2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

sende iyi olacaksın inşallah.
bende daha önce hemoroid vardı ve hiçbir ilaç iyi gelmedi ta ki eczane bir ilaç verinceye kadar.Diğerleri gibi sadece rahatlatmıyor tedavi ediyormuş.Bana çok hızlı etki etti ecza dolabımın demirbaşı.

şimdi internetten baktım hamileler uygunmuş.Ama doktoruna sor yinede.
bak göndereceğim linkte alta bir yorum var eczacı yazmış

3.8/ 5 puanladı
Canım ağrın için tamamen bitkisel hemoclin diye bi jel var gebelikte kullanımı uygun. Ben eczacıyım hamile hastalarıma bundan başka bişey vermiyorum. Dış hemoroid ise spreyini iç ise jelini kullanıyorsun. 35 lira civarı fiyatı ama memnun kalırsın. - Kaynak

https://www.kullananlar.com.tr/hemoclin-jel/

http://www.hemoclin.com.tr/hemoclin-sikca-sorulanlar.asp

Su aralar gideceksen ve sorarsan çok sevinirim canım ya.ben ayın 18 inde gideceğim daha.ve Dr un yanında heyecandan soracagim şeyleri unutuyorum bazen.onun da zaten ağzından cımbızla alıyoruz lafı: (
bende haftaya cumartesiye düşünüyorum bir mani çıkmaz ise.
şunu sayfaları oku

3.8/ 5 puanladı
Canım ağrın için tamamen bitkisel hemoclin diye bi jel var gebelikte kullanımı uygun. Ben eczacıyım hamile hastalarıma bundan başka bişey vermiyorum. Dış hemoroid ise spreyini iç ise jelini kullanıyorsun. 35 lira civarı fiyatı ama memnun kalırsın. - Kaynak

https://www.kullananlar.com.tr/hemoclin-jel/

http://www.hemoclin.com.tr/hemoclin-sikca-sorulanlar.asp

Çok sağol canım. Bi inceleyip not alayim da sorayim Dr a gidince.yoksa geçmez bu aciyla günler: (

Benim tup bebek macera hüsranla sonuçlandı tekrar kızlar bu ikinciydi size bişey soracam embriyosu üçüncü güne kadar iyi kalitede olup sonradan gelişmeye kimse varmı benim hep öyle oldu o yüzden 3. Gun embriyosu yerleştirdiler sonra 5. Güne birakilanlar bozuldu yerlestirilenler de tutmadi böyle bişey yaşayan varmı yada bilgisi olan

ibrahim saraçoğlunun aslanpençesi kürünü uygula ama bir kaç kür 7 gün arayla ard arda.
Tedavi ilaçlarının kullanırken kullanma ama (yumurta kalitesi ve boş olmaması için)

ibrahim saraçoğlunun aslanpençesi kürünü uygula ama bir kaç kür 7 gün arayla ard arda.
Tedavi ilaçlarının kullanırken kullanma ama (yumurta kalitesi ve boş olmaması için)
Tsk ederim canım inşallah ben de sizin gibi hayırlısıyla sonuç alabilirim gerçi benim yumurtalarım normal üçüncü güne yetisiyorlardi sonrasında bozuluyorlardi Sperm le ilgili sorun olunca 3. Günden sora bozulur diye okudum bi yerde ama ne kadar doğru bilmiyorum

günaydın bütün güzel arkadaşlarım ve bebişçikler malum biz uyku canavarı akşam sizlerler sohbete kalamadım şimdi okuyabildim anca bugün gezip ihitiyaçlarımızı alacağız biz (çatlak kremi) önden kullanımlık malum yağım aloe veralı idi bütün arkadaşlara çok güzel mutsuz haberlerin olmadığı kan dökülmeyen değerlerin arttığı kalp atışlarının olduğu hayat dolu sağlıklı bir hafta geçirmemizi istiyorum tüm dünyanın hiç kimse ağlamasın....:))

o kadar sorun etme bunu kaçıncı gün olduğunu
2.gün embriyosu ile hamile kalan çok.ile 5.gün olacak diye birşey yok.
Bazı yerler 2. ve 3 gün transfer yapıyor 5.günü beklemiyor.
Kapsamlı kromozon testi yaptıracaksan biyopsi yapılacağı için o güne gelmesi şartı var sadece.
kaç kez denedyip 5.gün embiyosu ile hamile kalamayan ama sonra ki denemelerinde kalan çok.
biliyorum insanın kafasında neden acaba bundan şundan mı diye sorular dönüyor.
herkes tüp bebek yapılınca hemen tutar düşüncesinde.
Rabbim yazdıysa bunlar vesile sadece.
gittiğin yerde ki labaratuar iyi ise merak etme.
Benin tecrübem doktorun ve labaratuar da iyi secim yapacaksın ki o doğru bilgilendirip ona göre tedavi etsin.

İyi akşamlar arkadaşlar kaderdaslar ;1 aydır takip ediyorum şimdi yazmak istedim.1 6 Şubat trans Fer oldum.çok sukur tuttu;9ayi burda geçirelim inşallah.
canım hadi hayırlı olsun aramıza da hoş geldin biz herşeyi paylaşarak birlikte öğreniyoruz birbirimiz den paylaşarak seninle de paylaşalım sağlıkla inşallah hep birlikte bebeklerimizi kucağımıza alırız inş:))

bana doktorum sadece ıhlamur demişti, taçın için bi doktoruna sor istersen canım. bide bol bol c vitamini, kivi-mandalina-portakalı tavsiye ederim

aşırı kaçmadığın takdirde düşük miktarda kullanmanınn sakıncası yok. yemeklerde aynı şekilde.

sabahları taze portakal suyu sıkar içeriz hep ama mide bulanmaya başlayınca dokunmaya başladı.
Şükür şuanda bir sıkıntım yok şu iki ayıda atlattık mı yaz hamilesi olucaz
inşallah gerek kalmayacak.

seMinf çiğim hayatım ben çok fazla portakal suyu içiyorum ya su yerine nerede ise abartısız kilo alacağım ya ama engel olamıyorum normal de de zaten çok severdim şimdi iyice abarttık ya bide nette rastladım çilek zeki yaparmış onu da çok yemeye başladım normal de sevdiğim şeyleri katladık yemeye bide ayva ya çok meyve tüketmemeliyim ama engel olamıyorum:))

canım çok meyvede sağlıklı değil diye biliyorum gebelik şekeri gibi bir gerçek var hayatımızda artık :) süt ile birlikte tüketince azalıyomuş meyvenin şekeri aklında olsun :)

aman olmasın zaten sıkıntın canım maşallah. bende var hiç iyi bişey değil sürekli çubuk kraker yiyorum bastırsın daha kötü olmasın diye

bende abartı içiyordum çok seviyorum portakal suyunu.Herşeyden birer tane yiyebiliriz sanırım daha sağlıklı.
zeka için hergun ceviz :))
ayvada güzel mi yaparmış öyle birşey vardı :)
çilek bahceden koparılıp yiyince güzel oluyor.
artık ne tadı ne kokusu var satılanların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…