Aynen canım inşallah son olsun artık Karina geçsinBakar diye düşünüyorum sen hazırlıklı git ve artık alttan bakmak son olsun bizler için sıkıldık artık
Korkma sakin ol olurmu allahim saglikla ilermeyi nasip etsin rabbim dualarim sizlerle canim ama unutma sitres yokAnladım canım cok sagol dua edin kızlar
Hayra çıkar inşallah bu vesileyle daha erken görnüş ferahlamış olursun canım :)Benim 22 şubatta transferi m. Kese ve kalbi bu pazartesi gitcektik kanama olunca yarın gel bi bakalım dedi
Inşallah iyi olur canım Rabbim kimsenin kucağıni boş koymasinHayra çıkar inşallah bu vesileyle daha erken görnüş ferahlamış olursun canım :)
Bir de benim transfee 27 şubat randevum da 23 mart :) ben de önceden gitsem ni diorm şeytan dürtüor sürekli de erken gidip kalp atışı için erken olursa die çekindiğimden sabrediorm. Şurda bişi kalmadı şükürBenim 22 şubatta transferi m. Kese ve kalbi bu pazartesi gitcektik kanama olunca yarın gel bi bakalım dedi
Amin inşallah kendiliğinden akıyor gozyaslari TutamıyorumKorkma sakin ol olurmu allahim saglikla ilermeyi nasip etsin rabbim dualarim sizlerle canim ama unutma sitres yok
Evet canım bişey kalmamış sabret canım Ayy inşallah yarın güzel haberler veririmBir de benim transfee 27 şubat randevum da 23 mart :) ben de önceden gitsem ni diorm şeytan dürtüor sürekli de erken gidip kalp atışı için erken olursa die çekindiğimden sabrediorm. Şurda bişi kalmadı şükür
tatlım ya sen de nasıl duygular sürekli ağlamk isyordun.ben de depresyonda gibiyim sürekli mutsuzum diye ağlıyorum bugün eczane de iğnem bitmişti tekrar alırken bir bayan daha bizim haftalarda imiş oda aynı şeylerden şikayet etti çok uğraşlar verdik dedi Allahım affetsin ama mutsuz hissediyorum dedi gerçek mi dedim ben de de aynı hisler dedim ayyy hormonlar çok hızlı değişiyor bi bakmışın mutsuz bi bakmışın mutlu :))Yogurduda meyveli alma canim evde karistir zaten herseyde katki maddesi var daha cok olanlrini tuketmeyelim.aynen oyle benimde bugun bi video izledim bebek icerde kordonu ordan oraya cekistiriyor ilerleyen zamanlarda gobek deligimiz agri yapicak ve sizlicak:)))))
Merhaba kaçıncı gün embriyosuydu acaba sizin o kasılma bende de oldu fakat bende transfer olduğumun gecesi oldu uyuyamadım hem sağım hem solum kasildi 5.gunembriyo su ve 1.kalite 2 tane benimki salı günü yapıldıben tutunmayı hissetmiştim çok mutlu olmuştum trasferden iki gün sonra sağ kasığıma kuvvetli iğne batmaları olmuştu ve ben bu batmada endişelenmeyip gülmüştüm :)
2 tane 1.kalite 5.gün embriyosu idi tatlım gece de olmuştu ertesi gece ve o gece ağrıdan hiç uyumamıştım:)) batmalarda anlamıştım benimle olduğunu :))stres sakın yapma relax ol mutlu olacağın aktiviteler yap ben sürekli deniz kenarına gitmiştim oturup ıhlamur içiyordum deniz bana huzur verir..sağlıkla inş seninkilerde tutundu canım Allahın izni ile güzel haberlerini okuruz inş..Merhaba kaçıncı gün embriyosuydu acaba sizin o kasılma bende de oldu fakat bende transfer olduğumun gecesi oldu uyuyamadım hem sağım hem solum kasildi 5.gunembriyo su ve 1.kalite 2 tane benimki salı günü yapıldı
Ben ilkez dun ve bugun mutlu hissettim kendimi dedim ya sanada sevincimi yasayamadim hic insanin icini bisey otururya ne hissedecigini ne yapacagni bilemezssinde icinde bi sey kalirya ole kaldim hala ayni histeyim rabbime cok sukur emegimizi bosa cikarmadi.degisik hissetmemiz elimizde degil hormonlarin yuzunden anlatamadimda:))tatlım ya sen de nasıl duygular sürekli ağlamk isyordun.ben de depresyonda gibiyim sürekli mutsuzum diye ağlıyorum bugün eczane de iğnem bitmişti tekrar alırken bir bayan daha bizim haftalarda imiş oda aynı şeylerden şikayet etti çok uğraşlar verdik dedi Allahım affetsin ama mutsuz hissediyorum dedi gerçek mi dedim ben de de aynı hisler dedim ayyy hormonlar çok hızlı değişiyor bi bakmışın mutsuz bi bakmışın mutlu :))
İnşallah canim sizleri okudukça hevesleniyorum 5 senelik evliyim 27 yaşındayım ve çok çabaladık hiç bir problemimiz olmamasına rağmen bebeğim olmadı bu ilk tüp denemem herşey çok hızlı ilerledi doktorum benden çok umutlu bende çok rahatım annemde kalıyorum iyi besleniyorum ananas yiyorum ata ata yürüyorum ıgnelerim var clexane ve progestan ama ben çok rahat ve hissizim sadece ilk gece ki kasılmalar beni korkuttu2 tane 1.kalite 5.gün embriyosu idi tatlım gece de olmuştu ertesi gece ve o gece ağrıdan hiç uyumamıştım:)) batmalarda anlamıştım benimle olduğunu :))stres sakın yapma relax ol mutlu olacağın aktiviteler yap ben sürekli deniz kenarına gitmiştim oturup ıhlamur içiyordum deniz bana huzur verir..sağlıkla inş seninkilerde tutundu canım Allahın izni ile güzel haberlerini okuruz inş..
hayırlı olsun canım korkma Allahın iznile sağlıkla tutar inşallah rahat ol kafana tüp yaptırdım diye takma sadece dikkatet zaten annen bakıyormuş çık yürüyüş yap mutlu olduğun müzik dinle film izle sevdiğin şeyleri ye ama ağırlık kaldırma yorma kendini nasipte varsa olur inş..İnşallah canim sizleri okudukça hevesleniyorum 5 senelik evliyim 27 yaşındayım ve çok çabaladık hiç bir problemimiz olmamasına rağmen bebeğim olmadı bu ilk tüp denemem herşey çok hızlı ilerledi doktorum benden çok umutlu bende çok rahatım annemde kalıyorum iyi besleniyorum ananas yiyorum ata ata yürüyorum ıgnelerim var clexane ve progestan ama ben çok rahat ve hissizim sadece ilk gece ki kasılmalar beni korkuttu
hadi inşallah canım senin de güzel haberlerinle bizler de mutlu olur süreci paylaşırız..:))Atın 25 inde belli olucak sonuç
Canım çok geçmiş olsun, Allah sabır versin, üzülme Allahım kucağımızı boş bırakmıycak, mutlaka bir gün olcak belkide bu denememizde olcaktır, buna inan lütfenKizlar merhaba bayadir yazmiyordum malesef bebekleri kaybettik doktora gittigimde kanamam var demiştim bana igne vermişti igneyi vurdugum dakika parca dusurdum malesef kanamam oluştu ertesi gun doktora söyledim muane cagirdi malesef kaybetmişiz bebekleri hayirlisi olsun nasiibim değilmiş demekki kac gündür üzüntü aglamaktan kendimde değildim ama şimdi daha iyim rabbim nasip etmiyorsa vardir bi bildigi iki taneydiler demeki ikiside olmadi vardir bundada bi hayir şimdi icin temizlenmişmi diye bakicak doktor birde neden düştügüne daire bakicak zaten yilmak yok yola devam hayirlisi hersey icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?