Bulmaya ciktimi :)))erkekler bizden daha cok as eriyor gebe bayanlarin kocalari gebe olan bayanlardan daha cok kilo aldigi gozlenmis :)))çok komik benim eşim. Aş erme yok henuz bende ,eşime dalgasına bulması zor olur diye karpuz çekti canım bulup getirir misin lutfen dedim.
Söylemez olaydım eşim karpuz diyip diyip duruyor o aş erdi :)
Canım teşekkür ederim ben 9. Ve 11. Günde yaptırdım 92 den 277 ye çıktı doktorum tekrar istemedi. Eşim yarın git tekrarlat bi hafta aklımız kalmasın dio ne dersinhcg de düşüklük yaşamadıysan korkma.
dış gebelikte kasığın bir tarafında tüp içinde büyüme olduğu için sürekli aşırı ağrı olurmuş.
Biyokimyasal gebelik ve dış gebelik arasındaki fark nedir?
Biyokimyasal gebelik ile dış gebelik zaman zaman karıştırılabilmektedir. Biyokimyasal gebelikte, yapılan Beta HCG testlerinde düşme görülmektedir.Yani ilk yapılan yüksek çıkan Beta HCG değeri, daha sonra yapılan tekrar testlerinde hızlı bir düşme gösterebilir.
Dış gebelikte ise Beta HCG değerlerinde düşme görülmemektedir. Biyokimyasal gebelik herhangi bir tıbbi müdahale gerektirmez.Kendi kendine sonlanır.Doktor takibi yeterlidir. Dış gebelikte ise mutlak suretle tıbbi bir müdahale gerektirmektedir. Aksi takdirde ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.
ilaçtan şişiyor gaz yapan yiyecekler peynir süt ayran bakliyatlarda benim 3aylık gibi oluyor. Ama ertesi gün dümdüz.kızlar karnım acayip şiş. sizdede varmı? ilaçlardanmı kilomu aldım yoksa bebekdenmi anlamadım. acayip şiş
Ayy bana lazim bundannn saga donuyom agrim oluyo sola donuyom kramp girio :))))ileri zamanlarda yatarken hamileler rahatsızlık yaşıyorlar.işte bunun için yapılmış yastık,kocaları attın bu yastığı koyun :)Eki Görüntüle 1796420
kimyasalda okuduğum kadarı ilk test sonrası düşüşe geçiyor. Senin ikinci düşseydi endişe duyabilirdin.Canım teşekkür ederim ben 9. Ve 11. Günde yaptırdım 92 den 277 ye çıktı doktorum tekrar istemedi. Eşim yarın git tekrarlat bi hafta aklımız kalmasın dio ne dersin
:) farklı şekilli olanları var C şeklinde bacakarasına sıkıştırılan vsAyy bana lazim bundannn saga donuyom agrim oluyo sola donuyom kramp girio :))))
yok ya gerçekten aş ersem güler mutfakta bişi yok mu der :) Ben herzaman kendi işimi kendim gördüm başkasının işinide gördüm.O yuzden öyle bir şey yapmam gider kendim alırım bilir :))Bulmaya ciktimi :)))erkekler bizden daha cok as eriyor gebe bayanlarin kocalari gebe olan bayanlardan daha cok kilo aldigi gozlenmis :)))
Evet baktim simdi netten ufagi var uzunu var uzunu daha kullanisli gibi sen supersin ya opuyorum seni:)):) farklı şekilli olanları var C şeklinde bacakarasına sıkıştırılan vs
:))ben isterim valla malum yasak ayakta kalmam o yuzden herseyi esimden istiyorum :))yok ya gerçekten aş ersem güler mutfakta bişi yok mu der :) Ben herzaman kendi işimi kendim gördüm başkasının işinide gördüm.O yuzden öyle bir şey yapmam gider kendim alırım bilir :))
Buda guzel bana simdiden lazim bole bisey uyuyamyorum ya bide :)))sacma gelcek ama benim gobegim cikti belli oluyo biraz zayifim ondanmi acaba:))))
bunları bebek doğduktan sonrada kullanıyorsun bebeğe emzirirken kendine hem bebeğe destek olarak.Birde bebek yanlara yuvarlanmasın diye kullanabiliyorsunBuda guzel bana simdiden lazim bole bisey uyuyamyorum ya bide :)))sacma gelcek ama benim gobegim cikti belli oluyo biraz zayifim ondanmi acaba:))))
Bizim hastanede de muhtemeln öyle bi fikir vardır da veemiolardır sanırım teşekküe ederimIste ydim yazamadım cnm ank dayım. Folbol kullanıyorum daha önce gittiğim bir dr türkiyede folik asit eksikliği yok boşu na veriyorlar demisti o da elevit vermişti. Şimdi bi ondan bi bundan aliyorum:))))
Günaydın canımmmGünaydınnnn meleklerrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?