Aminnn canim allah razı olsun sanada günaydınGünaydın kızceler bu mübarek günde Rabbim gönlümüzden geçirdiğimiz hertürlü isteğimiz dileğimiz hayırlısıyla nasip etsin sonuçunu bekleyen arkadaşlarımız pozitif sonuç alsınlar bebeklerini bekleyen bizler içinde sağlıklı gebelik ve sağlıklı bi şekilde yavrularımızı kucağımızı almaya nasip etsin
Ayy masallah allahim saglikla ilerlemeyi nasip etsin insallah hepimizebugün tam 9 hafta oldum şükür canım :)
Nasılsın aycaAyy masallah allahim saglikla ilerlemeyi nasip etsin insallah hepimize
Sen kaç haftalık oldunAyy masallah allahim saglikla ilerlemeyi nasip etsin insallah hepimize
Amiiin cıpsonı inşallahGünaydın kızceler bu mübarek günde Rabbim gönlümüzden geçirdiğimiz hertürlü isteğimiz dileğimiz hayırlısıyla nasip etsin sonuçunu bekleyen arkadaşlarımız pozitif sonuç alsınlar bebeklerini bekleyen bizler içinde sağlıklı gebelik ve sağlıklı bi şekilde yavrularımızı kucağımızı almaya nasip etsin
Bende ki gebelik takvimi yanlış mesela ben yarın 7 haftalık olacağım ama bende ki takvim 8 haftalık olcak bi kaç gün sonra neyse önemli değil
Hımmm anlamadım ama neyse :) teşekkürler bilgin içinYanlis degil aslinda mesela bugun 6+4 gunluguz onu 7 hafta olarak goruyor birkac gun sonra 7 hafta bitecegi icin 8 hafta olacak.zaten dr larda +dan sonrasini diger haftaya tamamliyor
Sukur iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin canim nasil gidiyor.kafam karisik ama @SeMinf arkadasim 8 haftadasin diyo sen kac haftalik oldunSen kaç haftalık oldun
amiin inşallahAyy masallah allahim saglikla ilerlemeyi nasip etsin insallah hepimize
sabırsızlık kötü bişey yaa insanı strese sokuyo ister istemez :) ben dayanamayıp 7.günde idrar bakmıştım korka korka çıkmıycak daha erken diye kendimi hazırlamıştım ama silik çizgiyi görünce bayılıyodum heyecandan. ondan sonrası yok zaten bende bütün gün naptım bilmiyorum :) akşama sakinlemiştim ancaİnşallah canim benim yaaa valla sanki hiç bi operasyon geçirmemiş gibiyim bitek iğne yerlerim sızlıyor okadar çok tuhaf ya gerçekten insan bukadar meşakkatli bi yoldan geçip de sonucu bekleyemiyo ya
amin canımm hayırlı cumalarGünaydın kızceler bu mübarek günde Rabbim gönlümüzden geçirdiğimiz hertürlü isteğimiz dileğimiz hayırlısıyla nasip etsin sonuçunu bekleyen arkadaşlarımız pozitif sonuç alsınlar bebeklerini bekleyen bizler içinde sağlıklı gebelik ve sağlıklı bi şekilde yavrularımızı kucağımızı almaya nasip etsin
Birkaç gundur giremiyorum hemoroit açısından biseye odaklaniyorum açıkçasıay bu listeye bakınca heyecanlandım en erken benim transferim olmuş :))
Ay canım yaa ben heralde korkumdan idrar testi yapamam okadar çok negatif test çöpe attım ki inşallah bende tadarim bu duyguyusabırsızlık kötü bişey yaa insanı strese sokuyo ister istemez :) ben dayanamayıp 7.günde idrar bakmıştım korka korka çıkmıycak daha erken diye kendimi hazırlamıştım ama silik çizgiyi görünce bayılıyodum heyecandan. ondan sonrası yok zaten bende bütün gün naptım bilmiyorum :) akşama sakinlemiştim anca
Tatlim gecmedimi hic acisiBirkaç
Birkaç gundur giremiyorum hemoroit açısından biseye odaklaniyorum açıkçası
Bu listeye beni de alsaydiniz keşke18 şubat transferim ekleyen olursa sevinirim kizlar
bende öyle... onun için çok hazırladım kendimi çıkmıycak üzülme sakın diye. testi çarşamba yapmıştım kan vermeye cumartesi gitmiştim 10.günde. dr garanti olsun diye beni 12.günde çağırmıştı aslında ama ben pozitifi gördüm ya uçarak gittim cumartesi günü. çok şükür yüksekte bir değer çıkınca kanın tekrarını bile istemedi 10gün sonra gel keseye bakalım dedi ondan 10 gün sonrada kalp atışını duyduk. hamile olduğunu öğreniyosun seviniyosun falan ama kalp atışını duyduğun anda içinde kıyamet kopuyo... bütün gün ağlamıştım mutluluktan. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallahAy canım yaa ben heralde korkumdan idrar testi yapamam okadar çok negatif test çöpe attım ki inşallah bende tadarim bu duyguyu
bende öyle... onun için çok hazırladım kendimi çıkmıycak üzülme sakın diye. testi çarşamba yapmıştım kan vermeye cumartesi gitmiştim 10.günde. dr garanti olsun diye beni 12.günde çağırmıştı aslında ama ben pozitifi gördüm ya uçarak gittim cumartesi günü. çok şükür yüksekte bir değer çıkınca kanın tekrarını bile istemedi 10gün sonra gel keseye bakalım dedi ondan 10 gün sonrada kalp atışını duyduk. hamile olduğunu öğreniyosun seviniyosun falan ama kalp atışını duyduğun anda içinde kıyamet kopuyo... bütün gün ağlamıştım mutluluktan. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?