2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Bende olumlu dusuncelerin güzel getirilerine kesinlikle inanıyorum.
Ne diyor rabbimiz ayetinde "ben kulumun zanni uzereyim"
Güzel düşünelim arkadaşlar güzel olsun inşaallah hersey :)

Kızlar kabak çekirdeği ananas nar suyu mutlaka bunları.günlük alın yiyin ttunmayi saglyo
canım sen nar suyunu nereden duydun diğer üyeler kullanmayın nar suyu yazmışlar herşeyin zaten fazlası zarar.ben canımın istediğini yiyorum en doğrusu bu rabbim nasip ederse olur inşallah..

Canım benim uyarin için teşekkürler tamam gitmem çok haklisin yüzdük yüzdük kuyrugundayiz ben çok heyecanliyim çok tuhaf hisler kendi kendime tebessüm ediyorum Allahım inşallah boyle devam eder.
aysegülşenciğim nerelerdesin?neler yapıyorsun?sesin çıkmıyor merak ettim.ev de boş boş oturuyorum ben nette geziniyorum ..

aysegülşenciğim nerelerdesin?neler yapıyorsun?sesin çıkmıyor merak ettim.ev de boş boş oturuyorum ben nette geziniyorum ..
Aynen canım ya. Öğlene kadar uyuyorum ki zaman geçsin ama geçmiyor: ) transferden önce hele bi transfer olsun elbet geçer diyordum günler. Yok anam yok daha dün bir bugün iki. Ben de forumda takılıyorum işte. Yatıyorum genelde dikkat etmeye çalışıyorum ama unutuyor insan bazen. Senin nasıl gidiyor neler yapıyorsun

bende de aynı canım dün biraz dolaşmıştım bugün evden hiç çıkmadım aynen geç uyandım evin için de dolan nete takıl başka birşey yapmıyorum eşim arıyor sık sık nasıl gidiyor diye ilaçları düzenli kullanıyorum sen de dikkatet çok önemli düzenli kullan dün akşam ilk iğnemi yaptım sen yapabilrdin mi?yoksa yine dışarı da mı yaptrıdın?

Ben dışarda yaptırıyorum ya kendim yapamıyorum. Birazdan yine çıkıp dışarda yaptiricam ilaçlari mutlaka içiyorum da bazen saati saatine olmuyor o da sanırım çok sıkıntı değil

Ben dışarda yaptırıyorum ya kendim yapamıyorum. Birazdan yine çıkıp dışarda yaptiricam ilaçlari mutlaka içiyorum da bazen saati saatine olmuyor o da sanırım çok sıkıntı değil
kendin yapabilirsin canım ya ben de yapamam demiştim dr yaparsın senin yapman daha iyi olur dedi onun teşviki ile yaptım ilk iğneyi hazırlayıp elime verdiler derin nefes al kalem tutar gibi göbeğinin etrafına zaten göbek etrafı yağ olduğu için hissetmeyeceksin dediler ve o gün zorlama ile korkarak yaptım itiraz ettim kendime batıramam diye yaparsın dediler korku ile yatım ama oldu acıda hissetmedim sen de denese idin keşke çok kolay canım ya..

Ya önceki yumurta gelistirici ignelerde bi sefer denedim çok morardi şişti falan. Hemşire çok zayifsin ondan.olmuştur dedi. Yani senin bahsettiğin o yağ var ya bende yok gibi bişey :) bizim evin hemen yanında sağlık merkezi car hemşire kendin yapma gel dedi ben de hem yürüyüş olur diye gidiyorum. Sanırım çok mecbur kalirsam yaparim :) çok teşekkür ederim canım yine de anlattigin için

Benim de bugün transferim oldu kızlar embiryolog orta kalite dedi moralim çok bozuk %50 ihtimal verdi çok üzgünüm

Benim de bugün transferim oldu kızlar embiryolog orta kalite dedi moralim çok bozuk %50 ihtimal verdi çok üzgünüm
hayırlı olsun cnm üzülme olacaksa tek embriyo ile de olur moral bozma eryada geç mevlam nasip etti ise olacak o nedenle kendini boşyere üzüp strese sokma hem herşey de bir hayır vardır böyle düşün :)) aramıza hoşgeldin bekliyoruz artık..

o zaman dışarda yaptır canım az kaldı zaten ben de ilaç kullanmından küçücük bir göbek oluştu ben ce yokta eşim var diyor işe yaradı :))

Bugünün şokunu atlatayım da olumlu düşüneceğin inşallah.. Size yüzde kaç ihtimal veriyorlar bu arada?
canım bizde böyle konuşma geçmedi ama tüp bebek yaptıran herkese %50 deniliyor kafanı oraya takıp gereksiz güzel canını sıkma pozitif ol Allahın izni ile olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…