- 16 Mart 2016
- 437
- 433
- 18
- 35
Çıkmayayım dedim de o yüzden özelde olur sıkıntı değil eve gelmiyorlar mı acaba bana da binada hemşire vardı vuruyordu ama tatile gidince mecbur dışardan gelecek yada ben gitcemdışarı çıkamıyor musun? rahatsızlığın mı var?
aile hekimliği ile ilgili hiç bir bilgim yok.Ben iğne olucağım zaman tıp merkezinde oluyorum.
embriyonun 5-6-7.günlerinden birinde hemen hemen yani 5.gün embriyo konulduysa 2 gün içinde.Bide ben size bişe daha sorucam kaç gün yatmam lazım yani doğrusu nedir tutunma kaçıncı güne denk gelir
biraz yürüyüş yapmış olursun temiz hava alırsın iyi gelir.Çıkmayayım dedim de o yüzden özelde olur sıkıntı değil eve gelmiyorlar mı acaba bana da binada hemşire vardı vuruyordu ama tatile gidince mecbur dışardan gelecek yada ben gitcem
canım ben hiçbir şey hissetmedim. 5. haftadayım karın ağrım bu sabah hafif hafif başladı. onun haricinde pek fazla belirtim hala yok. bu kişiden kişiye göre çok değişiyor kimi ilk haftadan bir şeyler yaşıyor kimisinde belirtiler çok geç başlıor. inşallah sonuç pozitif olur 10. günde yaptırırsın tahlilini bi hafta kalmış. çok vücudunu dinlememeye çalış. hatta ben 9. günde yaptırmıştım :)Herkese merhaba, bıgün transfer olduktan sonra 3 günüm hamile kalan arkadaşlardan yorum almak istiyorum bu zmaanlarda bel ağrısı ve adet olacakmış gibi bir ağrı hissettiniz mi? Bende öyle bir ağrı var umarım bebişler tutunuyordur o ağrıdır diye düşünüyorum.sizce
ben de kabak çekirdeği her akşam bi avuç yedim ama kavrulmuştu benim yediğim... çiğ daha iyi diye bilsem onu yerdim :) ananas saadece iki gün yedim. ben evde kalkıp dolanıp yine uzzandım. hatta hala aynı geçirilrum günlerimi. annem ve eşim hassas davranıor. ilk defa 6. gününde transferin dışarı çıktım. bende opu sonrası ohss olmuştu ve transferin ertesi gününe kadar ağrı çekmiştim. 6. günde ağrılar ve şişliğim döndü. o yüzden 9. günde kontrole çağırdı doktor bhcgyi de o gün yaptırmıştık. transfer sonrası bhcg yükselmeei yüünden nüksediormuş ohss bana o yüzden 6. gün tutundu gibi gelior ama bu herkste aynı olmuor.Bide ben size bişe daha sorucam kaç gün yatmam lazım yani doğrusu nedir tutunma kaçıncı güne denk gelir
Vayy benimde işte iğnem değişti 4 günde 1 oldu aynı ilaç sanırsam zaten bi perşembe birde pazartesi dişarda olucağım :) napıyım tırsıyorumOhooo ben transferin ikinci gününden beri her gün özel hastaneye gidiyorumcipsoni keseyi gordukten sonra depo verdi 3 günde bir gidiyorum bsy olmaz korkma evden cikmadan olur mu ya gunde 8 saat derse giriyorum bir de :)
canım bencede dışarı çık. ben transfer oldukdan 2 gün sonra dışarı çıkmaya başladım. hem kafan dağılıyor hemde hava almış oluyorsun.Vayy benimde işte iğnem değişti 4 günde 1 oldu aynı ilaç sanırsam zaten bi perşembe birde pazartesi dişarda olucağım :) napıyım tırsıyorum
canım benim doktorum yatmayı önermedi. sadece tranfer günü dinlen sonra normal hayatına dön dedi. uzun yürüyüşler yapma ağır iş yapma ağır aldırma yeterli dedi. bende aynen öyle yaptım. transferden sonra dışarı dahi çıktım. sadece biraz daha dikkatli oldum. şimdi 5+2 haftalık hamileyim. inşallah rabbim gönlünce verir.Bide ben size bişe daha sorucam kaç gün yatmam lazım yani doğrusu nedir tutunma kaçıncı güne denk gelir
Vayy benimde işte iğnem değişti 4 günde 1 oldu aynı ilaç sanırsam zaten bi perşembe birde pazartesi dişarda olucağım :) napıyım tırsıyorum
Hayırlı olsun canım allah 9ay sonra kucağına almayı nasip etsin, darısı başıma inşallahcanım ben hiçbir şey hissetmedim. 5. haftadayım karın ağrım bu sabah hafif hafif başladı. onun haricinde pek fazla belirtim hala yok. bu kişiden kişiye göre çok değişiyor kimi ilk haftadan bir şeyler yaşıyor kimisinde belirtiler çok geç başlıor. inşallah sonuç pozitif olur 10. günde yaptırırsın tahlilini bi hafta kalmış. çok vücudunu dinlememeye çalış. hatta ben 9. günde yaptırmıştım :)
Ben tedavinin sonuna yaklaştim. Pazar yada pazartesi yum.top.inşallah sağlıkla canım sen hangi aşamadasın?
Hayırlısı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah .Ben tedavinin sonuna yaklaştim. Pazar yada pazartesi yum.top.
Ne diyorsunuz kızlar sizce nasıl.bir sorun yoktur insallahhhhh
Herkese merhaba, bıgün transfer olduktan sonra 3 günüm hamile kalan arkadaşlardan yorum almak istiyorum bu zmaanlarda bel ağrısı ve adet olacakmış gibi bir ağrı hissettiniz mi? Bende öyle bir ağrı var umarım bebişler tutunuyordur o ağrıdır diye düşünüyorum.sizce
Kızlar iğne vurdurmam lazım bana vuran arkadaş tatıle gitti eve geliyorlar mı acaba iğne aile hekimliğindekiler yada başka birileri biginiz var mın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?