2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

pskolojiyi sağlam tutumaya çalışmalıyız.Ben bebek olarak bakmıyorum doktorlar 10 haftaya kadar embriyo diyorlar. Ben hiç bebek demiyorum embriyo var mı acaba diyorum.
Bebek kelimesine kullanınca sonrasında allah korusun alışıyorsun.
Psikopatmıyım neyim :))

yoooo mantıklı davranıyorsun canım bende de aynı korku var Allahım korusun sağlıkla inşallahhh

Bugün gece çatlama iğne sine gidicem.
umutsuzluk var sanki yazıların da öle bir düşünceye girme bu sefer Allahın izni ile olacak diye düşün öncekileri unut bu yeni bir başlangıç o şekil düşün ve inan olacağına ben şuan inanıyorum Allahın iznile senin kide bu defa olacak inşallahhh...

Çok sağol.benim 5.denemede tuttu.ancak 2 aylıkken karnında öldü.bu sefer yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.

Çok sağol.benim 5.denemede tuttu.ancak 2 aylıkken karnında öldü.bu sefer yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
korkma inşallah bizim bilmediğimiz mevlamın bildiği vardır birşeyler dua edip hayırlı sağlıklısını isteyeceğiz öncekileri unut buna odaklan stressiz ..:))

arkadaşlar ben daha fazla dayanamıyorum benim gözler gidiyor şimdiden sizlere iyi geceler tatlı rüyalar Allah sağlıklı rahatlık versin..:))

şu hafta diye birşey yok.
5-6-7 . haftalar hatta
11. hafta kanamsı olan okudum.
ila olacak diye birşey yok.
Kanama oldu düşecek diyede birşey yok.
Hep söylüyorum embriyoda sıkıntı varsa düşer.
Haklsıın canım herkes bir olmuor ama ben hazırladım kendimi hepinizde görünce.

Benim 6.deneme olacak.dediğin gibi Allah nasip ederse olur.sizler nerde yaptırdınız?ben ank.novaart gidiyorum.burda ilk denemem.
Ben de novar tta yaptırdım benimde 6.transfer ve novar tta ilkti benimki tuttu 12 gün sonra buraya bekliyoruz seni de:)ben çok olumlu ydum ilk defa psikoloji çok önemli.

Ben de novar tta yaptırdım benimde 6.transfer ve novar tta ilkti benimki tuttu 12 gün sonra buraya bekliyoruz seni de:)ben çok olumlu ydum ilk defa psikoloji çok önemli.
Hatta yarına kalp sesi randevum var:)senin kaçıncı gün embriyosu?

evet harikasın seMinf ciğim seda idi..:))

affınıza sığınarak size liste
unutmayın ilerde bu bilgiye sayfa 749 'a geri dönerek bakabilirsiniz

isim__________tahmini doğum_____transfer
sedabk _____________________03 şubat
Kun feyekun _________________08 şubat
A ayca 28 _____________________08 şubat
_tangled_ ___________________08 şubat
baysbay _______30.Ekim
B badobrc _______o3.Kasım________16şubat
B blankx ______________________16şubat
N NilErol _______04.Kasım
cipsoni _______05.Kasım
mysweetbaby ___05.Kasım
aysosman _____07.Kasım
S svncfrk _______07.Kasım
P pembeortanca __09.Kasım
1 123burcu ______12.Kasım
B breakfast ______14.Kasım
emily07 _______14.Kasım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…