2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

aaa hayır görmedik kese. ben 9. ve 11. gün bhcg baktırdım. 11. günde de iki hafta sonrasına hem kese hem kalp atışı randevusu verdiler.
aa ben gördün sandım. hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. sabah olmayacak gibi :)

bepanthol catlak kremi almayi dusunuyorum ilerleyen zamanlarda sence iyimidir

Tesekkurler CANİMMMM harikasin

bepanthol catlak kremi almayi dusunuyorum ilerleyen zamanlarda sence iyimidir
bepanthol en çok kullandığım memnun kaldığım krem,merhem losyondu.Özellikle dudak çatlağına merhem olanı super.Daha sonra kalitesi düştü gibi.Çatlak kremini araştırmadım bakalım onada.

bepanthol en çok kullandığım memnun kaldığım krem,merhem losyondu.Özellikle dudak çatlağına merhem olanı super.Daha sonra kalitesi düştü gibi.Çatlak kremini araştırmadım bakalım onada.
Bana en guvenilir bu marka gibi geldi hamilelik catlaklari icinde cikardi herkez butun kremlerini met ediyor

Benimde randevum yarın öğleden sonra 3 de insallahhhhh pıt pitlari duyarız.allahım insallahhhhh dua edin kizlarrr.kalp atışlarını hisseden varmi aranızda.
Ayy hayirlisiyla duyarsin insallah canim dualarim sizlerle ben bi kere hissettim gibi gercekten hissettimmi piskolajikmiydi tam bilemiyorum :))))

folik asit içenler ne içiorsunuz? ben gebelik öncesinden beri yalnızca imom kullanıorum. omega tableti ama folik asitin yerini mi tutuyor? biraz şüpheye düştüm bu konuda ama sonuçta hastaneden de onu verdiler.
Iste ydim yazamadım cnm ank dayım. Folbol kullanıyorum daha önce gittiğim bir dr türkiyede folik asit eksikliği yok boşu na veriyorlar demisti o da elevit vermişti. Şimdi bi ondan bi bundan aliyorum:))))

Oooo harika cok sevindim canim hadi seni bekliyoruz guzel haberlerle kaldigimiz yerden devam edecez insallah

Arkadaşlar Merhaba sizlerin tecrübe lerinden ve fikirlerinden yararlanmak istiyorum bugün transferimin 7. Günü dün tabiki kan testi yaptim ( biliyorum çok erken ) ama sonucum 0.1 çıktı Dr. La konuştum ilaçlara devam dedi test günüm perşembe sonuç sizce değişirmi bir tane 5aa bir tane 3ab embriyom fikirlerinize çok ihtiyacım var çok uzuluyorum(

Meraba tatlim 7 gunu test yapmasaydin keske dicemde yapmissin artik erken tatlim sakin erken testi kafana takip moralini bozma stres yok biliosun daha iyi tutunmasina yardimci olmalisin allahim guzel sonuclar almani nasip etsin yarabbim insallah insallah

Canimmm cokkk heyecanliyim. İnşallah yarın kalp atışını duyarim.sence duyarmiyiz yarın 6+2 oluyor.ne dersin.
Bilmiyorum senle aynıyız ama sen çok hızlısın maşallah Bebişini gördüğünde öp benim yerime ben kese görmeye gittiğimde kalbı atmaya başlamiş 2 hafta sonra gel dedi bana yani 8 haftalıkken çağırdı canım duyarsın inşallah yaz buraya tamammı mutluluğun daim olsun mucizeni kucağına alırsın inşallah

Yanı sen gittiğinde 6 haftalikmiydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…