afiyet olsun tatlım bebişine yarasın :))Kızlar bilin bakalım su anda ne canim istedi ve yiyorum.zeytin ve ekmekkk.
Canım benim transfer tarihim 27 şubat. 5. Gündü embriyo. 23 marta kalp atışı için tarih verdiler. 6+2 veya 6+4 de duyuluomuşKizlar benim son adet tarihim 32 ocak . Transfer tarihim 18 subat 5. Gun embriyosu. Son adetime gore hesaplayinca bugun 5+6 oluyor . Iki gun sonra ilk dr randevum var kalp atisi icin cok mu erken
haha çok hoş valla bu kadar zahmeti biz çekiyoruz bizim hakkımız:))Ben daha eşimle ismi kim koyacak pazarlığını bitiremedm aahha iki isim istemior hem hem de ben koycam dior ben de onu kabul etmiorm
Ya ben de birlaç ay önce aliminium free olsun diye nivea sprey aldım ama dediğin gibi etki sıfır >.< hiç sürmesem ondan iyi...Bu arada arkadaşlar,
koltuk altı stick kullanıyorsanız aliminyum içermeyeni dikkat edin.
Ben sebamet balsam aldım kullanıyorum,çok etkili değil ama enazından bir gün akşama kadar idare eder.
Belirtilerinizi okuorum çoğunuzla aramızda iki hafta var. Benim transfer tarihim 27 şubat 22 şubatta da opu yapışmıştı. Ben hala opu kaynaklı ağrıları çekiorum. Transferin ertesi günü iyileşmiştim ama 4 marttan beri yeniden şişlik oluştu ve ağrılar nüksetti.
9. Gün ağrılar için doktor çağırdığı için kan vermiştim. Muhtemelen gebesin dedi çünkü transfer sonrası ohss bhcg yükseldiği için nüksedermiş. 2 hafta daha bu ağrılar sürer dedi.
Yani demem o ki o ağrılardan hamilelik belirtisi var mı yok mu hissedemiyorum bile. Bende sadece tahlilden birkaç gün önceydi göğüs uçlarımın etrafında morarma farkettim gündüz baktığımda damarlar çıktığını gördüm yoğun bi şekilde. Birkaç kişide daha gördüm bunu.
Bir de 3-4 günsğr öksürüğüm var beni bezdiren. Hem öksürdüğüm için korkuorum hem de öksürdükçe karnım midem iyice ağrıyor sırtıma vuruyor acı. İnşaklah bir an önce bunlar geçer de ben de hamilelik belirtilerinden çekerim daha iyi. En azından neyin neyden kaynaklandığı belli. İlaç da alamıorum doktorum bol bol ıhlamur iç dedi ama anlık rahatlatıor. Öksürüğün kesilmesini dört gözle bekliorum
Ara ara böyle yazıp içimi döküorum size idare edin artık :)
yaaa bilmiyordum valla uyarmasan aklımada gelmiyecekti.ama geçen bitkisel almıştım iyi hemen onu kullanmaya geçeyim :))Bu arada arkadaşlar,
koltuk altı stick kullanıyorsanız aliminyum içermeyeni dikkat edin.
Ben sebamet balsam aldım kullanıyorum,çok etkili değil ama enazından bir gün akşama kadar idare eder.
Kız ismini iki yıl önce rüyasında görmüştü inatla o ismi koymak istior :d erkek olursa da kendi ismini koymak istiordu kendinden daha önce duyan bir arkadaşının daha önce çocuğu oldu o kendi ismini koydu şimdi benden çaldı fikri ben koyamicam dior ahaha o yüzden eş anlamlılarını düşünüor erkek için dehaha çok hoş valla bu kadar zahmeti biz çekiyoruz bizim hakkımız:))
Ozamanda agri oluyomus demi dur bakayim bi 16 haftadan sonra neler yasicam :))
çok çok geçmiş olsun canım doktorunun dediklerini aynen uygula ben de uyandıkça okuyorum yazılanları :))Belirtilerinizi okuorum çoğunuzla aramızda iki hafta var. Benim transfer tarihim 27 şubat 22 şubatta da opu yapışmıştı. Ben hala opu kaynaklı ağrıları çekiorum. Transferin ertesi günü iyileşmiştim ama 4 marttan beri yeniden şişlik oluştu ve ağrılar nüksetti.
9. Gün ağrılar için doktor çağırdığı için kan vermiştim. Muhtemelen gebesin dedi çünkü transfer sonrası ohss bhcg yükseldiği için nüksedermiş. 2 hafta daha bu ağrılar sürer dedi.
Yani demem o ki o ağrılardan hamilelik belirtisi var mı yok mu hissedemiyorum bile. Bende sadece tahlilden birkaç gün önceydi göğüs uçlarımın etrafında morarma farkettim gündüz baktığımda damarlar çıktığını gördüm yoğun bi şekilde. Birkaç kişide daha gördüm bunu.
Bir de 3-4 günsğr öksürüğüm var beni bezdiren. Hem öksürdüğüm için korkuorum hem de öksürdükçe karnım midem iyice ağrıyor sırtıma vuruyor acı. İnşaklah bir an önce bunlar geçer de ben de hamilelik belirtilerinden çekerim daha iyi. En azından neyin neyden kaynaklandığı belli. İlaç da alamıorum doktorum bol bol ıhlamur iç dedi ama anlık rahatlatıor. Öksürüğün kesilmesini dört gözle bekliorum
Ara ara böyle yazıp içimi döküorum size idare edin artık :)
yaaa bilmiyordum valla uyarmasan aklımada gelmiyecekti.ama geçen bitkisel almıştım iyi hemen onu kullanmaya geçeyim :))
Dut pekmezi ısıtıp yiorum keçiboynuzunu güvenip de alamadım aktardan annem getircek haftaya gelirken... Geçer umarım annem gelmeden. Şimdi bal limon karabiber yicem arkadaşım tavsiye etti. Alt taraf ta kasılıor öksürürken. Hastanede öksürmekten hapşırmaktan hiçbir şey olmaz dediler ama insan korkuor yine de ...yumurtalık o kadar ilaçtan malesef çok büyüyor.opu sonrası hemen transfer yapılmış o yuzden etkisi vardır.Geçer yakın zamanda inşallah.
Nival markasının keçiboynuzu pekmezi boğaza iyi gelir,balgam söktürür.
güzel heyecanlar canım sağlıkla herşeyi göreceğiz inşalllah..:))Ayyy gorunse yeter insallah yaaa ooff cok heyecanliyimmm
kız ismi ne :)Kız ismini iki yıl önce rüyasında görmüştü inatla o ismi koymak istior :d erkek olursa da kendi ismini koymak istiordu kendinden daha önce duyan bir arkadaşının daha önce çocuğu oldu o kendi ismini koydu şimdi benden çaldı fikri ben koyamicam dior ahaha o yüzden eş anlamlılarını düşünüor erkek için de
:) çok güldüm. Sağlıkla dünyaya gelsin huyu suyu güzel olsun inşallah.Kız ismini iki yıl önce rüyasında görmüştü inatla o ismi koymak istior :d erkek olursa da kendi ismini koymak istiordu kendinden daha önce duyan bir arkadaşının daha önce çocuğu oldu o kendi ismini koydu şimdi benden çaldı fikri ben koyamicam dior ahaha o yüzden eş anlamlılarını düşünüor erkek için de
Yaa bilmiorum ben cinsiyeti öğrenmeden isim düşünmem. Göz açıp kapasak zaman uçsa :):) çok güldüm. Sağlıkla dünyaya gelsin huyu suyu güzel olsun inşallah.
ben isimlerin karakterleri etkilediğini düşünüyorum.Çevremde de baktığımda tutuyor genelde.
Ya ben de birlaç ay önce aliminium free olsun diye nivea sprey aldım ama dediğin gibi etki sıfır >.< hiç sürmesem ondan iyi...
canım ya nete baktım tam açıklama bulamadım aleo vera nın zararı ne ?aleo veralı hiçbir ürün kullanmamak gerekiyormuş buarada dikkat edelim.
bende sana katılıyorum üst komşunun oğlu var ismi rüzgar fırtınalar estiriyor valla:) çok güldüm. Sağlıkla dünyaya gelsin huyu suyu güzel olsun inşallah.
ben isimlerin karakterleri etkilediğini düşünüyorum.Çevremde de baktığımda tutuyor genelde.
Sağol canım , toparlamaya mecburum yoksa çevremdekilere üzüntü veririm çok. Ümidim var en azında hamile kalabiliyorum bunu yaşamış oldum. Sen nasılsın?Canım yeni öğrendim sonucu. Çok üzüldüm... Her bir tahlil sonucunda hep birlikte ne kadar ümitlenip sevinmiştik... Kendini çabuk toparlamışsın çok takdir ettim. Mantıklı davranmak en güzeli. Donmuşlarla da şans daha yüksek oluormuş büyük ihtimalle yazın yeniden mutlu haberlerini alcaz canım allah büyük <3
canım ya nete baktım tam açıklama bulamadım aleo vera nın zararı ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?