inşallah canım. sabah olurmu bugüniçinde korku değil tatlı heycan olsun.
Allahın izniyle inşallah sağlıklıdır.
aa ben gördün sandım. hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. sabah olmayacak gibi :)aaa hayır görmedik kese. ben 9. ve 11. gün bhcg baktırdım. 11. günde de iki hafta sonrasına hem kese hem kalp atışı randevusu verdiler.
bepanthol catlak kremi almayi dusunuyorum ilerleyen zamanlarda sence iyimidir
Ürünler
Solante Pregna SPF 50+ güneş kremi
hamileler için özel olarak üretilmiş
Çatlak için
Bio oil marka çatlak kremi veya yağı,
Lierac ,
Mustela,
acı badem yağı,
kakao + susam yağı
Duş Jeli
Yves Rocher paraben içermeyen duş jelleri
Tesekkurler CANİMMMM harikasin
Ürünler
Solante Pregna SPF 50+ güneş kremi
hamileler için özel olarak üretilmiş
Çatlak için
Bio oil marka çatlak kremi veya yağı,
Lierac ,
Mustela,
acı badem yağı,
kakao + susam yağı
Duş Jeli
Yves Rocher paraben içermeyen duş jelleri
olur olurinşallah canım. sabah olurmu bugün
Tesekkurler CANİMMMM harikasin
bepanthol en çok kullandığım memnun kaldığım krem,merhem losyondu.Özellikle dudak çatlağına merhem olanı super.Daha sonra kalitesi düştü gibi.Çatlak kremini araştırmadım bakalım onada.bepanthol catlak kremi almayi dusunuyorum ilerleyen zamanlarda sence iyimidir
Bana en guvenilir bu marka gibi geldi hamilelik catlaklari icinde cikardi herkez butun kremlerini met ediyorbepanthol en çok kullandığım memnun kaldığım krem,merhem losyondu.Özellikle dudak çatlağına merhem olanı super.Daha sonra kalitesi düştü gibi.Çatlak kremini araştırmadım bakalım onada.
Ayy hayirlisiyla duyarsin insallah canim dualarim sizlerle ben bi kere hissettim gibi gercekten hissettimmi piskolajikmiydi tam bilemiyorum :))))Benimde randevum yarın öğleden sonra 3 de insallahhhhh pıt pitlari duyarız.allahım insallahhhhh dua edin kizlarrr.kalp atışlarını hisseden varmi aranızda.
benimde randevum yarın sabah. keseyi görecem.Benimde randevum yarın öğleden sonra 3 de insallahhhhh pıt pitlari duyarız.allahım insallahhhhh dua edin kizlarrr.kalp atışlarını hisseden varmi aranızda.
Iste ydim yazamadım cnm ank dayım. Folbol kullanıyorum daha önce gittiğim bir dr türkiyede folik asit eksikliği yok boşu na veriyorlar demisti o da elevit vermişti. Şimdi bi ondan bi bundan aliyorum:))))folik asit içenler ne içiorsunuz? ben gebelik öncesinden beri yalnızca imom kullanıorum. omega tableti ama folik asitin yerini mi tutuyor? biraz şüpheye düştüm bu konuda ama sonuçta hastaneden de onu verdiler.
Cok sagol canim amin.. inşaallah senin güzel haberlerinede yine burda birlikte sevinicezSağol canım, Allahım bu defa inşallah yüzümü güldürür , ikizlerine çok sevindim cnö, Allahım inşallah kucağına almayıda nasip eder.
Oooo harika cok sevindim canim hadi seni bekliyoruz guzel haberlerle kaldigimiz yerden devam edecez insallahKızlar nasılsınız? Takib ediyorum sizi ama konular artık alanım dışı olduğu için katılamıuorum aranıza :) bugün doktorumla görüştüm Allah izin verirse 3 nisanda ilk iğneme gitcem sonrası aşamaları bilmiyorum çünkü bu sefer dondurulmuş embriyo transfer edilecek, yaşayıp görücem. Daha önceki iki aşılamamda eşimde bir sıkıntı yoktu, bu defaki tüp bebek denememizde eşimin sperm yoğunluğu daha az çıkmış dedi doktorum. Büyük bir ihtimal bu sebepten dolayı ilerlememiş olabilir dedi bana. Şimdiki denememiz yapıldıktan sonra eğer yine kimyasal gebelik olursa artık genetik araştırmaya gireceklermiş, şu an dondurulmuşlara yapıp zarar vermek istemiyormuş genetik testi. Bu arada eşimden yine örnek alıp bir inceleme yapacaklarmış emin olmak için, anlıucağınız tedavim boyut değiştiriyor olanilir bu durumda.aranızda sperim azlığı olsada hamile kalbilen arkadaşlar varmı? Varsa kaçıncı denemeniz? Bu konuyla ilgili çok bir bilgi sahibi değilim ne yazık ki.
Canimmm cokkk heyecanliyim. İnşallah yarın kalp atışını duyarim.sence duyarmiyiz yarın 6+2 oluyor.ne dersin.Napıyorsunuz bakim
Meraba tatlim 7 gunu test yapmasaydin keske dicemde yapmissin artik erken tatlim sakin erken testi kafana takip moralini bozma stres yok biliosun daha iyi tutunmasina yardimci olmalisin allahim guzel sonuclar almani nasip etsin yarabbim insallah insallahArkadaşlar Merhaba sizlerin tecrübe lerinden ve fikirlerinden yararlanmak istiyorum bugün transferimin 7. Günü dün tabiki kan testi yaptim ( biliyorum çok erken) ama sonucum 0.1 çıktı Dr. La konuştum ilaçlara devam dedi test günüm perşembe sonuç sizce değişirmi bir tane 5aa bir tane 3ab embriyom fikirlerinize çok ihtiyacım var çok uzuluyorum (
Bilmiyorum senle aynıyız ama sen çok hızlısın maşallah Bebişini gördüğünde öp benim yerime ben kese görmeye gittiğimde kalbı atmaya başlamiş 2 hafta sonra gel dedi bana yani 8 haftalıkken çağırdı canım duyarsın inşallah yaz buraya tamammı mutluluğun daim olsun mucizeni kucağına alırsın inşallahCanimmm cokkk heyecanliyim. İnşallah yarın kalp atışını duyarim.sence duyarmiyiz yarın 6+2 oluyor.ne dersin.
Yanı sen gittiğinde 6 haftalikmiydinBilmiyorum senle aynıyız ama sen çok hızlısın maşallah Bebişini gördüğünde öp benim yerime ben kese görmeye gittiğimde kalbı atmaya başlamiş 2 hafta sonra gel dedi bana yani 8 haftalıkken çağırdı canım duyarsın inşallah yaz buraya tamammı mutluluğun daim olsun mucizeni kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?