2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

ben folibol kullanıyorum.Kalp atışı sonrası değiştiriyor doktorum.
Elevitin eşdeğeri başka tabletler var şükür.
ben de folbiol kullanıyorum tatlım ya yarın kan değerlerime bakacağız aç gideceğim inş biz çok öncesinden folik almaya başlamıştık ben de folik fazlalığı var ama hala bırakmadım bakalım yeni sonuçlar ne diyecek ya yediklerim de değil de ilaçlar beni şişiriyor çok sinirleniyorum...:))

test gününe kadar olan ağrı vs butun belirtileri hiçbirşeye yorma.Hiçbirisi hamilelik belirtisi değil.
Onlar tutanda da oluyor tutmayanda da.
İlk belirti test sonucudur. Bir hafta sonrasında da hamilelik belirtileri kişiden kişiye göre değişiyor.
Transfer oldugunu unut.Relax olmaya çalış.Vucudun rahat olsun kabullensin embriyoyu.
Allahın izniyle inşallah kavuşursun.

yumurta artırma ilaçlarının aldırdığı kilo 6 ay sonra atılıyor.
bu kullandığımız progesteron ve ostreojenler ilaçlarıda çok şişiriyor.
7aylık Hamileyken gider anca :))
folik asit kilo aldırmaz ama bundan sonra verilecek olan demir takviyesi kilo aldırır.

Teşekkür ederim

Amiin inşallah

Bi beni sisirmedi ilaclar bana yollayin kizlar fazla kilolari :)))

Millet almayayim diye ugrasir ayca alayim diye :)
Allah gönlüne göre versin canim saglikla hayirla...
Benimde iyi geçiyo cok şükür ama cok halsizim bi oturuyorum bi daha kalkasim gelmiyo sanki dunyanin işini yapmisim. Halbuki hicbirsey yaptığım yok :))

5 aya kadar idare et az kilo alımıyla sonra birden fırlayacak :)
Simdi tartildim 49 olmusum heyy :)))ben kilo almak icin neler ictim kullandim da alamadim hic 46 ya dusmustum stresten ayy ne manyagim ya millet kilo almamaya calisiyo ben alinca mutlu oluyom cok ha hahayyy:))))

Simdi tartildim 49 olmusum heyy :)))ben kilo almak icin neler ictim kullandim da alamadim hic 46 ya dusmustum stresten ayy ne manyagim ya millet kilo almamaya calisiyo ben alinca mutlu oluyom cok ha hahayyy:))))
hadi maşallah :)
çok iyi bilirim. Gece mantı makarna 2 litre süt içiyordum hergun.
sonra kilo almak için spora gittim geceleri kilo aldırıcı protein mamaları yedim.
ooo bende geçtim o yollardan.

Kızlar yaa sizlerden böyle yaşayanlar oldumu. Dr um herşey yolunda dedi ama .kafamda soru işareti kaldı.herkes duyabiliyorda bende niye böyle oldu

bende halsizim bugun bir kalktım dayanamadım süpürdüm temizledim etrafı biraz.
enerji versin diye muz süt yedim içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…