Evet ilk deneme. 5. Gün transfer edildi tek embriyo kalan 7 taneyi de dondurdukkaçıncı gün transfer edildi. ilk denemenmi
benimde 5. gün transferiydi. 36 yaşındayım.Canım senin kaçıncı gün transferi idi yasin kaç beni ayın 25 inde beta hcg için çağırdı doktorum 5.gun embriyo su benim
ben 11. gün idrar testi yaptım. çift çizgiyi net gördüm. hemen aynı gün kan verdim 217 çıkmıştı.Peki kızlar idrar testi kaçıncı gün yapılmalı ben salı günü transfer oldum doktorum çok umutlu benden ama
Tabii ki herkese farklı ilaçlar verilior. Hatta benzer bişi benim de başıma gelmişti. Burdan okuorm estrofem mi ne içiolar kan sulandırıcı iğneler şu bu transferden sonra 5-6 ilacım iğnem var yazankar vardı. Benim transferim de cmtsye denk gelmişti hastaneyi aradım ben bu ilaçları hafasonu nerden bulcam diye :d sakin ol sen sadece crinone ve imoma devam edeceksin başka ilaç kullanmıosun zaten dediler ahahaTablo şeklinde güzel fikir.
Ama kullanılan ilaçlar
kaçıncı deneme olduğu vs bunlar değişken aynı kişiye farklı uygulanıyor her tedavi farklı olduğu gibi bunye farklı cevap verebiliyor. Ona gerek yok.İnsanların kafası karışır bende öyle değil vs diye.
Görüyoruz hamilelik belirtilerinde bile bende yok diye tedirginleşiyoruz.
Bugün mevzu geçti kim ne kadardı diye öylesine bir liste hazırladım.Rabbim hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah .Listede olup çıkan ve tekrar deneyecek olan tüm arkadaşlarada inşallah.
Ama hamilelikte kullanılıabilecek güvenilir ürünler nereden ulaşırız gibi bilgiler için olabilir.
Ben de zaten evin içinde ne kadar hızlı yürünürse işte... İnsanın hem başı dönüor hem dakikalar geçmior :dben en az 15dk yürümüşümdür heralde hatta yarım saati bile bulduğu olmuştur ama tabii hafif tempo hep, ağır ağır mağaza bakar gibi :))))
Benim de transfer esnasında embriyolog gelip şimdi bebeğinizi alıp gelicem demişt orda duygulanıp ağlamaya başlamıştım. Zaten hepşniz dokunsalar ağlayacak moddayız. @SeMinf sen daha önce kötü bi tecrüben olduğundan haklsıın aslında doğrusunu yapıorsun ama ben ilk defa hamile kaldım engel olamıorm o bağlanma hissineben bayaa bebeğim annecim diye sohbet ediyorum elimi karnıma koyup :) transfer sırasında koyduklarını görmüştüm ben kızlar ultrason ekranından. hani youtube da videolar var ya aynı onlar gibiydi o an garip hissettim hem duygulandım hem heyecanlandım ama içime bi ferahlık geldi, artık hamileyim moduna geçmiştim ve konuştum akşamına hoşgeldin hayatımıza diye. içimden konuşuyorum sürekli zaten :)
Beni 10.gun çağırdılar kan testi için canim acaba erkenmiben 11. gün idrar testi yaptım. çift çizgiyi net gördüm. hemen aynı gün kan verdim 217 çıkmıştı.
Bunlara canını sıkma hiç ben daha önce de yazdım burada. Bende de iyi kötü hiçbir his olmadı. 6. Haftadayım şu an bile hala çok az bişiler hissediorm ara ara. Bu kişiden kişiye göre çok değişiyor. Ben 9. Gün kan verdm 92 çıktı 11.gün 277 olmuştu. Hiç idrar testi yapmadım gidip erken kan ver daha iyi idrar testinden. Çıkma olasılığı düşük öünkü boşa moral bozarsın. Ama tavsiyem en szından 9. Günü bekleAmin canım inşaallah Benimle dir bebeklerim ama şuan çok üzgünüm bugün transfer olalı 3 gün gecti ama içimde hiç bi his yok bebeklerimi hissetmiyorum içimde değiller sanki çok üzülüyorum arada bi karnımda bi his olsa
Ben ameliyat odasının soğuk olmasından çok titredim ve çok kasildim ama doktorlarım ve ekip beni okadar rahatlattı ki önce ilki geldi koyarken bişe anlamadım ama içime girdiği anda bi yangı oldu saniyelik sizde de oldu mu kızlar sonra ikincisi geldi onu koydular aynı yangı ondada oldu sonra ekrandan gördüm iki küçük beyaz noktaBenim de transfer esnasında embriyolog gelip şimdi bebeğinizi alıp gelicem demişt orda duygulanıp ağlamaya başlamıştım. Zaten hepşniz dokunsalar ağlayacak moddayız. @SeMinf sen daha önce kötü bi tecrüben olduğundan haklsıın aslında doğrusunu yapıorsun ama ben ilk defa hamile kaldım engel olamıorm o bağlanma hissine
doktorun 10. gün çağırdıysa git. genelde 12. gün çağırıyorlar ama 10. gün belli oluyorBeni
Beni 10.gun çağırdılar kan testi için canim acaba erkenmi
25 i 10. Gün bekliyorumdoktorun 10. gün çağırdıysa git. genelde 12. gün çağırıyorlar ama 10. gün belli oluyor
Ben idrar aıkışıklıktan kendimi o kadar kasıordum ki be hissettim bilmiorm. Sanırım katater yüzünden bi yanma oluor. Bana zaten tek embriyo transfee edildi hayal meyal hatırlıorm o anı. Heyecanlıylen böyle olurumBen ameliyat odasının soğuk olmasından çok titredim ve çok kasildim ama doktorlarım ve ekip beni okadar rahatlattı ki önce ilki geldi koyarken bişe anlamadım ama içime girdiği anda bi yangı oldu saniyelik sizde de oldu mu kızlar sonra ikincisi geldi onu koydular aynı yangı ondada oldu sonra ekrandan gördüm iki küçük beyaz nokta
Benim 10. Gündü tahlil günüm 9. Günde çıktı. Sadece sanırm şöyle bi risk var erken gidip düşük bhcg çıkarsa daha çok tekrarlanıpdur test. Ben 11 gün versim bir de başka test istmeedi doktkrdoktorun 10. gün çağırdıysa git. genelde 12. gün çağırıyorlar ama 10. gün belli oluyor
İnşallah benim de sonum sizler gibi olur kızlar 2 embriyo olduğu için doktorum daha şanslı olduğumu söyledi hem yaş faktöründen hemde yumurta rezervin çok iyi dedi ama herşey çok iyi olup tutmayan insanlarda var kötüyü çağırmiyorum asla ama azcık bi belirti bi leke ağrı olsa bari offfBen idrar aıkışıklıktan kendimi o kadar kasıordum ki be hissettim bilmiorm. Sanırım katater yüzünden bi yanma oluor. Bana zaten tek embriyo transfee edildi hayal meyal hatırlıorm o anı. Heyecanlıylen böyle olurum
şanslısın 2 gün erken öğreneceksin. kendini germe strese sokma. ben her gece yatmadan önce rabbim sağlıklı ve hayırlısı ise olsun değilse hiç olmasın diye dua ettim. nasibimizde varsa olur. doktor gerekeni yaptı canı rabbim verecek zamanı gelince.Ayın
25 i 10. Gün bekliyorum
Aynen öyle canim yok aslında stres hiç yok nõtrüm hissizim sadece biraz ağrım olsaydı belki daha çok umudum olurdu doktorum transfer gunu sen artık biyolojik annesin dedi ve kendime hep hamile gibi davranıyorumşanslısın 2 gün erken öğreneceksin. kendini germe strese sokma. ben her gece yatmadan önce rabbim sağlıklı ve hayırlısı ise olsun değilse hiç olmasın diye dua ettim. nasibimizde varsa olur. doktor gerekeni yaptı canı rabbim verecek zamanı gelince.
canım şöyle düşün bide belkide sen şanslı kısımdansın ve hiç ağrısız sızısız bulantısız geçireceksin hamileliğini :) bulantım başlayana kadar bende rahattım aslında arada yorulunca bel ağrısı oluyodu hafif o kadar. kasık sancıları vardı ama sürekli değildi anlık şeyler oluyoduAynen öyle canim yok aslında stres hiç yok nõtrüm hissizim sadece biraz ağrım olsaydı belki daha çok umudum olurdu doktorum transfer gunu sen artık biyolojik annesin dedi ve kendime hep hamile gibi davranıyorum
İnşallah canim benim yaaa valla sanki hiç bi operasyon geçirmemiş gibiyim bitek iğne yerlerim sızlıyor okadar çok tuhaf ya gerçekten insan bukadar meşakkatli bi yoldan geçip de sonucu bekleyemiyo yacanım şöyle düşün bide belkide sen şanslı kısımdansın ve hiç ağrısız sızısız bulantısız geçireceksin hamileliğini :) bulantım başlayana kadar bende rahattım aslında arada yorulunca bel ağrısı oluyodu hafif o kadar. kasık sancıları vardı ama sürekli değildi anlık şeyler oluyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?