2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Bana en guvenilir bu marka gibi geldi hamilelik catlaklari icinde cikardi herkez butun kremlerini met ediyor
en dikkat edilmesi gereken şey hangi marka olursa olsun çok sürmeyecekmişsin alerji yapıyormuş.

Cevabın için teşekkür ederim hayırlısı çok dua ediyorum tutunmasi icin

gebelik çok düşük değerde başlayabiliyor ve katlanıyor.
O yuzden henuz erken ilaçlarını kullanmaya devam et doktorun dediği gibi.
7.gün erken ,gereksiz üzme kendini,doktorlar bu yuzden bu tarihte yapın diyor ama biz sabırsısız

O kadarda yapmayacağım dediğim halde insallah yükselir degerim 2 tane ydi 2. Denemeydi ..dualarim sizlerle bebekle inizi saglicakla kucaklariniza almayi nasip etsin rabbim insallah ...

en dikkat edilmesi gereken şey hangi marka olursa olsun çok sürmeyecekmişsin alerji yapıyormuş.
Evet deri dokuntusu kasinti kizariklik yapiyormus bebek yagiyla catlaklari onleyenler olmus zeytin yagi , yumurta akini cirpip krem santi kivamina getiriyoruz ya onu surmekte iyi geliyomus zeytin yagi cok yumusatiyo ya yumusak tutulan bolgelerde cok catlak olmuyomus kuru kalan vucutta catlak cok olurmus

benim şimdiden cildim kuramaya başladı

Iste kuru cilt cok catlak yapiyomus bebek yagida iyi geliyomus alsammi acep.kullanmaya basla istersen tatlim erken daha vucudu simdiden nemlendirmekte yarar var gibi duruyor
haftasonu doktora bir gideyim bakayım embriyo var mı? kalp atışı var mı?
ondan sonra alıcam inşallah.

evde hazır 3 şişe bio oil var gerçi, gecen yaz almıştım

O kadarda yapmayacağım dediğim halde insallah yükselir degerim 2 tane ydi 2. Denemeydi ..dualarim sizlerle bebekle inizi saglicakla kucaklariniza almayi nasip etsin rabbim insallah ...
Erken yapmak iyi degil yanlis erken olan sonuclar uzuyor insani biz cogu arkadasim gunlerinde yaptik catladik ama gununu bekledik gonlunu rahat tut olurmu allahim emeklerini bosa cikarmasin insallah test sonucundan gule oynaya donmeyi nasip etsin rabbim

Insallah guzel haberle doneceksin bize pit pit lari allahimin izniyle duycan insallah insallah.AMINNNN

allah razı olsun inşallah.
şu süreçleri (3ay) atlatıp artık keyfli sohbetlere geçmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
Yeni başlıklı topik açarız belki o zaman. _tangled_

şu süreçleri (3ay) atlatıp artık keyfli sohbetlere geçmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
ayyyyy canım inşallah sağlıkla o güne gelelim de zaman ilerledikçe korkular endişeler artıyormuş onu anladım Allahım inş sağlıklı sıhhatli olur hepimizin bebişleri...:))

ayyyyy canım inşallah sağlıkla o güne gelelim de zaman ilerledikçe korkular endişeler artıyormuş onu anladım Allahım inş sağlıklı sıhhatli olur hepimizin bebişleri...:))

aşamalar bitmiyor doğum sonrası bile yok süt ,yok aşısı vs.
çocuğun mu var derdin var hep telaş hep telaş :))

hayırlısı ile sağlıkla şu 3 ayı dediğin gibi atlatırsak canımmm önümüz de yaz oooo süper olur inşallahhh kıyafetleri konuşuruz isimleri cinsiyetleri ama şuan kaptırmak istemiyorum dediğin gibi..:)

aşamalar bitmiyor doğum sonrası bile yok süt ,yok aşısı vs.
çocuğun mu var derdin var hep telaş hep telaş :))
öyle olacak değil mi?ayy bazen korkuyorum altından kalkabilir miyim diye?allahım sağlıkla görmeyi nasip etsin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…