Merak ettim ondan sordum k.bakmayinayçacım ne gerek var 30 lardayız enküçüğümüz sen misin?kız arkadaşımın dediği gibi 27 yi asla geçmeyi düşünmüyorum :))
Genceciksin bak bosuna genclik demiyom size :)))
Katiliyorum sana ben 28 ama ic 50 60 arasiruhun kaçsa onu yansıtırsın :)
Ben nazli oldum :))))seMinf ciğim benim beynim de senin şekil çok bakımlı ve bilgili ağır bir bayan tablosu oluşturmuş:))ayçacığım sen evin küçük nazlısı cipso dobrası :)) bütün arkadaşlara bir şekil oluşmuş :))
Katiliyorum sana ben 28 ama ic 50 60 arasi)
maşallah :))Bende 38 ama kimse inanmıyor. Daha genç gösteriyor musum.
Valla ole ahhh ahhh hayat sonradan guldu bana cok sonradanbana öyle gelmedi.Evin küçük kızı :)
çok şükür Allaha hepimiz bakımlıyız :)) doğumdan sonra da inşallah öyle olmaya devam edeceğiz :))salmak yok:))Bende 38 ama kimse inanmıyor. Daha genç gösteriyor musum.
Herkes bişiler yaşıyor.Daha kötüsünü yaşamadan anlamıyoruz.Valla ole ahhh ahhh hayat sonradan guldu bana cok sonradan(((
seni kendime benzetiyorum karakter olarak.çok şükür Allaha hepimiz bakımlıyız :)) doğumdan sonra da inşallah öyle olmaya devam edeceğiz :))salmak yok:))
Hep sukrettim hayat zor be olsun rabbim once cektirdi sonra guldurdu yasa bakmayin yani :))Herkes bişiler yaşıyor.Daha kötüsünü yaşamadan anlamıyoruz.
Şükretmek ve bir hayır olduğuna inanıp hayata gülümsemek herşeye çare.
Bencede 13 yıl cektiklerim yasadiklarim.kocaman bir kitap olur.Rabbim 5.de inşallah verdi mucizemi.onun için bundan sonra uzulmek yok.her anin tadını cikaricaz..haksizmiyimmm
hcg de düşüklük yaşamadıysan korkma.Ben yine muhabbetin sonuna gelmişim :d durup durup bir şey yumurtlayan bir insan olduğumdan bi sorum olacak. Bhcg artışı yüksekse iyiyse yine de kimyasal gebelik olma ihtimali var mıdır? Bi hafta gel gitle geçecek sanırım
Ben hep guclu olmak zorunda kaldim mucadele etmek zorunda neyse. anne olcaz demi ya allahimin izniyle ayy cok heycanli ya:))))bir kadın anne oluncaya kadar hayatla mücadelede zayıfdır.Ne zaman anne olur ondan güçlüsü yoktur.
neşeli enerjik kişiler içimde ki çocuktan diyor.Ben hep guclu olmak zorunda kaldim mucadele etmek zorunda neyse. anne olcaz demi ya allahimin izniyle ayy cok heycanli ya:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?