5hafta 1 günlük olunca da 6 haftalık oluyor . Sana gününü söylemedi mi? Ultrason kağıdında da yazıyordur. Bi bak istersenAramızda bir gün var 5 hafta 4 gün nasıl oldu ya ben 6 haftalık olduğum söyledi netten de öyle diyor anlamadım ama neyse sıkıntı olmas
Canım aramızda iki gün var işte yani sen de 5+5 sin sen pazartesi haftanı dolduruyorsun ben de cumartesi işte bide netten baksana tüp bebek gebelik hesaplama diye
:) çocuklara ne denir uyuyarak büyürler ,demek bebek büyüyor.afiyet olsun bebişine yarasın canım yok ya ben de aşerme yok eşim de var :)) ben de sadece 7/24 uyku var ..
Haklisin kendi kendime diyorum sakin ol normal bu sancilar annem de rahatlatmaya calisiyo bende 9 ay sende sanci cektim diyor onami cektim acep
:))benimki yaramazmi acaba agri yapiyo ultrasondada hic durmuyodu :))benimde hergunum burnumdan gelecek gibi gidis hata gore demi:))ayy annesi kurban olsun onaa :)))benim tanıdığım ilk gebeliğinde gayet rahat hiçbir belirti yaşamadan doğum yaptı.ikincisinde 9 ay burnundan geldi hergunu.Bebeğe göre değişiyor sanırım :)
Bana hemşire tüp bebek falan farketmez her zaman gebelik başlangıcında son adet tarihi alınır. Daha sonra baş popo ölçümünde daha net bir tarih anlaşılır dedi. son adetinİze göre bakın yani. Randevun mutlu geçtiği için de çok sevindim. Darısı duymana olsun. 6+4 de duyuluprmuş sanırım senin birkaç gün arayla duyulmadı sanırım hayırlısı :)Canım aramızda iki gün var işte yani sen de 5+5 sin sen pazartesi haftanı dolduruyorsun ben de cumartesi işte bide netten baksana tüp bebek gebelik hesaplama diye
:))benimki yaramazmi acaba agri yapiyo ultrasondada hic durmuyodu :))benimde hergunum burnumdan gelecek gibi gidis hata gore demi:))ayy annesi kurban olsun onaa :)))
kahvaltıda tek yiyebildiğim :)) afiyet olsun yarasın inşallah.Kızlar bilin bakalım su anda ne canim istedi ve yiyorum.zeytin ve ekmekkk.
Kizlar benim son adet tarihim 32 ocak . Transfer tarihim 18 subat 5. Gun embriyosu. Son adetime gore hesaplayinca bugun 5+6 oluyor . Iki gun sonra ilk dr randevum var kalp atisi icin cok mu erken
Ayyy gorunse yeter insallah yaaa ooff cok heyecanliyimmmkalp atışı görülür ama belki sesi net duyulmayabilir.Ama gözükmesi bile yeter :))
kızlar biraz kafamızı dağıtalım kızınız ve ya oğulunuz olursa ne isim koyamayı düşünüyorsunuz. düşündünüzmü hiç
Ozamanda agri oluyomus demi dur bakayim bi 16 haftadan sonra neler yasicam :))Genelde 16 haftadan sonra bunlar gidip karnın gelişmesine bağlı başka belirtiler başlıyormuş annesi :))
Ben daha eşimle ismi kim koyacak pazarlığını bitiremedm aahha iki isim istemior hem hem de ben koycam dior ben de onu kabul etmiormkızlar biraz kafamızı dağıtalım kızınız ve ya oğulunuz olursa ne isim koyamayı düşünüyorsunuz. düşündünüzmü hiç
sıkıntıyı sen çektin bence diren. çok koymak istiyorsa iki isim koyun birini sen birini o. biz öyle yapacağız. hoş kız olsa adı belli erkek ismini düşünemiyoruz. acaba kızımmı olacakBen daha eşimle ismi kim koyacak pazarlığını bitiremedm aahha iki isim istemior hem hem de ben koycam dior ben de onu kabul etmiorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?