yaa bol şans bizim de bir haftamız kaldı gün sayıoruz çok iyi anlıorum seni ama inşallah hiçbir sıkıntı olmayacak. :)kızlar bana dua edin sabah 8:15 de randevum var. inşallah bir sıkıntı çıkmaz. bebeğimi yada bebeklerimi görürüm. içimi korku aldı.
sen keseyi gördün ben daha onu görmeye gidecemyaa bol şans bizim de bir haftamız kaldı gün sayıoruz çok iyi anlıorum seni ama inşallah hiçbir sıkıntı olmayacak. :)
Sağol canım, Allahım bu defa inşallah yüzümü güldürür , ikizlerine çok sevindim cnö, Allahım inşallah kucağına almayıda nasip eder.Canim bizim sifir cikiyordu Sperm sayisi. Yikama sonrasi bir iki tane cikiyordu onlarla oldu bizim bebekler. O yüzden sakin moralini bozma Allah nasip ettikten sonra bir tane ilede oluyor
Sağol canım, inşallah bizimde hiç ihtiyaç olmaz tedaviye de bu seferli denememizde beneğimizi kucağımıza alırız.vakit kaybetmeden hemen tedaviye dönmene çok sevindim. bizim spermiogramlarda değerler hep çok iyi çıkmasına rağmen yumurta toplama sonrasında doktorum yumurtalar da sperm de çok çok iyi durumda değildi demişti. biz spermde sorun yok nasıl olsa diye düşündüğümüzden açıkçası beslenmeye veya takviyelere hiç dikkat etmedik ama eşime bir dönem ezcazı bir tanıdığı l-arginine diye bir toz vermişti suyla karıştırıp içiliyor. onun çok faydası oluormuş ama tadı biraz kötü olduğundan sonuçları iyi çıkınca içmeyi bırakmıştı... bir daha bir sorunla karşılaşmazsın inşallah
Sağol canım inşallh dediğin gibi olur :) tüp bebekte kaç çıktı valla sormadım doktoruma ama aşılama yaptığımız dönemde yüksekti değerlerimiz.Tatlim benim esimin 1milyona dusmustu garibim bide varikosel amelyati oldu yine yukselmedi sperm 0 ra dustugu zaman kotu sizinki kac cikti banada dondurulmus transfer edildi hadi allahimin izniyle tutcak allahim saglikla kucaginada almayi nasip etcek insallah rabbim
İnşallah canım benim bende çok umutluyum, bu defa daha tecrübeliyim neyin ne olduğunu biliyorum belki daha az stresle atlatırım bu seferkini de tutar bebişim inşallah. İlkinde çok stres yapmıştım sürekli korku içindeydim.canım yeniden aramıza kayılmak üzere olmana çokkkk sevindim aramız da böyle arkadaşlar vardı birkaçtane yanlış hatırlamıyorsam yazını okuyunca eminim cevap yazarlar ama inşallah sağlıkla senin ki budefa olacak Allahın izni ile canım...
Canım şimdi buldum ili sene önceki değerlerini eşimin. 30 milyon sperm Yıkama sonrası % 85 hareketli.Tatlim benim esimin 1milyona dusmustu garibim bide varikosel amelyati oldu yine yukselmedi sperm 0 ra dustugu zaman kotu sizinki kac cikti banada dondurulmus transfer edildi hadi allahimin izniyle tutcak allahim saglikla kucaginada almayi nasip etcek insallah rabbim
kızlar bana dua edin sabah 8:15 de randevum var. inşallah bir sıkıntı çıkmaz. bebeğimi yada bebeklerimi görürüm. içimi korku aldı.
Slm herkese.bir sorum olacak size dış jeli kullanmak zararlı olurmu.yada neler kullanıyorsunuz.
Ayyy evet duş jeliiiii.o rosman nerde bulurumdış jel?
diş jeli mi? hamileler için olan var .ben rossmandan aldım.
30 milyon sperm az degilki guzel hareketlide varmisCanım şimdi buldum ili sene önceki değerlerini eşimin. 30 milyon sperm Yıkama sonrası % 85 hareketli.
:) duş jeli tamamen ben DİŞ anladım.Ayyy evet duş jeliiiii.o rosman nerde bulurum
aaa hayır görmedik kese. ben 9. ve 11. gün bhcg baktırdım. 11. günde de iki hafta sonrasına hem kese hem kalp atışı randevusu verdiler.sen keseyi gördün ben daha onu görmeye gidecem
zaten tüp bebek olduktan sonra sayı çok da önemli değil hareket önemli o da çok iyiymiş 85 canım.Canım şimdi buldum ili sene önceki değerlerini eşimin. 30 milyon sperm Yıkama sonrası % 85 hareketli.
amin canım ben inanıorum. bu sefer olmuştu gelecek seferde de olmaması için hiçbir neden yok. bir de dondurulmuş transferinde şans daha yüksek diolar hep :)Sağol canım, inşallah bizimde hiç ihtiyaç olmaz tedaviye de bu seferli denememizde beneğimizi kucağımıza alırız.
allahimin izniyle boyle bi sorun yasamazsin bidaha insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinVarikosel ameliyati sonrasi dr demişti illa bir ilerleme olmayabilir yani değişiklik olmaz belki dedi ama aşılama icin sperm sayisi yeterli dedi bilemiyorum ne yapacağım dış gebelik beni çok zorladı sizlerin haberlerinizi aldıkça mutlu oluyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tup bebekte 1 tane bile sperm olmasi sans 0 da yani hic sperm yokken yapamiyolarCanım şimdi buldum ili sene önceki değerlerini eşimin. 30 milyon sperm Yıkama sonrası % 85 hareketli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?