öyle yapacağız. hoş kız olsa adı belli erkek ismini düşünemiyoruz. acaba kızımmı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…