2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Günaydın kızceler bu mübarek günde Rabbim gönlümüzden geçirdiğimiz hertürlü isteğimiz dileğimiz hayırlısıyla nasip etsin sonuçunu bekleyen arkadaşlarımız pozitif sonuç alsınlar bebeklerini bekleyen bizler içinde sağlıklı gebelik ve sağlıklı bi şekilde yavrularımızı kucağımızı almaya nasip etsin

Aminnn canim allah razı olsun sanada günaydın

Bende ki gebelik takvimi yanlış mesela ben yarın 7 haftalık olacağım ama bende ki takvim 8 haftalık olcak bi kaç gün sonra neyse önemli değil

Amiiin cıpsonı inşallah

Bende ki gebelik takvimi yanlış mesela ben yarın 7 haftalık olacağım ama bende ki takvim 8 haftalık olcak bi kaç gün sonra neyse önemli değil

Yanlis degil aslinda mesela bugun 6+4 gunluguz onu 7 hafta olarak goruyor birkac gun sonra 7 hafta bitecegi icin 8 hafta olacak.zaten dr larda +dan sonrasini diger haftaya tamamliyor

Yanlis degil aslinda mesela bugun 6+4 gunluguz onu 7 hafta olarak goruyor birkac gun sonra 7 hafta bitecegi icin 8 hafta olacak.zaten dr larda +dan sonrasini diger haftaya tamamliyor
Hımmm anlamadım ama neyse :) teşekkürler bilgin için

İnşallah canim benim yaaa valla sanki hiç bi operasyon geçirmemiş gibiyim bitek iğne yerlerim sızlıyor okadar çok tuhaf ya gerçekten insan bukadar meşakkatli bi yoldan geçip de sonucu bekleyemiyo ya
sabırsızlık kötü bişey yaa insanı strese sokuyo ister istemez :) ben dayanamayıp 7.günde idrar bakmıştım korka korka çıkmıycak daha erken diye kendimi hazırlamıştım ama silik çizgiyi görünce bayılıyodum heyecandan. ondan sonrası yok zaten bende bütün gün naptım bilmiyorum :) akşama sakinlemiştim anca

amin canımm hayırlı cumalar

Birkaç
ay bu listeye bakınca heyecanlandım en erken benim transferim olmuş :))
Birkaç gundur giremiyorum hemoroit açısından biseye odaklaniyorum açıkçası
Bu listeye beni de alsaydiniz keşke18 şubat transferim ekleyen olursa sevinirim kizlar

Ay canım yaa ben heralde korkumdan idrar testi yapamam okadar çok negatif test çöpe attım ki inşallah bende tadarim bu duyguyu

Ay canım yaa ben heralde korkumdan idrar testi yapamam okadar çok negatif test çöpe attım ki inşallah bende tadarim bu duyguyu
bende öyle... onun için çok hazırladım kendimi çıkmıycak üzülme sakın diye. testi çarşamba yapmıştım kan vermeye cumartesi gitmiştim 10.günde. dr garanti olsun diye beni 12.günde çağırmıştı aslında ama ben pozitifi gördüm ya uçarak gittim cumartesi günü. çok şükür yüksekte bir değer çıkınca kanın tekrarını bile istemedi 10gün sonra gel keseye bakalım dedi ondan 10 gün sonrada kalp atışını duyduk. hamile olduğunu öğreniyosun seviniyosun falan ama kalp atışını duyduğun anda içinde kıyamet kopuyo... bütün gün ağlamıştım mutluluktan. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

ben işte onun heyecanı, bekleyişi içindeyim. bende belirti de minimum olunca... ister istemez insan tedirgin oluyor bir sıkıntı mı var diye. bende bir şeyi aceleye getirip de sırf sabretmedim diye başka tedirginlikler yaşama korkusu olduğundan tahlili de beklemiştim gününe kadar. eşimin ısrarlarına rağmen öncesinde test yapmadım da yaptırmadım da. şimdi kalp atışı keseyi aynı güne verdiler iki kere çağırmadılar. eşim git pzt günü bekleme diyor. ama erken gittiğim için kalp atışı duyulmazsa bu sefer niye duyulmadı diye daha çok geriliirm diye korkuorum. kimyasal gebelik korkusu şu bu... cidden tasamız hiç bitmior :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…