canım senin doktorun kim? hangi bahçeciye gidiyosun?yürümek çok önemli doktorum beni kaç kez uyarı özellikle.
bugün tam 9 hafta oldum şükür canım :)9 haftalik varmi kizlar
ben bayaa bebeğim annecim diye sohbet ediyorum elimi karnıma koyup :) transfer sırasında koyduklarını görmüştüm ben kızlar ultrason ekranından. hani youtube da videolar var ya aynı onlar gibiydi o an garip hissettim hem duygulandım hem heyecanlandım ama içime bi ferahlık geldi, artık hamileyim moduna geçmiştim ve konuştum akşamına hoşgeldin hayatımıza diye. içimden konuşuyorum sürekli zaten :)pskolojiyi sağlam tutumaya çalışmalıyız.Ben bebek olarak bakmıyorum doktorlar 10 haftaya kadar embriyo diyorlar. Ben hiç bebek demiyorum embriyo var mı acaba diyorum.
Bebek kelimesine kullanınca sonrasında allah korusun alışıyorsun.
Psikopatmıyım neyim :))
ay bu listeye bakınca heyecanlandım en erken benim transferim olmuş :))affınıza sığınarak size liste
unutmayın ilerde bu bilgiye sayfa 749 'a geri dönerek bakabilirsiniz
isim__________tahmini doğum_____transfer
sedabk _____________________03 şubat
Kun feyekun _________________08 şubat
@ayca 28 _____________________08 şubat
_tangled_ ___________________08 şubat
@baysbay _______30.Ekim
@badobrc _______o3.Kasım________16şubat
@SeMinf ______________________16şubat
@NilErol _______04.Kasım
@cipsoni _______05.Kasım
@mysweetbaby ___05.Kasım
@aysosman _____07.Kasım
@svncfrk _______07.Kasım
@pembeortanca __09.Kasım
@123burcu ______12.Kasım
@breakfast ______14.Kasım
emily07 _______14.Kasım
Kendime de düzeltme yapıyorum opu 8 degil 6 Şubat :)))))Ama sen supersinkiiii :))))
Emegine sağlık ellerine sağlık çok teşekkür ederiz
Küçük bir duzeltme .. benim opu 8 transfer 11 Şubat
Hiç aklımdan çıkmıyor ki canım tedavinin en zor süreci bu herhalde... Bi de kimse bilmiyo aileler zaten şehir dışında Ama komşular rahat bırakmıyorabbim gönlüne göre versin canım. sakin olmaya çalış düşünmemeye çalış. inşallah bebeğin seninledir.
benimde sadece annem biliyordur. ben unutmak için birşeylerle uğraştım sürekli. yiğenimle oynadım. örgü ördüm. puzzle yaptım. bir şekilde odaklanmadım. geceleri yatarkende bebeğimle konuşup yattım. benim tutunduğu gün kahve leke gelmişti.(transferin 7. günü)o gün hissettim tutundu bebeğim dedim. rabbim aynı duyguları sanada yaşatsın.Hiç aklımdan çıkmıyor ki canım tedavinin en zor süreci bu herhalde... Bi de kimse bilmiyo aileler zaten şehir dışında Ama komşular rahat bırakmıyo
benimde karnım şiş sürekli. erken değilmi. karnıma bakınca bir tuhaf oluyorum sanki 3 aylık hamileyim. beni şişiren progestan mıGünaydın arkadaşlar . Doktora gidecek olanlar hadi güzel haberler getirin sevinelim :)
Benim dün gece bas dönmelerim oldu hafif bulanti ile uyandim bi kac kez bide artik karnim genişledi buyudu. Siz de hissediyor musunuz ?
Amin inşallah hep beraber sağlıkla alırız kucağımıza Uffff çok istiyorumbenimde sadece annem biliyordur. ben unutmak için birşeylerle uğraştım sürekli. yiğenimle oynadım. örgü ördüm. puzzle yaptım. bir şekilde odaklanmadım. geceleri yatarkende bebeğimle konuşup yattım. benim tutunduğu gün kahve leke gelmişti.(transferin 7. günü)o gün hissettim tutundu bebeğim dedim. rabbim aynı duyguları sanada yaşatsın.
kaçıncı gün transfer edildi. ilk denemenmiAmin inşallah hep beraber sağlıkla alırız kucağımıza Uffff çok istiyorum
Amin canım inşaallah Benimle dir bebeklerim ama şuan çok üzgünüm bugün transfer olalı 3 gün gecti ama içimde hiç bi his yok bebeklerimi hissetmiyorum içimde değiller sanki çok üzülüyorum arada bi karnımda bi his olsaRabbim gönlünden geçeni versin inşallah.bende 2 istemiştim ama kısmet değilmiş tek embriyomuz sağlıklı kalmıştı sadece onu transfer ettiler şükür tuttu o da :)
Çooook tatlilarrrrrbayıldım bunlara
hormon ve bağırsak hareketlerinden şişiyoruz genelde. bir de ben kilolu kaldım aslında, ondanda çok şiştim gibi ama artık büyüme zamanımız geldi arkadaşlar büyüyolar miniklerimiz :))benimde karnım şiş sürekli. erken değilmi. karınama bakınca bir tuhaf oluyorum sanki 3 aylık hamileyim. beni şişiren progestan mı
bu çok normal. hepimiz aynı şekilde oldu. bende hiç birşey hissetmedim. hatta idrar testini yaptım sonuca bakmadan temizlik için kovaları bezleri deterjanları aldım geldim. sonrada göz ucuyla teste baktım. çift çizgiyi görünce şok oldum. oturdum ağladım. o kadar umutsuzdum. tabi temizlik kaldı o gün :) o yüzden umutsuzluğa kapılmaAmin canım inşaallah Benimle dir bebeklerim ama şuan çok üzgünüm bugün transfer olalı 3 gün gecti ama içimde hiç bi his yok bebeklerimi hissetmiyorum içimde değiller sanki çok üzülüyorum arada bi karnımda bi his olsa
kapılma umutsuzluğa, çekim yasasını bilirmisin? gönlünden geçeni temiz kalple istersen mutlaka gelir sana. aslında dua etmekle aynı. gönlünü ferah tutup hiç bir şüphe olmadan dua et iste, Rabbine güven. zaten şimdiden hissedemezsin bebeklerini ama sen içini ferah tutup kendini kaptırmadan varmış gibi dikkat etmek zorundasınAmin canım inşaallah Benimle dir bebeklerim ama şuan çok üzgünüm bugün transfer olalı 3 gün gecti ama içimde hiç bi his yok bebeklerimi hissetmiyorum içimde değiller sanki çok üzülüyorum arada bi karnımda bi his olsa
Canım senin kaçıncı gün transferi idi yasin kaç beni ayın 25 inde beta hcg için çağırdı doktorum 5.gun embriyo su benimkaçıncı gün transfer edildi. ilk denemenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?