2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

çok komik benim eşim. Aş erme yok henuz bende ,eşime dalgasına bulması zor olur diye karpuz çekti canım bulup getirir misin lutfen dedim.
Söylemez olaydım eşim karpuz diyip diyip duruyor o aş erdi :)
Bulmaya ciktimi :)))erkekler bizden daha cok as eriyor gebe bayanlarin kocalari gebe olan bayanlardan daha cok kilo aldigi gozlenmis :)))

kızlar karnım acayip şiş. sizdede varmı? ilaçlardanmı kilomu aldım yoksa bebekdenmi anlamadım. acayip şiş

Canım teşekkür ederim ben 9. Ve 11. Günde yaptırdım 92 den 277 ye çıktı doktorum tekrar istemedi. Eşim yarın git tekrarlat bi hafta aklımız kalmasın dio ne dersin

kızlar karnım acayip şiş. sizdede varmı? ilaçlardanmı kilomu aldım yoksa bebekdenmi anlamadım. acayip şiş
ilaçtan şişiyor gaz yapan yiyecekler peynir süt ayran bakliyatlarda benim 3aylık gibi oluyor. Ama ertesi gün dümdüz.

Canım teşekkür ederim ben 9. Ve 11. Günde yaptırdım 92 den 277 ye çıktı doktorum tekrar istemedi. Eşim yarın git tekrarlat bi hafta aklımız kalmasın dio ne dersin
kimyasalda okuduğum kadarı ilk test sonrası düşüşe geçiyor. Senin ikinci düşseydi endişe duyabilirdin.

Bulmaya ciktimi :)))erkekler bizden daha cok as eriyor gebe bayanlarin kocalari gebe olan bayanlardan daha cok kilo aldigi gozlenmis :)))
yok ya gerçekten aş ersem güler mutfakta bişi yok mu der :) Ben herzaman kendi işimi kendim gördüm başkasının işinide gördüm.O yuzden öyle bir şey yapmam gider kendim alırım bilir :))

yok ya gerçekten aş ersem güler mutfakta bişi yok mu der :) Ben herzaman kendi işimi kendim gördüm başkasının işinide gördüm.O yuzden öyle bir şey yapmam gider kendim alırım bilir :))
:))ben isterim valla malum yasak ayakta kalmam o yuzden herseyi esimden istiyorum :))

Buda guzel bana simdiden lazim bole bisey uyuyamyorum ya bide :)))sacma gelcek ama benim gobegim cikti belli oluyo biraz zayifim ondanmi acaba:))))
bunları bebek doğduktan sonrada kullanıyorsun bebeğe emzirirken kendine hem bebeğe destek olarak.Birde bebek yanlara yuvarlanmasın diye kullanabiliyorsun
benim dün karnım sıfır bugun ayran ve süt içtim şişti fena.

saat 01.00 gelmiş.Melotonin hormonunu kaçırmayalım uyuyalım iyi geceler

Iste ydim yazamadım cnm ank dayım. Folbol kullanıyorum daha önce gittiğim bir dr türkiyede folik asit eksikliği yok boşu na veriyorlar demisti o da elevit vermişti. Şimdi bi ondan bi bundan aliyorum:))))
Bizim hastanede de muhtemeln öyle bi fikir vardır da veemiolardır sanırım teşekküe ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…