aminEvet canım bişey kalmamış sabret canım Ayy inşallah yarın güzel haberler veririm
saol canım Allahım sağlıkla hepimizi inşallah tamamına erdirir..Maşallah
Sende mi hamilemisin?el blenderi herkesde vardır. muzlu çilekli neli istiyorsan yapabilirsin.Hazırlardan daha güzel.
Hazırlar suni tadıyor.
amin inşallah canım mevlam hiçkimsenin emeğini sağlıkla boşa göndermesin inşallah..hayal kırıklığına uğratmasın hayırlı sağlıklısını versin...Ne güzel ya.Allah bizlerde nasip etsin. Sende inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın
Bende yok alcam insallah hazir meyvelileri kestim.el blenderi herkesde vardır. muzlu çilekli neli istiyorsan yapabilirsin.Hazırlardan daha güzel. Hazırlar suni tadıyor.
Senin kaçıncı denemeydi?amin inşallah canım mevlam hiçkimsenin emeğini sağlıkla boşa göndermesin inşallah..hayal kırıklığına uğratmasın hayırlı sağlıklısını versin...
Benim cumartesi yum.topSenin kaçıncı denemeydi?
benim ilk denemem di canım ama çok araştırdık çok inceledik öncesin de bide nasipten varsa zamanı gelmişse 3.5 bakmıyor sadece mevlamın ol demesine bakıyor hayırlı sağlıklısı olsun inşallahh senin durum nasıl canım?Senin kaçıncı denemeydi?
profilden mesaj kısımlarımızdan hamile olanlar ne zaman transfer oldugu vs görebilirsin.Se
Sende mi hamilemisin?
ooo sen çok heyecanlısındır.en kolayı yumurta toplama anlamazsın bile transfer de zor değil ondan sonraki süreç çok stresli ve heyecanlı hadi şimdiden hayırlı olsun canım seni de aramıza bekleriz inş..Benim cumartesi yum.top
9 haftalik varmi kizlarprofilden mesaj kısımlarımızdan hamile olanlar ne zaman transfer oldugu vs görebilirsin.
_tangled_ ve ben emin olmadan hamile takvimi eklemiyoruz profile :)
bu topic deki hemen herkes hamile. 6 ile 9 hafta arası karışığız hepimiz
Tamam canım inşallah normaldircanını sıkma görüyorsun çok kişide oluyor.
_tangled_ dediği gibi ayaklarını yukseğe koy dinlen doktorunla görüş iğne verecekse 1 hafta dinlenir atlatırsın inşallah.
profilden mesaj kısımlarımızdan hamile olanlar ne zaman transfer oldugu vs görebilirsin.
TE]
aynen talım ben onu eklemeye çok korkuyorum hele ki kanama yaşayınca daha korkak oldum dün gece birden kalktım ya dedim ya bebğim benle değilse eşim dedi uyu korkma Allahın dediği olur.belki de dün geceden ötürü ben bugün depresyon da idim ...
Benim 6.deneme olacak.dediğin gibi Allah nasip ederse olur.sizler nerde yaptırdınız?ben ank.novaart gidiyorum.burda ilk denemem.benim ilk denemem di canım ama çok araştırdık çok inceledik öncesin de bide nasipten varsa zamanı gelmişse 3.5 bakmıyor sadece mevlamın ol demesine bakıyor hayırlı sağlıklısı olsun inşallahh senin durum nasıl canım?
vardı bitane nick şuan aklımda değil o bizden önce 10 hafta falan olması gerekli..:))kimlerle konuştuğumu unutuyorum:))9 haftalik varmi kizlar
İnşallah olur.ooo sen çok heyecanlısındır.en kolayı yumurta toplama anlamazsın bile transfer de zor değil ondan sonraki süreç çok stresli ve heyecanlı hadi şimdiden hayırlı olsun canım seni de aramıza bekleriz inş..
benim istanbul memorial ataşehir canım...inşallah bu sefer olur canım daha öncekiler de sorun ne idi..Benim 6.deneme olacak.dediğin gibi Allah nasip ederse olur.sizler nerde yaptırdınız?ben ank.novaart gidiyorum.burda ilk denemem.
Inanki bende unutuyorum bi bakiyorum konusmalara oyle dank ediyo bende:))))vardı bitane nick şuan aklımda değil o bizden önce 10 hafta falan olması gerekli..:))kimlerle konuştuğumu unutuyorum:))
evet harikasın seMinf ciğim seda idi..:))sedabk 3 şubat transferiydi sanırım .9.haftasında olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?