2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

kızlar mide bulanma oranınız nasıl? kaçıncı haftada başladı? benim transfer tarifim 27 şubat hala yok bulantı falan

hemde hiç bitmiyoki canım. kalp atışını duyunca testler başlıyo sonra cinsiyet hadi zaman geçsin kontrole gidip göriyim ne kadar büyümüş sonra ay doğum yaklaşıyo hadi doğsun emdimi doydumu gazımı aaayyy bitmiyo Allah bitmiyo :)))

Ne güzel canim benim inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın güzel bebeğini ben heralde bayılırım kan sonucunu beklerken çok heycanli bu yapim var

Ne güzel canim benim inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın güzel bebeğini ben heralde bayılırım kan sonucunu beklerken çok heycanli bu yapim var
biz klinikte yaptırmıştık 1 saate çıkar dediler koltuktan kımıldamadan bekledik ne çıkıcak diye kiii bildiğimiz halde olumlu olduğunu. bu seferde yüksekmi çıkıcak düşükmü çıkıcak telaşı olmuştu

Birkaç

Birkaç gundur giremiyorum hemoroit açısından biseye odaklaniyorum açıkçası
Bu listeye beni de alsaydiniz keşke18 şubat transferim ekleyen olursa sevinirim kizlar

Eklemezmiyiz?
anlık gelişti hızlıca bakıp yazdım.
yanlış yazdığımda olmuşdur atladığımda.
dönüşler olsun günceleyelim

içerik karşılaştırdım Elevit- Decavit
Decavit ile aynı içerikte ,eşdeğer.
Ve özellikle belirtilmiş domuz jelatini ve ürünü kullanılmamışdır diye.
Decavit alıcam.
Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır takipteyim.Ocak ayında başarısız bir tup bebek denemem oldu aslında doktor ihmali desem daha dogru.Hsg dahi istemedi negatiften sonra ben çektirdim hidrosalpinks çıktı. İstanbulda Bürüksel tüp bebek merkezi Yücel hocanın yolunu tuttum.başarılı bir laporoskopi ve histereskopi yapıldı meğer rahim de perde bile varmış. Yani tup bebeğin tutması imkansız. Şimdi istediğim zaman tekrar deneyeceğim. Benim 4.5 yaşında bir oğlum var oda tup bebek.Allah hepinize sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı evlatlar versin.Şimdi okurken elevit hakkında yazılanları duydum ve gebeyken onu 9 ay kullandığım için çok üzüldüm. Ben aile hekimliginde hemsireyim bakanlık decavit leri ücretsiz gebelere veriyor.onu haber vermek istedim.Okuyan okuya hepinizi tanıdım. Sevinclerinizle sevindim uzuntulerinizle üzüldüm. Benim tek diyeceğim keyfini çıkarın bu günlerin hepinize sevgiler

kızlar mide bulanma oranınız nasıl? kaçıncı haftada başladı? benim transfer tarifim 27 şubat hala yok bulantı falan
tatlım şanslısın bende de daha önce iki kere oldu sonra olmadı onun yerine yorgunluk var hiç hareket etmek istemiyorum bu var :))

saol canım ya uyarın ve dileklerin için inşallah senin de oğluna hayırlı sağlıklı bir kardeş gelir senin de bizler güzel haberlerini okuruz inşallahhh...:)))

Bulantin ne zaman başladı?

Ilaclarda yapıyor mutlaka ama ben artik bebektendir diye düşünmek istiyorum :)

emily07 sen de sanırım 22 yumurta toplandı demiştin yanlış mı hatırlıorum? dondurulmuş transferi değil di mi opu yakın zamanda yapıldı? bhcg yükseldikçe yumurtalıkların alındığı foliküller büyüyormuş. o şişkinlik ve ağrı yapıor. ben tahlil öncesi o şikayetle gittim. ondan tahlilim bi gün erken yapıldı. doktorum muayene ederken muhtemelen gebesin çünkü transfer sonrası ohss gebelikten oluor demişti haklı çıktı :) benden de 32 yumurta toplanmıştı

Bulantin ne zaman başladı?
ben de merak ediorm bulantıları :d normalde stresten falan sık sık midesi bulanan bi insan olarak şiddetli bulantılar bekliordum. hatta kızkardeşim 9 ay kustu ve ne kendi kilo aldı. ne de son bir ayda bebeği. o yüzden 15 gün kala doktor sezaryen yapalım bebek dışarda daha iyi beslenir dedi...

''kun feyekun''canım nasılsın?seni artık eskisi kadar göremiyorum denk düşemiyoruz galiba.ben çok yorgun hissediyorum..:)
son birkaç gündür bende de uyku başladı sanırım. daha erken yattığım halde 9dan önce uyanmıorm. opu zamanından bu yana 6.30 7 gibi kendiliğimden uyanıordum. hatta 9 da uyanıp crinone kullanıp yürüyüp geri 12-1 e kadar uyuorum çok tatlı gelior uyku :d

tatlım D vitamini sonuç değerim 21.6 normal değer 25 ten başlıyor biraz daha devam etmem gerekiyor..:))
benim de aşılama öncesi d düşük çıkmıştı iki hafta arayla iki ampul devit vermişti doktor. ne zaman tekrarlanır acaba benim tahlillerim. çünkü birini içmiştim ikincisini kargaşadan unutmştum

canım benden 10 yumurta toplandı. 20 şubatta toplandı 25 şubatta transfer yapıldı. dondurulmuş yoktu. karıştırdın galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…