2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızlar yaa sizlerden böyle yaşayanlar oldumu. Dr um herşey yolunda dedi ama .kafamda soru işareti kaldı.herkes duyabiliyorda bende niye böyle oldu

sorun olsa zaten görüntüde görünürdü.
canını sıkma zaten ila bu tarihde gözükecek diye birşey yok,tahmini tarih veriyorlar gel diye, aramızda 4 gün var benim 3 kasım daha görmeye bile gitmedim.
Rahat ol.Kafanda birşeyler kurma allahın izniyle iyidir inşallah.
kalp atışından sonra hangi telaş başlıyor? testler mi?

Doğru diyosun canım ya..inşallah ..ne bilimmm yaaa.13 yıl sonra ilk defa bunları yaşayınca insan korkuyor işte.

Ben almak istiyorum hayatimda hic kilo alamadim ya alayim valla allah hepimizin gonlune gore versin rabbim insallah.oyle oluyo bi evde yuruyom 150 kilo bisey tasimisim sanki:))))

hadi maşallah :)
çok iyi bilirim. Gece mantı makarna 2 litre süt içiyordum hergun.
sonra kilo almak için spora gittim geceleri kilo aldırıcı protein mamaları yedim.
ooo bende geçtim o yollardan.
Ayni seyleri yapmisiz seninle nasil aliyolar kilo rahatlikla cozemiyom vucuttan vucuda degisiyo iste :))

bende kendimi bildim bileli 52 kilodaydım. neler yapardım biraz kilo alayım diye. tüp bebeğe başlayınca birden 65 kiloya çıktım. allahdan boyum varda aşırı belli değil

Arkadaşlar merhaba oncelikle Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah bende uzun zamandır siteyi takip ediyorum sizlerin yorumlarıyla güç buluyorum dün 5.gun embriyo transferim yapıldı 2 tane 1.kalite embriyo koyuldu heycanla bekliyorum ayın 25 i test tarihim annemde yatiyorum bol bol ananas yiyorum başka tavsiyeleriniz varmı

Hayırlı olsun inşallah :)
çinko deposu çiğ kabak çekirdeği ,kabızlık için kaysı bol su,birde yarından sonra sürekli yatma kısa yürüyüşler yap kan dolaşımı için.Banyoyu çok sıcak suyla yapma ılığa yakın olsun.

Kızlar iğne vurdurmam lazım bana vuran arkadaş tatıle gitti eve geliyorlar mı acaba iğne aile hekimliğindekiler yada başka birileri biginiz var mın

Anladım canım çok sağolasın ara ara kalkıp yürüyorum yatmaktan vücudum agriyo bide beni bu iğneler mahvetti sızlıyor

Kızlar iğne vurdurmam lazım bana vuran arkadaş tatıle gitti eve geliyorlar mı acaba iğne aile hekimliğindekiler yada başka birileri biginiz var mın

dışarı çıkamıyor musun? rahatsızlığın mı var?
aile hekimliği ile ilgili hiç bir bilgim yok.Ben iğne olucağım zaman tıp merkezinde oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…