Canimmm insallahhhhh çok sagolasinnnntatlım ben de 6+1 ken gittim p.tesi günü. kalp atışını gördüm çok şükür. henüz sesi için çok erken bidahakine dedi doktorum. görürsün kalbi atıyordur artık:)
kızlar kan sonucum 3470 çıkmış. kesin hamileyim artık. 1 kese gördü. salı günü tekrar gidecem. tekrar bakacak. içim çok rahatladı
kızlar yazdıklarınızı okudum bende elevit kullanıyorum kafam karıştı
amin hepimizin canımgözün aydın canım hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hadi hayirli olsun canim. Sağlıklı bir şekilde devam etsin ve hayırlısı ile kucağına al inşaallahamin hepimizin canım
Çok sevindim canım....Rabbim kucagimizi bebislerimizle doldursun...kızlar kan sonucum 3470 çıkmış. kesin hamileyim artık. 1 kese gördü. salı günü tekrar gidecem. tekrar bakacak. içim çok rahatladı
Hadi gozun aydin tatlim allah saglikla ilerlemeyi nasip etsin insallahkızlar kan sonucum 3470 çıkmış. kesin hamileyim artık. 1 kese gördü. salı günü tekrar gidecem. tekrar bakacak. içim çok rahatladı
inşallah canım. hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım.Hadi hayirli olsun canim. Sağlıklı bir şekilde devam etsin ve hayırlısı ile kucağına al inşaallah
amin canımÇok sevindim canım....Rabbim kucagimizi bebislerimizle doldursun...
teşekkür ederim, amin. rabbim hepimizin bebeğini korusunHadi gozun aydin tatlim allah saglikla ilerlemeyi nasip etsin insallah
canım elevit verirse doktorun domuz jelatini olduğunu söyle istersen. bende elevit kullandım sonra arkadaşım uyardı benide, decavit içiyorum şimdi muadili zaten
Ama canim uzulmene gerek yok çünkü bu saydiklarinin hepsi zaten hamileligin getirileri. Bunlari olumsuzluk habercisi gibi degil aksine hamileliginin gercekligine yormalisin.mrb canlar okuyorum sizi sürekli takipteyim ama yazamıyorum ptesiden beri midem çok kötü ve içimde saçma sapan kötü bir his var sanki bişey oldu gibi hamileliği de hiç hissetmiyorum psikolojik sanki üzüntüden midem bulanıyor öğleden sonraları
kahvaltımı gayet güzel yapıyorum ama daha sonra su içsem çıkarasım gelior ve bu kabızlık sinir edio beni sabah dayanamadım baya zorladım zaten içim bi kötü sinir oldum kendime zorladım ıkındım diye koyverdim ağladım hani yeni dalin reklamı var ya o çıktıkça ben ağlıyorum o tatlı bebişler beni ağlatıyor nedense
hayırlı olsun üsten baktıysa zaten ayrıntılı görmemiştir o yüzden çok detay vermemişdir.doktordan döndüm. 1 tane 7mm kese gördü ama birşey demedi. tekrar kan verdim beta değerine bakacak. ona göre değerlendirelim dedi. üstten baktı. alttan bakması gerekmezmiydi
memnun olduk :)) bende istanbulGünaydınlar kızceler yaş muhabbeti olmuş yaşım 30 merak eden olursa yarışmaya istanbuldan katılıyorum iki gündür bel ağrısı yaşıyorum bayagı adet öncesi yaşadığım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?