maşallah dondurmakla çok güzel düşünmüşsünüz ileri de kardeş düşünürseniz direk kullanırsınız bizim dondurma olmadı sağlıklı hayırlısı olsun çokkkk zor bir süreç olduğu gerçek :))İsmim sura samsunluyum buarada 21 yumurta toplandı 14 ü saglikliymis 12 si dollenmis ve 5.gune 7 tane 1.kalite embriyo vardı 2 transfer 5 i donduruldu
inşallah canım sağlıkla hepbirlikte inşallahhhAllah razı olsun canım sizlerde inşallah hayırlısı ile bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
çok güzel olur ben de bu sayfanın çıktılarını okutmayı düşünüyordum:)) tüm hislerimizi onu ilk andan itibaren nasıl düşünüp korku ile sevdiğimi bilsin diye..:))sağlıkla inşallah o günlere geliriz..Ben gunluk tutmaya karar vermistim ama karar degistirdim ilk hissettgim gun tutmaya baslicam :)))
canını sıkma görüyorsun çok kişide oluyor.Kızlar kan geldi jel le beraber
hoşgeldin tatlım bak uyumadım bu akşam nasılsın ?hormonlar ne durum da ?:))canını sıkma görüyorsun çok kişide oluyor.
_tangled_ dediği gibi ayaklarını yukseğe koy dinlen doktorunla görüş iğne verecekse 1 hafta dinlenir atlatırsın inşallah.
kahverengiyse kurumaya başlamış az bir kanamadır.inşallahŞimdi baktım peçete yekahverengi gelmiş dua edin kizlar
hoşgeldin tatlım bak uyumadım bu akşam nasılsın ?hormonlar ne durum da ?:))
Ben de tam bunu sormak için yorum yazacaktım. Ben de 6. Haftaya girdim. Diken üstünde bekliorum bende ne zaman olacak diye. Sizlere sorayım dedim kaçıncı günlerde başladı kanamanız diye. Kese de görmeye gitmedik daha kalp atışıyla ikisi bir arada 23 ünde olacak
Doğru jelden sonra bana da yürü demişti.5dk.Ben duymadım jelden sonra yuruyecegimizi kimse bişey demedi
Demi ya bilsinler onlari nasil bekledigimizi insallah insallah saglikla gecer gunlerimiz kucaklarimiza almayi nasip etsin allahimçok güzel olur ben de bu sayfanın çıktılarını okutmayı düşünüyordum:)) tüm hislerimizi onu ilk andan itibaren nasıl düşünüp korku ile sevdiğimi bilsin diye..:))sağlıkla inşallah o günlere geliriz..
:)) çok güzel kesin hamilesindir tatlım:)) uyku ben de hala var üstüne bide arada depresyona giriyorum mutsuzum diye ağlıyorum sonra başka konuya geçip gülüyorum:))kan ve idrar tahilili verdim bugün D eksik çıktı yine folik fazla ama D ye devam diğer sonuçlar daha çıkmamıştı...sen uzun süre aç mı kaldın ..tatlım dışarı çıkarken çantan da birşeyler taşı ben öyle yapıyorum.. çok dikkatet..bugun ben hep baygındım.Senden bana bulaştı :) Sen nasılsın?
bugun göz kararması oldu elim ayağım çekilde.Ağzıma bir iki lokma atınca biraz kendime geldim.Hamileyim galiba dedim :)
Tamam canım . Şimdi yarın çağırdı ya kanama oluncada alttan bakar mi
bugun hiç yemedğim kadar çok yedim, açlık hissim yoktu aslında birden oldu yemek pişiriyordum .:)) çok güzel kesin hamilesindir tatlım:)) uyku ben de hala var üstüne bide arada depresyona giriyorum mutsuzum diye ağlıyorum sonra başka konuya geçip gülüyorum:))kan ve idrar tahilili verdim bugün D eksik çıktı yine folik fazla ama D ye devam diğer sonuçlar daha çıkmamıştı...sen uzun süre aç mı kaldın ..tatlım dışarı çıkarken çantan da birşeyler taşı ben öyle yapıyorum.. çok dikkatet..
Merhaba sen hamile misin?:)) çok güzel kesin hamilesindir tatlım:)) uyku ben de hala var üstüne bide arada depresyona giriyorum mutsuzum diye ağlıyorum sonra başka konuya geçip gülüyorum:))kan ve idrar tahilili verdim bugün D eksik çıktı yine folik fazla ama D ye devam diğer sonuçlar daha çıkmamıştı...sen uzun süre aç mı kaldın ..tatlım dışarı çıkarken çantan da birşeyler taşı ben öyle yapıyorum.. çok dikkatet..
evet tatlım Allahıma sonsuz şükürler olsun ki 8 şubatta olmuştu transferim..Merhaba sen hamile misin?
Ayy uykucu annecik seni:))2 gundur bulantim gecmisti bugun basladi bide benim karnimda degisik bi agri var bugun anlayamadim tatlim.bu arada meyveli yogurtta ve meyveli sutte katki maddeleri varmis meyveli sutu kestim evde cilekle yapip yiyip icelim canim
Maşallahevet tatlım Allahıma sonsuz şükürler olsun ki 8 şubatta olmuştu transferim..
Ne güzel ya.Allah bizlerde nasip etsin. Sende inşallah hayırlısıyla kucağına alırsınevet tatlım Allahıma sonsuz şükürler olsun ki 8 şubatta olmuştu transferim..
evet canım ya eşimde devam çok önemli diyor hayırlısı ile sağlıkla devam ederiz inşallahhh...hergün stres.... üstüne hormonlar da tam gaz işliyor :))bugun hiç yemedğim kadar çok yedim, açlık hissim yoktu aslında birden oldu yemek pişiriyordum .
D3 kaç çıktı? bak ihmal etme onu embriyo için çok ama çok önemli düşük nedenlerinden biri olarak sayılıyor.
ben hergun 10 damla alıyorum.Haftaya ölçtürücem ona göre düşükse hafta da bir ampul içicem
Suan kaç aylıkevet tatlım Allahıma sonsuz şükürler olsun ki 8 şubatta olmuştu transferim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?