- 6 Şubat 2016
- 631
- 580
- 23
Bende olumlu dusuncelerin güzel getirilerine kesinlikle inanıyorum.Zita West kitabında IVF tedavisinin her aşamasında, kadının bedeninde meydana gelenleri hayalinde canlandırmasını istiyor: yumurtaların olgunlaşması, rahim iç zarının kalınlaşması, embriyoların yerleştirilmesi gibi. Buz yaklaşımın yaratacağı olumlu etkiyi ise şu cümlelerde anlatıyor:
“Çinliler, dikkatinizi bedeninizdeki belirli bir bölgeye yoğunlaştırırsanız, hayat enerjisinin o noktaya akacağına inanır. Bu olumlu canlandırmaların tarifini bir kağıda yazın ve düzenli olarak tekrar etmenizi hatırlatacak şekilde evinizdeki bazı köşelere yerleştirin. Vücudunuzun ilaçlara çok iyi cevap verdiği gibi başka olumlamaları da yazın. Bunu yaparken kendinizi biraz tuhaf hissedebilirsiniz ama unutmayın ki zihin, çok güçlü bir araçtır. Neye inandığınız, sonunda ne olduğunuzu belirler. Gerçekten de bir bebeğiniz olacağına, bunun yaparken sağlığınızı koruyacağınıza ve bağışıklık sisteminizi tehlikeye atmayacağınıza inanmalısınız.”
canım sen nar suyunu nereden duydun diğer üyeler kullanmayın nar suyu yazmışlar herşeyin zaten fazlası zarar.ben canımın istediğini yiyorum en doğrusu bu rabbim nasip ederse olur inşallah..Kızlar kabak çekirdeği ananas nar suyu mutlaka bunları.günlük alın yiyin ttunmayi saglyo
tamam canım teşekkürler..Tüp bebek uzman doktor vardı tv de izlyrdm o söyledi bebegn tutunması ni saglyrmus kadın adını unuttum şimdi
aysegülşenciğim nerelerdesin?neler yapıyorsun?sesin çıkmıyor merak ettim.ev de boş boş oturuyorum ben nette geziniyorum ..Canım benim uyarin için teşekkürler tamam gitmem çok haklisin yüzdük yüzdük kuyrugundayiz ben çok heyecanliyim çok tuhaf hisler kendi kendime tebessüm ediyorum Allahım inşallah boyle devam eder.
Aynen canım ya. Öğlene kadar uyuyorum ki zaman geçsin ama geçmiyor: ) transferden önce hele bi transfer olsun elbet geçer diyordum günler. Yok anam yok daha dün bir bugün iki. Ben de forumda takılıyorum işte. Yatıyorum genelde dikkat etmeye çalışıyorum ama unutuyor insan bazen. Senin nasıl gidiyor neler yapıyorsunaysegülşenciğim nerelerdesin?neler yapıyorsun?sesin çıkmıyor merak ettim.ev de boş boş oturuyorum ben nette geziniyorum ..
bende de aynı canım dün biraz dolaşmıştım bugün evden hiç çıkmadım aynen geç uyandım evin için de dolan nete takıl başka birşey yapmıyorum eşim arıyor sık sık nasıl gidiyor diye ilaçları düzenli kullanıyorum sen de dikkatet çok önemli düzenli kullan dün akşam ilk iğnemi yaptım sen yapabilrdin mi?yoksa yine dışarı da mı yaptrıdın?Aynen canım ya. Öğlene kadar uyuyorum ki zaman geçsin ama geçmiyor: ) transferden önce hele bi transfer olsun elbet geçer diyordum günler. Yok anam yok daha dün bir bugün iki. Ben de forumda takılıyorum işte. Yatıyorum genelde dikkat etmeye çalışıyorum ama unutuyor insan bazen. Senin nasıl gidiyor neler yapıyorsun
Ben dışarda yaptırıyorum ya kendim yapamıyorum. Birazdan yine çıkıp dışarda yaptiricambende de aynı canım dün biraz dolaşmıştım bugün evden hiç çıkmadım aynen geç uyandım evin için de dolan nete takıl başka birşey yapmıyorum eşim arıyor sık sık nasıl gidiyor diye ilaçları düzenli kullanıyorum sen de dikkatet çok önemli düzenli kullan dün akşam ilk iğnemi yaptım sen yapabilrdin mi?yoksa yine dışarı da mı yaptrıdın?
kendin yapabilirsin canım ya ben de yapamam demiştim dr yaparsın senin yapman daha iyi olur dedi onun teşviki ile yaptım ilk iğneyi hazırlayıp elime verdiler derin nefes al kalem tutar gibi göbeğinin etrafına zaten göbek etrafı yağ olduğu için hissetmeyeceksin dediler ve o gün zorlama ile korkarak yaptım itiraz ettim kendime batıramam diye yaparsın dediler korku ile yatım ama oldu acıda hissetmedim sen de denese idin keşke çok kolay canım ya..Ben dışarda yaptırıyorum ya kendim yapamıyorum. Birazdan yine çıkıp dışarda yaptiricamilaçlari mutlaka içiyorum da bazen saati saatine olmuyor o da sanırım çok sıkıntı değil
Ya önceki yumurta gelistirici ignelerde bi sefer denedim çok morardi şişti falan. Hemşire çok zayifsin ondan.olmuştur dedi. Yani senin bahsettiğin o yağ var ya bende yok gibi bişey :) bizim evin hemen yanında sağlık merkezi car hemşire kendin yapma gel dedi ben de hem yürüyüş olur diye gidiyorum. Sanırım çok mecbur kalirsam yaparim :) çok teşekkür ederim canım yine de anlattigin içinkendin yapabilirsin canım ya ben de yapamam demiştim dr yaparsın senin yapman daha iyi olur dedi onun teşviki ile yaptım ilk iğneyi hazırlayıp elime verdiler derin nefes al kalem tutar gibi göbeğinin etrafına zaten göbek etrafı yağ olduğu için hissetmeyeceksin dediler ve o gün zorlama ile korkarak yaptım itiraz ettim kendime batıramam diye yaparsın dediler korku ile yatım ama oldu acıda hissetmedim sen de denese idin keşke çok kolay canım ya..
hayırlı olsun cnm üzülme olacaksa tek embriyo ile de olur moral bozma eryada geç mevlam nasip etti ise olacak o nedenle kendini boşyere üzüp strese sokma hem herşey de bir hayır vardır böyle düşün :)) aramıza hoşgeldin bekliyoruz artık..Benim de bugün transferim oldu kızlar embiryolog orta kalite dedi moralim çok bozuk %50 ihtimal verdi çok üzgünüm
o zaman dışarda yaptır canım az kaldı zaten ben de ilaç kullanmından küçücük bir göbek oluştu ben ce yokta eşim var diyor işe yaradı :))Ya önceki yumurta gelistirici ignelerde bi sefer denedim çok morardi şişti falan. Hemşire çok zayifsin ondan.olmuştur dedi. Yani senin bahsettiğin o yağ var ya bende yok gibi bişey :) bizim evin hemen yanında sağlık merkezi car hemşire kendin yapma gel dedi ben de hem yürüyüş olur diye gidiyorum. Sanırım çok mecbur kalirsam yaparim :) çok teşekkür ederim canım yine de anlattigin için
Banada cumartesi transfer yapıldı,İnşallah hepimiz hayırlı pozitif sonuçlar alırız.arkadaşlar bu hafta transferim yapılacak çok heyecanlıyım korkuyorum benimle aynı hisleri yaşayanlarla süreci paylaşmak istiyorum....
Moralini bozma lütfen ,olumlu düşün olumlu olsun.İnşallah güzel sonuçlar alıcaz hayırlısıyla.Benim de bugün transferim oldu kızlar embiryolog orta kalite dedi moralim çok bozuk %50 ihtimal verdi çok üzgünüm
Canim %50 dusuk bi oran degil ki ! Niye canini sikiyosun ??Benim de bugün transferim oldu kızlar embiryolog orta kalite dedi moralim çok bozuk %50 ihtimal verdi çok üzgünüm
Canim %50 dusuk bi oran degil ki ! Niye canini sikiyosun ??
Moralini bozma lütfen ,olumlu düşün olumlu olsun.İnşallah güzel sonuçlar alıcaz hayırlısıyla.
hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah sen den sonra da bizler hadi bakalim..Moralini bozma lütfen ,olumlu düşün olumlu olsun.İnşallah güzel sonuçlar alıcaz hayırlısıyla.
canım bizde böyle konuşma geçmedi ama tüp bebek yaptıran herkese %50 deniliyor kafanı oraya takıp gereksiz güzel canını sıkma pozitif ol Allahın izni ile olur inşallah...Bugünün şokunu atlatayım da olumlu düşüneceğin inşallah.. Size yüzde kaç ihtimal veriyorlar bu arada?
Bi oran veremezler ki canim diyorum ya benim cok iyi kalitede iki tane koyuldu bi ise yaramadiBugünün şokunu atlatayım da olumlu düşüneceğin inşallah.. Size yüzde kaç ihtimal veriyorlar bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?