2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

ben de onu düşünüyorum..:)) eşime iki dr mı gitsek dedim ...:))
Ben soyle dusundum ilac yazdirmaya gidiyorum ya igne vurdurdugum yere oraya gittigmde zaten muayne ucreti veriyorum bebisimi de goreyim die dusundum.kendi d.rmada gitcem zaten sende ole yap istersen biz iki hafta gormeyince icimiz icimizi yiyo yoksa 1ay napariz :))))

Benim de sabah 10 da. Gerginlik dorukta. Sağ kaburgam inanılmaz batıyor. Sırt üstü uzanamıorum şu an... Hafifler yArına umarım

Canım öğrenebildin mi peki, ultrasonun zararı olur muymuş sık bakılınca? Ben pek sanmıorum. Röntgen ışınıyla usg farklı çünkü

Canım öğrenebildin mi peki, ultrasonun zararı olur muymuş sık bakılınca? Ben pek sanmıorum. Röntgen ışınıyla usg farklı çünkü
Cok bakilinca zarari oluyodur heralde kendi d.rumda alttan bakarken 1dakka bile tutmuyor icinde hic oynatmiyor bile cunku biz kalp atislarini cekerken d.rum cok tutamam zarar vermeyelim demisti.bugunku d.rda 1dakika tuttu karindan bence cok girmek iyi degil

Guzel haberlerle don insallah.pit pitlari duycan cok heycanli.neden agriyo ki
İnşallah duyalım da ağrı umrumda değil valla. Bilmiorum ki yarın doktora danışıp göğüs hastalıklarına giderim belki. Tahlil aonrası öksürüğüm vardı. Kbbye git demişti kbbci de göğüs hastalıklarına git dedi. Doktoruma danıştım ağırlaşmadıkça gitme demişti öksürük de geöti. İnternette yogun öksürük dönemi sonrasında kaburgada ödem oluşabilir dior. Öyle bişi muhtemelen. Veya cmts kızlarla göl kenarına pikniğe gittik. Biraz da geç saate kadar kaldık dikkat ettim ama üşüttün belki de... Eşim kas ağrısıdır yan yattığın için dior. Muamma şimdilik yani.

Ben yarın unutmazsam sorayım doktora. Kalp atışı gördük de sanki bir de şeyin derdine düştüm sadece görülür mü acaba biz duyabilecek miyiz diye :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…