Kullanmiyayim o zmn cnm.sağol .aslında Dr um transferden önce proctolog diye bi krem vermişti .birkaç kullandım rahatlatmisti ama şimdi kullanılır mi diye tereddüt edip sürmedimSurme canim d.r sormadan bitkisel hic bisey kullanmayin
sende iyi olacaksın inşallah.Verdiler bi krem ama etki etmiyo hic inanki kabiz deglim wc ye zor cikiyorum sevincimi yasayamadim acidan agridan devamli kusmadan inanki.allah insallah cikmaz canim benim cok zor.siz iyi gecirin bari allahimin izniyle siz iyi oldukca cok seviniyorum ben
bende haftaya cumartesiye düşünüyorum bir mani çıkmaz ise.Su aralar gideceksen ve sorarsan çok sevinirim canım ya.ben ayın 18 inde gideceğim daha.ve Dr un yanında heyecandan soracagim şeyleri unutuyorum bazen.onun da zaten ağzından cımbızla alıyoruz lafı: (
ben elmalı tarcın çayı içiyorum oda anca bir bardak.Olctureyim tatlim gittigimde kizlar grip olcak gibi hissettiginizde bitki caylarini cok icmeyin d.r nuza sorun
Çok sağol canım. Bi inceleyip not alayim da sorayim Dr a gidince.yoksa geçmez bu aciyla günler: (bende haftaya cumartesiye düşünüyorum bir mani çıkmaz ise.
şunu sayfaları oku
3.8/ 5 puanladı
Canım ağrın için tamamen bitkisel hemoclin diye bi jel var gebelikte kullanımı uygun. Ben eczacıyım hamile hastalarıma bundan başka bişey vermiyorum. Dış hemoroid ise spreyini iç ise jelini kullanıyorsun. 35 lira civarı fiyatı ama memnun kalırsın. - Kaynak
https://www.kullananlar.com.tr/hemoclin-jel/
http://www.hemoclin.com.tr/hemoclin-sikca-sorulanlar.asp
Çok sağol canım. Bi inceleyip not alayim da sorayim Dr a gidince.yoksa geçmez bu aciyla günler: (
Benim tup bebek macera hüsranla sonuçlandı tekrar kızlar bu ikinciydi size bişey soracam embriyosu üçüncü güne kadar iyi kalitede olup sonradan gelişmeye kimse varmı benim hep öyle oldu o yüzden 3. Gun embriyosu yerleştirdiler sonra 5. Güne birakilanlar bozuldu yerlestirilenler de tutmadi böyle bişey yaşayan varmı yada bilgisi olan
Tsk ederim canım inşallah ben de sizin gibi hayırlısıyla sonuç alabilirim gerçi benim yumurtalarım normal üçüncü güne yetisiyorlardi sonrasında bozuluyorlardi Sperm le ilgili sorun olunca 3. Günden sora bozulur diye okudum bi yerde ama ne kadar doğru bilmiyorumibrahim saraçoğlunun aslanpençesi kürünü uygula ama bir kaç kür 7 gün arayla ard arda.
Tedavi ilaçlarının kullanırken kullanma ama (yumurta kalitesi ve boş olmaması için)
bana doktorum sadece ıhlamur demişti, taçın için bi doktoruna sor istersen canım. bide bol bol c vitamini, kivi-mandalina-portakalı tavsiye ederimben elmalı tarcın çayı içiyorum oda anca bir bardak.
canım benim çokkkk sevindim ikizlerin annesiiiii çok tatlı olursun eminimmmmm maşallahhhh:))İyiyim canım sagol dün cok az kahverengi küçük lekeler oldu aksama doğru tamamen geçti cok şükür.
Tsk ederim canım inşallah ben de sizin gibi hayırlısıyla sonuç alabilirim gerçi benim yumurtalarım normal üçüncü güne yetisiyorlardi sonrasında bozuluyorlardi Sperm le ilgili sorun olunca 3. Günden sora bozulur diye okudum bi yerde ama ne kadar doğru bilmiyorum
canım hadi hayırlı olsun aramıza da hoş geldin biz herşeyi paylaşarak birlikte öğreniyoruz birbirimiz den paylaşarak seninle de paylaşalım sağlıkla inşallah hep birlikte bebeklerimizi kucağımıza alırız inş:))İyi akşamlar arkadaşlar kaderdaslar ;1 aydır takip ediyorum şimdi yazmak istedim.1 6 Şubat trans Fer oldum.çok sukur tuttu;9ayi burda geçirelim inşallah.
bana doktorum sadece ıhlamur demişti, taçın için bi doktoruna sor istersen canım. bide bol bol c vitamini, kivi-mandalina-portakalı tavsiye ederim
seMinf çiğim hayatım ben çok fazla portakal suyu içiyorum ya su yerine nerede ise abartısız kilo alacağım ya ama engel olamıyorum normal de de zaten çok severdim şimdi iyice abarttık ya bide nette rastladım çilek zeki yaparmış onu da çok yemeye başladım normal de sevdiğim şeyleri katladık yemeye bide ayva ya çok meyve tüketmemeliyim ama engel olamıyorum:))o kadar sorun etme bunu kaçıncı gün olduğunu
2.gün embriyosu ile hamile kalan çok.ile 5.gün olacak diye birşey yok.
Bazı yerler 2. ve 3 gün transfer yapıyor 5.günü beklemiyor.
Kapsamlı kromozon testi yaptıracaksan biyopsi yapılacağı için o güne gelmesi şartı var sadece.
kaç kez denedyip 5.gün embiyosu ile hamile kalamayan ama sonra ki denemelerinde kalan çok.
biliyorum insanın kafasında neden acaba bundan şundan mı diye sorular dönüyor.
herkes tüp bebek yapılınca hemen tutar düşüncesinde.
Rabbim yazdıysa bunlar vesile sadece.
gittiğin yerde ki labaratuar iyi ise merak etme.
Benin tecrübem doktorun ve labaratuar da iyi secim yapacaksın ki o doğru bilgilendirip ona göre tedavi etsin.
canım çok meyvede sağlıklı değil diye biliyorum gebelik şekeri gibi bir gerçek var hayatımızda artık :) süt ile birlikte tüketince azalıyomuş meyvenin şekeri aklında olsun :)seMinf çiğim hayatım ben çok fazla portakal suyu içiyorum ya su yerine nerede ise abartısız kilo alacağım ya ama engel olamıyorum normal de de zaten çok severdim şimdi iyice abarttık ya bide nette rastladım çilek zeki yaparmış onu da çok yemeye başladım normal de sevdiğim şeyleri katladık yemeye bide ayva ya çok meyve tüketmemeliyim ama engel olamıyorum:))
aşırı kaçmadığın takdirde düşük miktarda kullanmanınn sakıncası yok. yemeklerde aynı şekilde.
sabahları taze portakal suyu sıkar içeriz hep ama mide bulanmaya başlayınca dokunmaya başladı.
Şükür şuanda bir sıkıntım yok şu iki ayıda atlattık mı yaz hamilesi olucaz
inşallah gerek kalmayacak.
seMinf çiğim hayatım ben çok fazla portakal suyu içiyorum ya su yerine nerede ise abartısız kilo alacağım ya ama engel olamıyorum normal de de zaten çok severdim şimdi iyice abarttık ya bide nette rastladım çilek zeki yaparmış onu da çok yemeye başladım normal de sevdiğim şeyleri katladık yemeye bide ayva ya çok meyve tüketmemeliyim ama engel olamıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?