2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

canlarım ben kaçar yine iyi dayandım bugün gözler gidiyor bizim hepinizi çok seviyorum yol arkadaşlarım kendinize çok iyi bakın sağlıkla kalın Allaha emanet olun iyi geceler tatlı rüyalar..:))

çok şükür Allaha hepimiz bakımlıyız :)) doğumdan sonra da inşallah öyle olmaya devam edeceğiz :))salmak yok:))
seni kendime benzetiyorum karakter olarak.
Nasipse 12 haftaya kadar salmak serbest olsun,malum baş dönme, bulantı, ağrı ve korkulardan.Ondan sonra incesinden bakım :)

Herkes bişiler yaşıyor.Daha kötüsünü yaşamadan anlamıyoruz.
Şükretmek ve bir hayır olduğuna inanıp hayata gülümsemek herşeye çare.
Hep sukrettim hayat zor be olsun rabbim once cektirdi sonra guldurdu yasa bakmayin yani :))

çok komik benim eşim. Aş erme yok henuz bende ,eşime dalgasına bulması zor olur diye karpuz çekti canım bulup getirir misin lutfen dedim.
Söylemez olaydım eşim karpuz diyip diyip duruyor o aş erdi :)

Ben yine muhabbetin sonuna gelmişim :d durup durup bir şey yumurtlayan bir insan olduğumdan bi sorum olacak. Bhcg artışı yüksekse iyiyse yine de kimyasal gebelik olma ihtimali var mıdır? Bi hafta gel gitle geçecek sanırım

Bencede 13 yıl cektiklerim yasadiklarim.kocaman bir kitap olur.Rabbim 5.de inşallah verdi mucizemi.onun için bundan sonra uzulmek yok.her anin tadını cikaricaz..haksizmiyimmm

bir kadın anne oluncaya kadar hayatla mücadelede zayıfdır.Ne zaman anne olur ondan güçlüsü yoktur.

hcg de düşüklük yaşamadıysan korkma.
dış gebelikte kasığın bir tarafında tüp içinde büyüme olduğu için sürekli aşırı ağrı olurmuş.

Biyokimyasal gebelik ve dış gebelik arasındaki fark nedir?

Biyokimyasal gebelik ile dış gebelik zaman zaman karıştırılabilmektedir. Biyokimyasal gebelikte, yapılan Beta HCG testlerinde düşme görülmektedir.Yani ilk yapılan yüksek çıkan Beta HCG değeri, daha sonra yapılan tekrar testlerinde hızlı bir düşme gösterebilir.

Dış gebelikte ise Beta HCG değerlerinde düşme görülmemektedir. Biyokimyasal gebelik herhangi bir tıbbi müdahale gerektirmez.Kendi kendine sonlanır.Doktor takibi yeterlidir. Dış gebelikte ise mutlak suretle tıbbi bir müdahale gerektirmektedir. Aksi takdirde ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…