2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Peki kızlar idrar testi kaçıncı gün yapılmalı ben salı günü transfer oldum doktorum çok umutlu benden ama

Tabii ki herkese farklı ilaçlar verilior. Hatta benzer bişi benim de başıma gelmişti. Burdan okuorm estrofem mi ne içiolar kan sulandırıcı iğneler şu bu transferden sonra 5-6 ilacım iğnem var yazankar vardı. Benim transferim de cmtsye denk gelmişti hastaneyi aradım ben bu ilaçları hafasonu nerden bulcam diye :d sakin ol sen sadece crinone ve imoma devam edeceksin başka ilaç kullanmıosun zaten dediler ahaha

ben en az 15dk yürümüşümdür heralde hatta yarım saati bile bulduğu olmuştur ama tabii hafif tempo hep, ağır ağır mağaza bakar gibi :))))
Ben de zaten evin içinde ne kadar hızlı yürünürse işte... İnsanın hem başı dönüor hem dakikalar geçmior :d

Benim de transfer esnasında embriyolog gelip şimdi bebeğinizi alıp gelicem demişt orda duygulanıp ağlamaya başlamıştım. Zaten hepşniz dokunsalar ağlayacak moddayız. @SeMinf sen daha önce kötü bi tecrüben olduğundan haklsıın aslında doğrusunu yapıorsun ama ben ilk defa hamile kaldım engel olamıorm o bağlanma hissine

Bunlara canını sıkma hiç ben daha önce de yazdım burada. Bende de iyi kötü hiçbir his olmadı. 6. Haftadayım şu an bile hala çok az bişiler hissediorm ara ara. Bu kişiden kişiye göre çok değişiyor. Ben 9. Gün kan verdm 92 çıktı 11.gün 277 olmuştu. Hiç idrar testi yapmadım gidip erken kan ver daha iyi idrar testinden. Çıkma olasılığı düşük öünkü boşa moral bozarsın. Ama tavsiyem en szından 9. Günü bekle

Ben ameliyat odasının soğuk olmasından çok titredim ve çok kasildim ama doktorlarım ve ekip beni okadar rahatlattı ki önce ilki geldi koyarken bişe anlamadım ama içime girdiği anda bi yangı oldu saniyelik sizde de oldu mu kızlar sonra ikincisi geldi onu koydular aynı yangı ondada oldu sonra ekrandan gördüm iki küçük beyaz nokta

Ben idrar aıkışıklıktan kendimi o kadar kasıordum ki be hissettim bilmiorm. Sanırım katater yüzünden bi yanma oluor. Bana zaten tek embriyo transfee edildi hayal meyal hatırlıorm o anı. Heyecanlıylen böyle olurum

doktorun 10. gün çağırdıysa git. genelde 12. gün çağırıyorlar ama 10. gün belli oluyor
Benim 10. Gündü tahlil günüm 9. Günde çıktı. Sadece sanırm şöyle bi risk var erken gidip düşük bhcg çıkarsa daha çok tekrarlanıpdur test. Ben 11 gün versim bir de başka test istmeedi doktkr

İnşallah benim de sonum sizler gibi olur kızlar 2 embriyo olduğu için doktorum daha şanslı olduğumu söyledi hem yaş faktöründen hemde yumurta rezervin çok iyi dedi ama herşey çok iyi olup tutmayan insanlarda var kötüyü çağırmiyorum asla ama azcık bi belirti bi leke ağrı olsa bari offf

Ayın

25 i 10. Gün bekliyorum
şanslısın 2 gün erken öğreneceksin. kendini germe strese sokma. ben her gece yatmadan önce rabbim sağlıklı ve hayırlısı ise olsun değilse hiç olmasın diye dua ettim. nasibimizde varsa olur. doktor gerekeni yaptı canı rabbim verecek zamanı gelince.

Aynen öyle canim yok aslında stres hiç yok nõtrüm hissizim sadece biraz ağrım olsaydı belki daha çok umudum olurdu doktorum transfer gunu sen artık biyolojik annesin dedi ve kendime hep hamile gibi davranıyorum

Aynen öyle canim yok aslında stres hiç yok nõtrüm hissizim sadece biraz ağrım olsaydı belki daha çok umudum olurdu doktorum transfer gunu sen artık biyolojik annesin dedi ve kendime hep hamile gibi davranıyorum
canım şöyle düşün bide belkide sen şanslı kısımdansın ve hiç ağrısız sızısız bulantısız geçireceksin hamileliğini :) bulantım başlayana kadar bende rahattım aslında arada yorulunca bel ağrısı oluyodu hafif o kadar. kasık sancıları vardı ama sürekli değildi anlık şeyler oluyodu

İnşallah canim benim yaaa valla sanki hiç bi operasyon geçirmemiş gibiyim bitek iğne yerlerim sızlıyor okadar çok tuhaf ya gerçekten insan bukadar meşakkatli bi yoldan geçip de sonucu bekleyemiyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…