Sorun sebepsiz infertilite.benim istanbul memorial ataşehir canım...inşallah bu sefer olur canım daha öncekiler de sorun ne idi..
Ben hatirlayamadim vallasedabk 3 şubat transferiydi sanırım .9.haftasında olmalı
yoooo mantıklı davranıyorsun canım bende de aynı korku var Allahım korusun sağlıkla inşallahhhpskolojiyi sağlam tutumaya çalışmalıyız.Ben bebek olarak bakmıyorum doktorlar 10 haftaya kadar embriyo diyorlar. Ben hiç bebek demiyorum embriyo var mı acaba diyorum.
Bebek kelimesine kullanınca sonrasında allah korusun alışıyorsun.
Psikopatmıyım neyim :))
umutsuzluk var sanki yazıların da öle bir düşünceye girme bu sefer Allahın izni ile olacak diye düşün öncekileri unut bu yeni bir başlangıç o şekil düşün ve inan olacağına ben şuan inanıyorum Allahın iznile senin kide bu defa olacak inşallahhh...Bugün gece çatlama iğne sine gidicem.
Dualarimiz seninle tatlim allahim emeklerini bosa cikarmasinDua edin kızlar.
umutsuzluk var sanki yazıların da öle bir düşünceye girme bu sefer Allahın izni ile olacak diye düşün öncekileri unut bu yeni bir başlangıç o şekil düşün ve inan olacağına ben şuan inanıyorum Allahın iznile senin kide bu defa olacak inşallahhh...
korkma inşallah bizim bilmediğimiz mevlamın bildiği vardır birşeyler dua edip hayırlı sağlıklısını isteyeceğiz öncekileri unut buna odaklan stressiz ..:))Çok sağol.benim 5.denemede tuttu.ancak 2 aylıkken karnında öldü.bu sefer yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
Amin sağolasın.hepimizi kucaklarına bebişlerle doldursunDualarimiz seninle tatlim allahim emeklerini bosa cikarmasin
Once gonlunu rahat tut allahimin izniyle tutar ve saglikla ilermeyi nasip eder allahim insallah.bidaha uzucu bi deneyimle karsilastirmasin rabbim insallahDua edin kızlar.
Haklsıın canım herkes bir olmuor ama ben hazırladım kendimi hepinizde görünce.şu hafta diye birşey yok.
5-6-7 . haftalar hatta
11. hafta kanamsı olan okudum.
ila olacak diye birşey yok.
Kanama oldu düşecek diyede birşey yok.
Hep söylüyorum embriyoda sıkıntı varsa düşer.
Ben de novar tta yaptırdım benimde 6.transfer ve novar tta ilkti benimki tuttu 12 gün sonra buraya bekliyoruz seni de:)ben çok olumlu ydum ilk defa psikoloji çok önemli.Benim 6.deneme olacak.dediğin gibi Allah nasip ederse olur.sizler nerde yaptırdınız?ben ank.novaart gidiyorum.burda ilk denemem.
Hatta yarına kalp sesi randevum var:)senin kaçıncı gün embriyosu?Ben de novar tta yaptırdım benimde 6.transfer ve novar tta ilkti benimki tuttu 12 gün sonra buraya bekliyoruz seni de:)ben çok olumlu ydum ilk defa psikoloji çok önemli.
evet harikasın seMinf ciğim seda idi..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?