2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

İsmim sura samsunluyum buarada 21 yumurta toplandı 14 ü saglikliymis 12 si dollenmis ve 5.gune 7 tane 1.kalite embriyo vardı 2 transfer 5 i donduruldu
maşallah dondurmakla çok güzel düşünmüşsünüz ileri de kardeş düşünürseniz direk kullanırsınız bizim dondurma olmadı sağlıklı hayırlısı olsun çokkkk zor bir süreç olduğu gerçek :))

Ben gunluk tutmaya karar vermistim ama karar degistirdim ilk hissettgim gun tutmaya baslicam :)))
çok güzel olur ben de bu sayfanın çıktılarını okutmayı düşünüyordum:)) tüm hislerimizi onu ilk andan itibaren nasıl düşünüp korku ile sevdiğimi bilsin diye..:))sağlıkla inşallah o günlere geliriz..

hoşgeldin tatlım bak uyumadım bu akşam nasılsın ?hormonlar ne durum da ?:))

bugun ben hep baygındım.Senden bana bulaştı :) Sen nasılsın?
bugun göz kararması oldu elim ayağım çekilde.Ağzıma bir iki lokma atınca biraz kendime geldim.Hamileyim galiba dedim :)

şu hafta diye birşey yok.
5-6-7 . haftalar hatta
11. hafta kanamsı olan okudum.
ila olacak diye birşey yok.
Kanama oldu düşecek diyede birşey yok.
Hep söylüyorum embriyoda sıkıntı varsa düşer.

Demi ya bilsinler onlari nasil bekledigimizi insallah insallah saglikla gecer gunlerimiz kucaklarimiza almayi nasip etsin allahim

bugun ben hep baygındım.Senden bana bulaştı :) Sen nasılsın?
bugun göz kararması oldu elim ayağım çekilde.Ağzıma bir iki lokma atınca biraz kendime geldim.Hamileyim galiba dedim :)
:)) çok güzel kesin hamilesindir tatlım:)) uyku ben de hala var üstüne bide arada depresyona giriyorum mutsuzum diye ağlıyorum sonra başka konuya geçip gülüyorum:))kan ve idrar tahilili verdim bugün D eksik çıktı yine folik fazla ama D ye devam diğer sonuçlar daha çıkmamıştı...sen uzun süre aç mı kaldın ..tatlım dışarı çıkarken çantan da birşeyler taşı ben öyle yapıyorum.. çok dikkatet..

bugun hiç yemedğim kadar çok yedim, açlık hissim yoktu aslında birden oldu yemek pişiriyordum .
D3 kaç çıktı? bak ihmal etme onu embriyo için çok ama çok önemli düşük nedenlerinden biri olarak sayılıyor.
ben hergun 10 damla alıyorum.Haftaya ölçtürücem ona göre düşükse hafta da bir ampul içicem

Merhaba sen hamile misin?

el blenderi herkesde vardır. muzlu çilekli neli istiyorsan yapabilirsin.Hazırlardan daha güzel. Hazırlar suni tadıyor.

evet canım ya eşimde devam çok önemli diyor hayırlısı ile sağlıkla devam ederiz inşallahhh...hergün stres.... üstüne hormonlar da tam gaz işliyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…