2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

canım elevit verirse doktorun domuz jelatini olduğunu söyle istersen. bende elevit kullandım sonra arkadaşım uyardı benide, decavit içiyorum şimdi muadili zaten

Iste ydim yazamadım cnm ank dayım. Folbol kullanıyorum daha önce gittiğim bir dr türkiyede folik asit eksikliği yok boşu na veriyorlar demisti o da elevit vermişti. Şimdi bi ondan bi bundan aliyorum:))))
canım elevitte domuz jelatini varmış. doktoruna bir sor istersen başka bişi verebiliyor muadil olarak. ben decavite geçtim doktorumun izniyle

doktordan döndüm. 1 tane 7mm kese gördü ama birşey demedi. tekrar kan verdim beta değerine bakacak. ona göre değerlendirelim dedi. üstten baktı. alttan bakması gerekmezmiydi

Kese gözüktü işte neden bakıyor ki kan değerine neyse hayırlısı olsun

Günaydınlar kızceler yaş muhabbeti olmuş yaşım 30 merak eden olursa yarışmaya istanbuldan katılıyorum iki gündür bel ağrısı yaşıyorum bayagı adet öncesi yaşadığım gibi

Kese gözüktü işte neden bakıyor ki kan değerine neyse hayırlısı olsun
benim 11. gün 217 13. gün 344 çıkmıştı. iki ayrı yerde ve arasında 48 saat yoktu. o yüzden aldı sanırım kanı. yükselme varmı diye. 7mm keseye benzer birşey gördüm. kan sonucuna göre değerlendirelim dedi. bence vajinal ultrasonla mutlaka net görünürdü.

Cipsoni doğum tarihimizde aynı benim adetler 26 günde 1 olurdu hesaplarına göre önümüzdeki haftayı da.atlatiirsam 10 gün daha düşük riskini geçirdim addedicemm kendimi.

Evet vajinal daha iyi görünür. Abdominal ultrason 2 hafta sonra vajinal in netliginj veriyormus

Cipsoni doğum tarihimizde aynı benim adetler 26 günde 1 olurdu hesaplarına göre önümüzdeki haftayı da.atlatiirsam 10 gün daha düşük riskini geçirdim addedicemm kendimi.
İnşallah canım benim adetlerim düzensiz olduğu için hesap yapamam 5 hafta 3 gün var düşük tehlikemin geçmesi için Allahım inşallah yaşamayız tarifi zor ve acıdır eminim

Kızlar embriyo transferimin 11.gunu crinone jelde hafif kan kalesi gördüm o gün kan testi yaptırdım negatif çıktı doktorum nasıl yani dedi ilaçları biraktirdi bugun 12.gunum regl olmazsam yarın testi tekrarliyacagim böyle durumlar hep olur mu ayyy nasıl uzgunum

test günü 12. gün zaten. 11 gün negatif çıktıysa 1 günde değer değişmez canım. seni üzmek istemem ama negatif çıkar. o yüzden doktorun ilaçları bıraktırmış.

Canimmm cokkk heyecanliyim. İnşallah yarın kalp atışını duyarim.sence duyarmiyiz yarın 6+2 oluyor.ne dersin.
tatlım ben de 6+1 ken gittim p.tesi günü. kalp atışını gördüm çok şükür. henüz sesi için çok erken bidahakine dedi doktorum. görürsün kalbi atıyordur artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…