Bugün idrar testi mi yapsan acabaBugun nasil gecicek bilmiyorum sabah olurmu cok fenayim ben arkadaslar sonuc ne cikcak die kafayi yicem ya
Icimde var yapmak ama gorcegim sonuctan cok korkuyorum hadi tutmadiysaBugün idrar testi mi yapsan acaba
Canım Allah ne demişse o olur biz elimizden geleni yapıyoruz sıkma canını Adet olmamişsın işte ne güzel hamilesindir belki de inşallahIcimde var yapmak ama gorcegim sonuctan cok korkuyorum hadi tutmadiysa(((
Bana mı sordun ben daha inşallah transfer olacağım heyecan da varda çişe sıkışık durumu kafaya takıuorum bide afedersiniz ishal olmuşum tövbe tövbeInsallah canim ya sendede heycan var demi
insallah canim ya insallah hempimize anne olmayi nasip eder allahimCanım Allah ne demişse o olur biz elimizden geleni yapıyoruz sıkma canını Adet olmamişsın işte ne güzel hamilesindir belki de inşallah
Ben sksk gibi hissediyodum ama degilmisim d.r kendi doldurdu.hayirlisiyla transferin olur bebisciklerin tutar insallah canim dualarim hep sizinleBana mı sordun ben daha inşallah transfer olacağım heyecan da varda çişe sıkışık durumu kafaya takıuorum bide afedersiniz ishal olmuşum tövbe tövbe
İyi canım 13 te dualarımız senin le tatlımSaat 13.00 te inşallah
Benim kide yarın ama takıntı yapmamak için çok düşünmemeye çalışıyorumIcimde var yapmak ama gorcegim sonuctan cok korkuyorum hadi tutmadiysa(((
İnşallah benim dualarım da sizinle Güzel sonuçlar alırsınız inşallah sonuç ne olursa olsun bizler bir gün anne olacagızİyi canım 13 te dualarımız senin le tatlım
Yarin insallah ikimizde guzel haberlerimizi aliriz canimBenim kide yarın ama takıntı yapmamak için çok düşünmemeye çalışıyorum
Var bence canim benim hadi hayirli olsun diyelim.tuhaf oldum ya duygulandim bebisciklerin tutmus bende tatlim benimKizlar 9 subatta transferim oldu dun ve bugun test yaptim varmi sizce
S canim ins hala kanda cikmaz diye korkuyorum bu 5.denemem cok korkuyorumVap
Var bence canim benim hadi hayirli olsun diyelim.tuhaf oldum ya duygulandim bebisciklerin tutmus bende tatlim benim
Diger denemelerin boyle test yapip kanda olumsuz cikan olmusmuydu canimS canim ins hala kanda cikmaz diye korkuyorum bu 5.denemem cok korkuyorum
Cok tuhaf oldum ben hic sonukte olsa o cizgiyi hic goremedim kendimde gormus kadar sevindim inanki.insallah kandada cikar canim yaS canim ins hala kanda cikmaz diye korkuyorum bu 5.denemem cok korkuyorum
Diger denemelerimde direk negatif cikti hic ikinci cizgiyi gormedim canimS canim ins hala kanda cikmaz diye korkuyorum bu 5.denemem cok korkuyorum
Evet tatlım çok hakklısın zamanı geldiğin de olacağız inşallahİnşallah benim dualarım da sizinle Güzel sonuçlar alırsınız inşallah sonuç ne olursa olsun bizler bir gün anne olacagız
ozaman tuttu bebiscikler allahim herkeze nasip etsin insallahDiger denemelerimde direk negatif cikti hic ikinci cizgiyi gormedim canim
Bence hamilesin hayırlısı olsunKizlar 9 subatta transferim oldu dun ve bugun test yaptim varmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?