2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

kızlar bana dua edin sabah 8:15 de randevum var. inşallah bir sıkıntı çıkmaz. bebeğimi yada bebeklerimi görürüm. içimi korku aldı.
yaa bol şans bizim de bir haftamız kaldı gün sayıoruz çok iyi anlıorum seni ama inşallah hiçbir sıkıntı olmayacak. :)

Canim bizim sifir cikiyordu Sperm sayisi. Yikama sonrasi bir iki tane cikiyordu onlarla oldu bizim bebekler. O yüzden sakin moralini bozma Allah nasip ettikten sonra bir tane ilede oluyor
Sağol canım, Allahım bu defa inşallah yüzümü güldürür , ikizlerine çok sevindim cnö, Allahım inşallah kucağına almayıda nasip eder.

Sağol canım, inşallah bizimde hiç ihtiyaç olmaz tedaviye de bu seferli denememizde beneğimizi kucağımıza alırız.

Sağol canım inşallh dediğin gibi olur :) tüp bebekte kaç çıktı valla sormadım doktoruma ama aşılama yaptığımız dönemde yüksekti değerlerimiz.

İnşallah canım benim bende çok umutluyum, bu defa daha tecrübeliyim neyin ne olduğunu biliyorum belki daha az stresle atlatırım bu seferkini de tutar bebişim inşallah. İlkinde çok stres yapmıştım sürekli korku içindeydim.

Slm herkese.bir sorum olacak size dış jeli kullanmak zararlı olurmu.yada neler kullanıyorsunuz.

Canım şimdi buldum ili sene önceki değerlerini eşimin. 30 milyon sperm Yıkama sonrası % 85 hareketli.

kızlar bana dua edin sabah 8:15 de randevum var. inşallah bir sıkıntı çıkmaz. bebeğimi yada bebeklerimi görürüm. içimi korku aldı.

içinde korku değil tatlı heycan olsun.
Allahın izniyle inşallah sağlıklıdır.

Selamun aleyküm arkadaslar. Transferin yirmibirinci günundeyim. Dün keseyi gördük şükür ama bu sabah kahverengi akinti oldu. Doktoru aradım telaş yapma dinlen dedi ama korktum bayaa. Dünkü vajinal muayenedenmi acaba die düşünmüyo degilim

Ayyy evet duş jeliiiii.o rosman nerde bulurum
:) duş jeli tamamen ben DİŞ anladım.
duş jelinde ve diğer kozmetik ürünlerde dikkat edeceğin nokta Paraben içermemesi
Yves Rocher’da içinde paraben olmayan duş jelleri var.

Sağol canım, inşallah bizimde hiç ihtiyaç olmaz tedaviye de bu seferli denememizde beneğimizi kucağımıza alırız.
amin canım ben inanıorum. bu sefer olmuştu gelecek seferde de olmaması için hiçbir neden yok. bir de dondurulmuş transferinde şans daha yüksek diolar hep :)

allahimin izniyle boyle bi sorun yasamazsin bidaha insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Ürünler

Solante Pregna SPF 50+ güneş kremi
hamileler için özel olarak üretilmiş

Çatlak için
Bio oil marka çatlak kremi veya yağı,
Lierac ,
Mustela,
acı badem yağı,
kakao + susam yağı

Duş Jeli
Yves Rocher paraben içermeyen duş jelleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…