2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

emily07 arkadaş açıklama yazısı paylaşmış canım bence doktorun gerekli görüyorsa mutlaka yaptır ve anladığım kötü değil embriyoda genetik rahatsızlık olup olmadığına bakacak olur mu olmaz mı diye stres yapma nasipte varsa tek embriyo ile tutuyor nasipte de yoksa beşte koydursan olmuyor rabbim sağlıklısını versin yarın sonucu bildir merak ettim cnm ya...

anlaşıldı ondan oluyor oda kasıklara baskı yapıyor çünkü bende de oluyor dışarıda oluyorum gidince yaparım diyorum..:)) aslında tutmamak en iyisi de arada üşeniyoruz..:))
abartı oluyor 10dk da bir wc. su içmeye korkar oldum :)

arkadaşlar sizlerle sohbet etmeyi seviyorum ama artık uyku zamanı ''ozi''çiğim hakkında sağlıklı hayırlısı olsun belki doğal kendiliğinden olur inşallah rabbim öyle sevindirsin inşallah seni..SAĞLIKLA İYİ GECELER ...

İşte sizleri görünce üzülmemek elde değil Rabbim sağlıklı sihatlısını nasip etsin inşallah hakkında hayırlısı olsun benim bel ağrım adet ağrısı gibi canım ya

Benim sülale duydu hatta bugun amerikadaki yakınımda öğrendi :) herkes biliyor olumsuz olmaz inşallah sonucu

Merhaba arkadaslar bugun sonunda bebisi gordum, kalp atisini da duyduk! Sevinsek mi uzulsek mi bilemedik ama doktor geride. Geldigini cok kucuk oldugunu soyledikten sonra 'bu devam etmez yakinda duser cok ufak gelisimi yeterli degil' dedi yani dusmesezse de kafama bir soru isaretti atti sagolsun!!! Haftaya tekrar bakilacak ama bu hafta tup bebek islemlerimi yapan doktoruna gidip onun da fikrini alicam! 7 hft 3 gundeyiz. Ayni gunde olan varsa boyunu yazabilir mi ? Kafam iyice karisti

Korkmayın kızlar ben 55 kilo ilı tedaviye başlamıştım oğlumda 65 ile hamile kaldım enson kontrolümde 87 kiloyu gördüm ama doğumda kaç kiloydum hiç bilmiyorum Acil gitmiştim doğuma ama doğumdan bir hafta sonra 70 kiloydum Sonrada bir sene içinde 65 e düştüm hamilelikte alınan kilo gidiyor zor olan tedavidekileri vermek onuniçin biraz uğraşmak gerrkiyor. Sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza da kilo nedir ki

Bende 7+0da gittim 6mm ölçtu bana da küçük geldi ancak dr devam edicek dedi.küçük te demedi.seninki kaç mm

Ben söyle düşünüyorum; bu ölçme işi o kadar goreceliki 10dr ölçse hepsi farklı ölçer. Bi de cihaz çok fark ediyo.
Bi de şu var o kadar çok Jinekolog a gittim ki malesef her dr da dr değil nasıl bir yere ve dr a gittin bilmiyorum ama ben olsam tup dr uma güvenirim.

Canim iki doktorda prof. Acibadem maslak bu gittigim! Haftaya yine olcecek ama cok umutsuz konustu! Persembe ya da cuma tup doktoruma gidecegim bakalim ne diyecek! Tabi hayirlisi herseyin! Saglikli sihhhatli insallah herkese.

Kaç olmasi lazim dedi?
bide ne tte o kadar çok Okudum ki sonradan gelişip yetisebiliyormus.allahım herseyin hayırlısı ni versin
1cm bekliyordum ben dedi! Hicbir yerde 1cm okumadim gerci! Ya bence de yetisir :) kalp atisi zayif mi dedim yok normal dedi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…