ben işte onun heyecanı, bekleyişi içindeyim. bende belirti de minimum olunca... ister istemez insan tedirgin oluyor bir sıkıntı mı var diye. bende bir şeyi aceleye getirip de sırf sabretmedim diye başka tedirginlikler yaşama korkusu olduğundan tahlili de beklemiştim gününe kadar. eşimin ısrarlarına rağmen öncesinde test yapmadım da yaptırmadım da. şimdi kalp atışı keseyi aynı güne verdiler iki kere çağırmadılar. eşim git pzt günü bekleme diyor. ama erken gittiğim için kalp atışı duyulmazsa bu sefer niye duyulmadı diye daha çok geriliirm diye korkuorum. kimyasal gebelik korkusu şu bu... cidden tasamız hiç bitmior :)
Ne güzel canim benim inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın güzel bebeğini ben heralde bayılırım kan sonucunu beklerken çok heycanli bu yapim varbende öyle... onun için çok hazırladım kendimi çıkmıycak üzülme sakın diye. testi çarşamba yapmıştım kan vermeye cumartesi gitmiştim 10.günde. dr garanti olsun diye beni 12.günde çağırmıştı aslında ama ben pozitifi gördüm ya uçarak gittim cumartesi günü. çok şükür yüksekte bir değer çıkınca kanın tekrarını bile istemedi 10gün sonra gel keseye bakalım dedi ondan 10 gün sonrada kalp atışını duyduk. hamile olduğunu öğreniyosun seviniyosun falan ama kalp atışını duyduğun anda içinde kıyamet kopuyo... bütün gün ağlamıştım mutluluktan. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
biz klinikte yaptırmıştık 1 saate çıkar dediler koltuktan kımıldamadan bekledik ne çıkıcak diye kiii bildiğimiz halde olumlu olduğunu. bu seferde yüksekmi çıkıcak düşükmü çıkıcak telaşı olmuştuNe güzel canim benim inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın güzel bebeğini ben heralde bayılırım kan sonucunu beklerken çok heycanli bu yapim var
Fulya güvenç beycanım senin doktorun kim? hangi bahçeciye gidiyosun?
Birkaç
Birkaç gundur giremiyorum hemoroit açısından biseye odaklaniyorum açıkçası
Bu listeye beni de alsaydiniz keşke18 şubat transferim ekleyen olursa sevinirim kizlar
Eklemezmiyiz?
anlık gelişti hızlıca bakıp yazdım.
yanlış yazdığımda olmuşdur atladığımda.
dönüşler olsun günceleyelimsağol tatlım tabloya girince güvende hissedicem gibi geldi
Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır takipteyim.Ocak ayında başarısız bir tup bebek denemem oldu aslında doktor ihmali desem daha dogru.Hsg dahi istemedi negatiften sonra ben çektirdim hidrosalpinks çıktı. İstanbulda Bürüksel tüp bebek merkezi Yücel hocanın yolunu tuttum.başarılı bir laporoskopi ve histereskopi yapıldı meğer rahim de perde bile varmış. Yani tup bebeğin tutması imkansız. Şimdi istediğim zaman tekrar deneyeceğim. Benim 4.5 yaşında bir oğlum var oda tup bebek.Allah hepinize sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı evlatlar versin.Şimdi okurken elevit hakkında yazılanları duydum ve gebeyken onu 9 ay kullandığım için çok üzüldüm. Ben aile hekimliginde hemsireyim bakanlık decavit leri ücretsiz gebelere veriyor.onu haber vermek istedim.Okuyan okuya hepinizi tanıdım. Sevinclerinizle sevindim uzuntulerinizle üzüldüm. Benim tek diyeceğim keyfini çıkarın bu günlerin hepinize sevgileriçerik karşılaştırdım Elevit- Decavit
Decavit ile aynı içerikte ,eşdeğer.
Ve özellikle belirtilmiş domuz jelatini ve ürünü kullanılmamışdır diye.
Decavit alıcam.
tatlım şanslısın bende de daha önce iki kere oldu sonra olmadı onun yerine yorgunluk var hiç hareket etmek istemiyorum bu var :))kızlar mide bulanma oranınız nasıl? kaçıncı haftada başladı? benim transfer tarifim 27 şubat hala yok bulantı falan
saol canım ya uyarın ve dileklerin için inşallah senin de oğluna hayırlı sağlıklı bir kardeş gelir senin de bizler güzel haberlerini okuruz inşallahhh...:)))Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır takipteyim.Ocak ayında başarısız bir tup bebek denemem oldu aslında doktor ihmali desem daha dogru.Hsg dahi istemedi negatiften sonra ben çektirdim hidrosalpinks çıktı. İstanbulda Bürüksel tüp bebek merkezi Yücel hocanın yolunu tuttum.başarılı bir laporoskopi ve histereskopi yapıldı meğer rahim de perde bile varmış. Yani tup bebeğin tutması imkansız. Şimdi istediğim zaman tekrar deneyeceğim. Benim 4.5 yaşında bir oğlum var oda tup bebek.Allah hepinize sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı evlatlar versin.Şimdi okurken elevit hakkında yazılanları duydum ve gebeyken onu 9 ay kullandığım için çok üzüldüm. Ben aile hekimliginde hemsireyim bakanlık decavit leri ücretsiz gebelere veriyor.onu haber vermek istedim.Okuyan okuya hepinizi tanıdım. Sevinclerinizle sevindim uzuntulerinizle üzüldüm. Benim tek diyeceğim keyfini çıkarın bu günlerin hepinize sevgiler
tatlım D vitamini sonuç değerim 21.6 normal değer 25 ten başlıyor biraz daha devam etmem gerekiyor..:))Fulya güvenç bey
Ilaclarda yapıyor mutlaka ama ben artik bebektendir diye düşünmek istiyorum :)benimde karnım şiş sürekli. erken değilmi. karnıma bakınca bir tuhaf oluyorum sanki 3 aylık hamileyim. beni şişiren progestan mı
Bulantin ne zaman başladı?canım şöyle düşün bide belkide sen şanslı kısımdansın ve hiç ağrısız sızısız bulantısız geçireceksin hamileliğini :) bulantım başlayana kadar bende rahattım aslında arada yorulunca bel ağrısı oluyodu hafif o kadar. kasık sancıları vardı ama sürekli değildi anlık şeyler oluyodu
Ilaclarda yapıyor mutlaka ama ben artik bebektendir diye düşünmek istiyorum :)
''kun feyekun''canım nasılsın?seni artık eskisi kadar göremiyorum denk düşemiyoruz galiba.ben çok yorgun hissediyorum..:)Ilaclarda yapıyor mutlaka ama ben artik bebektendir diye düşünmek istiyorum :)
ben de merak ediorm bulantıları :d normalde stresten falan sık sık midesi bulanan bi insan olarak şiddetli bulantılar bekliordum. hatta kızkardeşim 9 ay kustu ve ne kendi kilo aldı. ne de son bir ayda bebeği. o yüzden 15 gün kala doktor sezaryen yapalım bebek dışarda daha iyi beslenir dedi...Bulantin ne zaman başladı?
son birkaç gündür bende de uyku başladı sanırım. daha erken yattığım halde 9dan önce uyanmıorm. opu zamanından bu yana 6.30 7 gibi kendiliğimden uyanıordum. hatta 9 da uyanıp crinone kullanıp yürüyüp geri 12-1 e kadar uyuorum çok tatlı gelior uyku :d''kun feyekun''canım nasılsın?seni artık eskisi kadar göremiyorum denk düşemiyoruz galiba.ben çok yorgun hissediyorum..:)
benim de aşılama öncesi d düşük çıkmıştı iki hafta arayla iki ampul devit vermişti doktor. ne zaman tekrarlanır acaba benim tahlillerim. çünkü birini içmiştim ikincisini kargaşadan unutmştumtatlım D vitamini sonuç değerim 21.6 normal değer 25 ten başlıyor biraz daha devam etmem gerekiyor..:))
canım benden 10 yumurta toplandı. 20 şubatta toplandı 25 şubatta transfer yapıldı. dondurulmuş yoktu. karıştırdın galibaemily07 sen de sanırım 22 yumurta toplandı demiştin yanlış mı hatırlıorum? dondurulmuş transferi değil di mi opu yakın zamanda yapıldı? bhcg yükseldikçe yumurtalıkların alındığı foliküller büyüyormuş. o şişkinlik ve ağrı yapıor. ben tahlil öncesi o şikayetle gittim. ondan tahlilim bi gün erken yapıldı. doktorum muayene ederken muhtemelen gebesin çünkü transfer sonrası ohss gebelikten oluor demişti haklı çıktı :) benden de 32 yumurta toplanmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?