2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

dur şimdi o pskolojiye girme.belli zaten bel ağrısı,sık idrara çıkma,rahimden aşağıya doğru ani baskılar. vs o gun gelsin ayrıntıları yaşayıp konuşuruz inşallah.
Bakmayim demi haklisin insallah ogunleri gosterir guzel rabbim

Sağol canım , toparlamaya mecburum yoksa çevremdekilere üzüntü veririm çok. Ümidim var en azında hamile kalabiliyorum bunu yaşamış oldum. Sen nasılsın?
Aynen ben de hep düşüğü olanlara onu söylüorum. Hamile kalabiliyor olmak bile büyük bir sıkıntıyı üstten atmayı sağlıyor. Hamile kalamamanın çaresini bulmak zor ama düşük olursa nedeni genellikle anlaşılıor.

Demin uzun bir mesaj yazdım orda anlattığım gibiyim. Ağrım var baya bugün dışarı çıktım arkadaşlarımla az önce geldim eve yine halime şükür ama ohss belasının hafif hali böylr oluorsa ağır geçirenlerin allah yardımcısı olsun

çıok teşekkürler canım :)) evde aleo vera ve E vitaminli bebek yağı vardı önceden kullandığım onu kullanacak bir arkadaşa vereyim ortadan kalksın unutur kullanırım :))

Aynen bebe pudrasında da talk var o da gözenekleri kapatıor ve zararlı. Rossmann varsa yakınlarında isana marka mum stick alcam o da aluminyumsuz diye biliorm. Geçen yıl da mineral tuz olan bir stick almıştım gratisten. Sürmeden suyla ıslatıpsun o da rezil ya hiç faydası yok :d crystal bişiydi markası ama aynı markanın koltujalrı mendilleri var onları kullanabiliriz dediğin gibi. Ama işte bluz koktuktan sonra silmenin faydası da yok

Bazı ojelerde formaldehit var mesela oje de sürmemeye çalışın. Yine talk makyaj malzemelerinde de kullanılıor. Sadece gebelik döneminde değil her zaman makyaj malzemelerinize dikkar edin

çıok teşekkürler canım :)) evde aleo vera ve E vitaminli bebek yağı vardı önceden kullandığım onu kullanacak bir arkadaşa vereyim ortadan kalksın unutur kullanırım :))
bende de var banyo sonrası kullandığım bebe yağı,bıraktım ama cildim felaket kurudu.

bende de var banyo sonrası kullandığım bebe yağı,bıraktım ama cildim felaket kurudu.
yeni almak gerekli vücut yağı sen ne almayı düşünüyorsun canım şu reklamlarda çıkan bir marka var bitkisel onun parfüm ve makyaj ürünlerini kullanıyorum güzel vücud yağı yada çatlak önleyici kremi var mı gidip soracağım..

rossmana bakayım en etkili mumlu olanlar.Kristali denemiştim evet etkisi yok birde gratiste 0 % alkol yazan aliminyumsuz vardı o da etkisiz.
Sık sık silinip yanımızda aliminyumsuz stick taşıyacağız.Zaten sık wc ye gidicez o arada onunda çaresine bakarız :)

Ben 29 da d.r gidecegim o zaman 2 ay 5 gunluk oluyo demi?
9 hafta 5gün hesaba göre ama doktor ultrasonda söylediği CRL ölçüsü önemli.Ultrason kağıdında yazıyordur hangi tarihte CRL kaç gözüküyor. örneğin CRL 6w5 gibi yazmalı

dediğin hangi marka bilemedim.Henuz incelemeye girmedim merak etme araştıracağım güzelce şöyle bir toparlanayım iyice araştıracağım.
Bebe yağı kullanılır deniliyor ama işte markalar korkuttu.
çatlak için daha önce ilettiğim kremleri övüyorlar ,doğal olarak kakao yağı badem yağı kullanıyorlar onlarda kıllanma yapıyormuş.
vucud için acıbadem losyonu öneriyorlar o iyi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…