Bide ben size bişe daha sorucam kaç gün yatmam lazım yani doğrusu nedir tutunma kaçıncı güne denk gelir
Ben ilk günden olduğunu düşünmüorım çünkü tutunma olasılığını artırmak için transfeein üçüncü gününde gonapeptyl yaptırıoşar. O zaman transfer günü yaparlardı. Bence 4. Günde falan başlıor tutunna.bana embriyoloğum transferin ertesi akşamına kadar tutunma olursa olur olmazsa olmaz demişti. çarşamba olmuştum perşembe akşamına kadar demişti yani ama kanda çıkması 10.günde belli oluyo demişti. dayanamayıp 7.gün drarda bakıınca silikte olsa görmüştüm. ben ilk 5 gün dinlenmiştim, tuvalete yemek yemeye bide iğne için yürüyüşe kalkıyodum sadece. moralimi hiç bozmadım hiç tereddüte sokmadım kendimi. ay bişi oldumu ay tutundumu acaba soruları hiç geçmedi aklımdan, sanki ilk koyulduğunu gördüğüm andan itibaren benimle olduğunu biliyodum ve konuştum hep bebeğimle. hatta geçmiş olsuna gelen arkadaşlarla kahkahalarla güldük hayaller kurup. yani ne kadar rahat olursan rahimin o kadar kasılmaz ve tutunur inşallah bebeğin. birde sakın unutma hayırlısı olucaksa sağlıkla gelicekse tutunsun inşallah. bol dua et arkadaşım ben sürekli elimi karnıma koyup ya şafi diye içimden okuyorum. duayı eksik etme. çok uzun tuttum kusura bakma yaa hızımı alamadım yine :)
Bende keseden sonra 10 gün sonra gittim ama haftaya tekrar gel dedi.gerçi sorun yok dedi Dr um.inşallah gorurum ya kalp atışını.benim tedavim uzun protokoldu.yumurtalarim çok geç toplanmıştı .o yüzden bir hafta geriden gidiyorum aslında.ama yinede kafam karisik.canım yoktur bende keseyi gördüm 10 gün sonra kalp atışını duymaya gittim, dikkat et ve sakin ol strese sokma kendini :)
Ben ilk günden olduğunu düşünmüorım çünkü tutunma olasılığını artırmak için transfeein üçüncü gününde gonapeptyl yaptırıoşar. O zaman transfer günü yaparlardı. Bence 4. Günde falan başlıor tutunna.
Canım cok gecmiş olsun üzüldüm hakkında hayırlısıKizlar merhaba bayadir yazmiyordum malesef bebekleri kaybettik doktora gittigimde kanamam var demiştim bana igne vermişti igneyi vurdugum dakika parca dusurdum malesef kanamam oluştu ertesi gun doktora söyledim muane cagirdi malesef kaybetmişiz bebekleri hayirlisi olsun nasiibim değilmiş demekki kac gündür üzüntü aglamaktan kendimde değildim ama şimdi daha iyim rabbim nasip etmiyorsa vardir bi bildigi iki taneydiler demeki ikiside olmadi vardir bundada bi hayir şimdi icin temizlenmişmi diye bakicak doktor birde neden düştügüne daire bakicak zaten yilmak yok yola devam hayirlisi hersey icin
canım çok geçmiş olsun üzüldüm, tekrarını yaşamazsın inşallah. unutma sağlıklı olsalardı böyle birşey olmazdı genelde sağlıksız bebekler düşüyor. hayırlısı olsun inşallahKizlar merhaba bayadir yazmiyordum malesef bebekleri kaybettik doktora gittigimde kanamam var demiştim bana igne vermişti igneyi vurdugum dakika parca dusurdum malesef kanamam oluştu ertesi gun doktora söyledim muane cagirdi malesef kaybetmişiz bebekleri hayirlisi olsun nasiibim değilmiş demekki kac gündür üzüntü aglamaktan kendimde değildim ama şimdi daha iyim rabbim nasip etmiyorsa vardir bi bildigi iki taneydiler demeki ikiside olmadi vardir bundada bi hayir şimdi icin temizlenmişmi diye bakicak doktor birde neden düştügüne daire bakicak zaten yilmak yok yola devam hayirlisi hersey icin
Amin canim negatif sonuc almak bu kadar üzmezdi beni keseleri görüş dusuk yapmak üzdü hayirlisi değilmişCanım cok gecmiş olsun üzüldüm hakkında hayırlısı
Evet aynen öyle rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsincanım çok geçmiş olsun üzüldüm, tekrarını yaşamazsın inşallah. unutma sağlıklı olsalardı böyle birşey olmazdı genelde sağlıksız bebekler düşüyor. hayırlısı olsun inşallah
Canim cok gecmis olsun üzülme sakın Allah en kisa zamanda yine versin saglikli sihhatlisini versin insallahKizlar merhaba bayadir yazmiyordum malesef bebekleri kaybettik doktora gittigimde kanamam var demiştim bana igne vermişti igneyi vurdugum dakika parca dusurdum malesef kanamam oluştu ertesi gun doktora söyledim muane cagirdi malesef kaybetmişiz bebekleri hayirlisi olsun nasiibim değilmiş demekki kac gündür üzüntü aglamaktan kendimde değildim ama şimdi daha iyim rabbim nasip etmiyorsa vardir bi bildigi iki taneydiler demeki ikiside olmadi vardir bundada bi hayir şimdi icin temizlenmişmi diye bakicak doktor birde neden düştügüne daire bakicak zaten yilmak yok yola devam hayirlisi hersey icin
Ben ilk günden olduğunu düşünmüorım çünkü tutunma olasılığını artırmak için transfeein üçüncü gününde gonapeptyl yaptırıoşar. O zaman transfer günü yaparlardı. Bence 4. Günde falan başlıor tutunna.bana embriyoloğum transferin ertesi akşamına kadar tutunma olursa olur olmazsa olmaz demişti. çarşamba olmuştum perşembe akşamına kadar demişti yani ama kanda çıkması 10.günde belli oluyo demişti. dayanamayıp 7.gün drarda bakıınca silikte olsa görmüştüm. ben ilk 5 gün dinlenmiştim, tuvalete yemek yemeye bide iğne için yürüyüşe kalkıyodum sadece. moralimi hiç bozmadım hiç tereddüte sokmadım kendimi. ay bişi oldumu ay tutundumu acaba soruları hiç geçmedi aklımdan, sanki ilk koyulduğunu gördüğüm andan itibaren benimle olduğunu biliyodum ve konuştum hep bebeğimle. hatta geçmiş olsuna gelen arkadaşlarla kahkahalarla güldük hayaller kurup. yani ne kadar rahat olursan rahimin o kadar kasılmaz ve tutunur inşallah bebeğin. birde sakın unutma hayırlısı olucaksa sağlıkla gelicekse tutunsun inşallah. bol dua et arkadaşım ben sürekli elimi karnıma koyup ya şafi diye içimden okuyorum. duayı eksik etme. çok uzun tuttum kusura bakma yaa hızımı alamadım yine :)
benim de 5. gündü. aşılamada dokTorum şu an tuttuysa tuttu yapacak başka bişi yok yatmaya falan gerek yok demişti. ama tüp bebekte 3. gün tek doz gonapepetyl verdiler. bu gidişle doktor kadar bilgi sahibi olcaz biz de :dher doktorun düşüncesi ve tedavisi farklıdır illaki. ben transferden 5gün önce progestan iğneye başlamıştım hormon yükselsin tutunması kolay olsun diye, embriyologta 2 günde tutunuyo demişti...
bide benim 5.gün embriyosuydu
canım ya çok üzüldüm hepimizin en büyük korkusuKizlar merhaba bayadir yazmiyordum malesef bebekleri kaybettik doktora gittigimde kanamam var demiştim bana igne vermişti igneyi vurdugum dakika parca dusurdum malesef kanamam oluştu ertesi gun doktora söyledim muane cagirdi malesef kaybetmişiz bebekleri hayirlisi olsun nasiibim değilmiş demekki kac gündür üzüntü aglamaktan kendimde değildim ama şimdi daha iyim rabbim nasip etmiyorsa vardir bi bildigi iki taneydiler demeki ikiside olmadi vardir bundada bi hayir şimdi icin temizlenmişmi diye bakicak doktor birde neden düştügüne daire bakicak zaten yilmak yok yola devam hayirlisi hersey icin
Sağol canım çok yatmıyorum bugün 4.günüm evde dolaşıyorum kedilerim var zaten evde oynuyorum onlarla kafamı dağıtıyorum annemde bende bugün alişverişmerkezine biraz gezmeye gidicez çok sıkıldım inşallah annesine sıkı sıkı tutunmştr bebişlerim sen hamilesin galiba hayırlısıyla sağsalim kucağına alırsın bebişini inşallahbende aynı hissi yaşamıştım hatta rahimde akıntı varmış gibi doluluk hisside vardı bende, kesinlikle hiç bişi yapma çok yatma ama çok yürümede konuş bebeklerinle destek ol onlara annesi
Canim cok üzüldüm ya vardır bunda da bi Hayır .Kizlar merhaba bayadir yazmiyordum malesef bebekleri kaybettik doktora gittigimde kanamam var demiştim bana igne vermişti igneyi vurdugum dakika parca dusurdum malesef kanamam oluştu ertesi gun doktora söyledim muane cagirdi malesef kaybetmişiz bebekleri hayirlisi olsun nasiibim değilmiş demekki kac gündür üzüntü aglamaktan kendimde değildim ama şimdi daha iyim rabbim nasip etmiyorsa vardir bi bildigi iki taneydiler demeki ikiside olmadi vardir bundada bi hayir şimdi icin temizlenmişmi diye bakicak doktor birde neden düştügüne daire bakicak zaten yilmak yok yola devam hayirlisi hersey icin
Günaydınlarrr kızlar gittim iğnemi vuruldum ama çok yakın olmasına ragmen arabayla gittim :) tırsak ben ne olcak sanki herkes çalişiyor yani bide iş olsun bu arada öz eleştiri yaptım lütfen dikkat... aile hekimine gittim iğne için kalp atımını duyunca gelin gebelik kartı verelim dedi hemşire .ben de olur dedim
Banada dediler kan felan. Vercekmisim dedim benim zaten bi d.rum var gebelik kartinin cikmasi gerekiyormus:)
artık aile hekim hemşiresi seni taciz başlar.Gelmedin ,test yapmadın, aşı olmadın,telefonla ulaşamazsa kapıya kadar geliyorlarmş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?