- 23 Haziran 2009
- 320
- 173
- 123
Muaynemi oldugumda 6 haftalik dedi d.r canim9 hafta 5gün hesaba göre ama doktor ultrasonda söylediği CRL ölçüsü önemli.Ultrason kağıdında yazıyordur hangi tarihte CRL kaç gözüküyor. örneğin CRL 6w5 gibi yazmalı
Evet tatlim allahim saglikli kucagimiza almayi nasip etsin herkeze nasip etsin insallah.pes pese dogum yapcaz insallah ya ne guzel
salı günüydü sanırım bugün 6+4 oluyor o zaman geç tutunmuş o zaman genelde hep öyle çıkıyor.Muaynemi oldugumda 6 haftalik dedi d.r canim
Hmm bunu duymamistim.cok cok erken ama allahim nasip ederde ogunlere gelirsek insallah aminnnn.normal dogummu dusunuyosunuz kizlar sezeryanmirabbim inşallah o günleri gösterir bizlere.
ama biliyorsunuz tüp bebekte erken doğum durumu olabiliyor.Karışırız birbirimize :)
Dur bakayim bi tatlim gecmi tutunmus oluyo ben anlayamadim:))salı günüydü sanırım bugün 6+4 oluyor o zaman geç tutunmuş o zaman genelde hep öyle çıkıyor.
Gerci doktorlar yuvarlak söylüyorlar ultrason görüntüsünde net yazıyordur.
normal tercihim ama tabi durum ne gösterir mecbur kalırsak sezeryan.Hmm bunu duymamistim.cok cok erken ama allahim nasip ederde ogunlere gelirsek insallah aminnnn.normal dogummu dusunuyosunuz kizlar sezeryanmi
normal olmasını isterim ama o sancıya sanırım dayanamam. ben hsg yi bile anestesi görerek çektirdimnormal tercihim ama tabi durum ne gösterir mecbur kalırsak sezeryan.
ben de gittiğimde iyice AVM de araştırayım mağazaları :))dediğin hangi marka bilemedim.Henuz incelemeye girmedim merak etme araştıracağım güzelce şöyle bir toparlanayım iyice araştıracağım.
Bebe yağı kullanılır deniliyor ama işte markalar korkuttu.
çatlak için daha önce ilettiğim kremleri övüyorlar ,doğal olarak kakao yağı badem yağı kullanıyorlar onlarda kıllanma yapıyormuş.
vucud için acıbadem losyonu öneriyorlar o iyi gibi.
Dur bakayim bi tatlim gecmi tutunmus oluyo ben anlayamadim:))
Lierac Phytolastil Çatlak Önleyici Kremben de gittiğimde iyice AVM de araştırayım mağazaları :))
Yazmiyo canim9 hafta 5gün hesaba göre ama doktor ultrasonda söylediği CRL ölçüsü önemli.Ultrason kağıdında yazıyordur hangi tarihte CRL kaç gözüküyor. örneğin CRL 6w5 gibi yazmalı
ben geçen sene kaybımı 15 saatlik normal doğum sancısıyla yaptım.Onu yaşadım ve normal halen tercihim :)normal olmasını isterim ama o sancıya sanırım dayanamam. ben hsg yi bile anestesi görerek çektirdim
ben de gittiğimde iyice AVM de araştırayım mağazaları :))
bilmiyorum o zaman doktorunda fikrini akıp karar veririm sanırım. acıya dayanıklı değilimben geçen sene kaybımı 15 saatlik normal doğum sancısıyla yaptım.Onu yaşadım ve normal halen tercihim :)
maşallah sen dayanıklısın. kaybına üzüldüm.ben geçen sene kaybımı 15 saatlik normal doğum sancısıyla yaptım.Onu yaşadım ve normal halen tercihim :)
Ben normal bi dogumu aklima getiremiyorum sezeryan olsun istiyorum :)normal tercihim ama tabi durum ne gösterir mecbur kalırsak sezeryan.
canım benim eşim normal olsun istiyorda ben normal yapabileceğimi zannetmiyorum çok korkuyorum düşüncesi bile aklımı başımdan alıyor hayırlısı ama ben normal istemiyorum :))Hmm bunu duymamistim.cok cok erken ama allahim nasip ederde ogunlere gelirsek insallah aminnnn.normal dogummu dusunuyosunuz kizlar sezeryanmi
crl diye yazar veya şöyle anlayabilirsin. rakam yanında w harfi ynaında tekrar rakam olan bir yer var mı? (w hafta demek ) örnek 06w4 gibiYazmiyo canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?