ben de folbiol kullanıyorum tatlım ya yarın kan değerlerime bakacağız aç gideceğim inş biz çok öncesinden folik almaya başlamıştık ben de folik fazlalığı var ama hala bırakmadım bakalım yeni sonuçlar ne diyecek ya yediklerim de değil de ilaçlar beni şişiriyor çok sinirleniyorum...:))ben folibol kullanıyorum.Kalp atışı sonrası değiştiriyor doktorum.
Elevitin eşdeğeri başka tabletler var şükür.
Herkese merhaba, bıgün transfer olduktan sonra 3 günüm hamile kalan arkadaşlardan yorum almak istiyorum bu zmaanlarda bel ağrısı ve adet olacakmış gibi bir ağrı hissettiniz mi? Bende öyle bir ağrı var umarım bebişler tutunuyordur o ağrıdır diye düşünüyorum.sizce
ben de folbiol kullanıyorum tatlım ya yarın kan değerlerime bakacağız aç gideceğim inş biz çok öncesinden folik almaya başlamıştık ben de folik fazlalığı var ama hala bırakmadım bakalım yeni sonuçlar ne diyecek ya yediklerim de değil de ilaçlar beni şişiriyor çok sinirleniyorum...:))
Teşekkür ederimhayırlı olsun canım birazda psikolojimizden kaynaklanıyor bide normal adet tarihine yakın olduğu için biolojiktir arada batmalarda başlar sakin ol stres yapma fazla yorulmamaya çalış ağırlık kaldırma tutar inşallah senin de güzel haberlerini duyarız..:)
Amiin inşallahtest gününe kadar olan ağrı vs butun belirtileri hiçbirşeye yorma.Hiçbirisi hamilelik belirtisi değil.
Onlar tutanda da oluyor tutmayanda da.
İlk belirti test sonucudur. Bir hafta sonrasında da hamilelik belirtileri kişiden kişiye göre değişiyor.
Transfer oldugunu unut.Relax olmaya çalış.Vucudun rahat olsun kabullensin embriyoyu.
Allahın izniyle inşallah kavuşursun.
Bi beni sisirmedi ilaclar bana yollayin kizlar fazla kilolari :)))yumurta artırma ilaçlarının aldırdığı kilo 6 ay sonra atılıyor.
bu kullandığımız progesteron ve ostreojenler ilaçlarıda çok şişiriyor.
7aylık Hamileyken gider anca :))
folik asit kilo aldırmaz ama bundan sonra verilecek olan demir takviyesi kilo aldırır.
:) nasilsin aycacim nasil gidiyor hamilelikBi beni sisirmedi ilaclar bana yollayin kizlar fazla kilolari :)))
Iyi gidiyo gibi dunden berri devamli cikarmiyorum en azindan cok sukur :))agrili sancili gecio alismaya calisiyorum sen nasilsin tatlim:) nasilsin aycacim nasil gidiyor hamilelik
Bi beni sisirmedi ilaclar bana yollayin kizlar fazla kilolari :)))
Ya ben kendimi bildim bileli 50 nin ustune 1 kere ciktim bidaha cikamadim ay insallah ya 55 olsam ne guzel olur :))):) yakala hop gönderiyoruz.
hamilelikte kilonun hasını lohusalıkta alıyormuşsun..
benimde hayatım 45-47 arasında geçti.Bu ilaçlarla 52 gördümYa ben kendimi bildim bileli 50 nin ustune 1 kere ciktim bidaha cikamadim ay insallah ya 55 olsam ne guzel olur :)))
52 gormusun ne guzel bende gorurmuyum yabenimde hayatım 45-47 arasında geçti.Bu ilaçlarla 52 gördüm
ooo enaz 60 görcen inşallah52 gormusun ne guzel bende gorurmuyum ya
Insallahhhh agzindan bal damliyor:))))ooo enaz 60 görcen inşallah
5 aya kadar idare et az kilo alımıyla sonra birden fırlayacak :)Insallahhhh agzindan bal damliyor:))))
Simdi tartildim 49 olmusum heyy :)))ben kilo almak icin neler ictim kullandim da alamadim hic 46 ya dusmustum stresten ayy ne manyagim ya millet kilo almamaya calisiyo ben alinca mutlu oluyom cok ha hahayyy:))))5 aya kadar idare et az kilo alımıyla sonra birden fırlayacak :)
hadi maşallah :)Simdi tartildim 49 olmusum heyy :)))ben kilo almak icin neler ictim kullandim da alamadim hic 46 ya dusmustum stresten ayy ne manyagim ya millet kilo almamaya calisiyo ben alinca mutlu oluyom cok ha hahayyy:))))
bende halsizim bugun bir kalktım dayanamadım süpürdüm temizledim etrafı biraz.Millet almayayim diye ugrasir ayca alayim diye :)
Allah gönlüne göre versin canim saglikla hayirla...
Benimde iyi geçiyo cok şükür ama cok halsizim bi oturuyorum bi daha kalkasim gelmiyo sanki dunyanin işini yapmisim. Halbuki hicbirsey yaptığım yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?