2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

selam kızlar ben 27 ocakta ilk aşılamamı yaptırdım. tek yumurta vardı ve tutmadı. ikinci aşılamaya başladık. doktorum yumurta sayısını iki yapsak daha iyi olur dedi ilaç dozumu 75 den 100 e çıkardı. yumurta2den fazla olursa aşılama iptal olur dedi. bugün 7. gün kontrolüne gittim 11 yumurta oluşmuş. rescue ivf yapılacak.aşılama iptal onun yerine yumurta toplanacak ve transfer edilecek. bu kadar erken tüp bebeğe geçmeyi beklemediğim için biraz heyecanlıyım. umarım çok uzamaz bu süreç. şimdi yeni iğnelerimi almaya eczaneye gideceğim. dönüşte başlıktaki tüm yorumları okuycam neler beklior beni anlamak için. ilk sayfalara biraz baktım ama sanırım bhcg günü gelen yok aranızda daha :)

Canm idrar test yap istersn ama tabi uzulmeyceksn sonuç ne olrsa olsn kendini hersey hazrla
Annemin de sabahtan berri beynini yedim yapiyimmi yapmayimmi diye sonrada sinirlerim bosaldi agladim yapma dedi annem cunku beni iyi bilio bende test almaya cesaret edemedim cok korkuyorum ya tutmadiysa :(((((

Hcg hormonu salgiliyormus acaba ondanmi cikti kafam karisti
Canım benim umudunu kırmış gibi olmayayım ama pregnyl öyle gösterebilir. Tabii inşallahhhh hamilesindir. Ama bu iğneyi ben de vurunuyorum üç doz verdi. Özellikle uyardılar test gününden önce test yaparsan pregnyl den dolayı pozitif görünebilir diye. Bi arkadaş 5.gün idrar testi yapmış çift çizgi çıkmış ertesi günü yapmış çıkmamış şok olmuş gidip kan yesti yapmış değeri düşük çıkmış bi başlıkta okumuştum

Kızlar ben çok sık tuvalete çıkıyorum acaba kullandığım ilaçlardan mı yoksa insilün direncim var şeker hastası flaan öı oldum gece varya 5 kere kalkıyorum gunduzse bi o kadar bu ne ya

selam kızlar ben 27 ocakta ilk aşılamamı yaptırdım. tek yumurta vardı ve tutmadı. ikinci aşılamaya başladık. doktorum yumurta sayısını iki yapsak daha iyi olur dedi ilaç dozumu 75 den 100 e çıkardı. yumurta2den fazla olursa aşılama iptal olur dedi. bugün 7. gün kontrolüne gittim 11 yumurta oluşmuş. rescue ivf yapılacak.aşılama iptal onun yerine yumurta toplanacak ve transfer edilecek. bu kadar erken tüp bebeğe geçmeyi beklemediğim için biraz heyecanlıyım. umarım çok uzamaz bu süreç. şimdi yeni iğnelerimi almaya eczaneye gideceğim. dönüşte başlıktaki tüm yorumları okuycam neler beklior beni anlamak için. ilk sayfalara biraz baktım ama sanırım bhcg günü gelen yok aranızda daha :)
Hayırlı olsun com zaten asılama da çok düşük ihtimal en iyi si tüpe gecmen hoş buda kısmet ne diyelim aramıza hoşgeldin

Annemin de sabahtan berri beynini yedim yapiyimmi yapmayimmi diye sonrada sinirlerim bosaldi agladim yapma dedi annem cunku beni iyi bilio bende test almaya cesaret edemedim cok korkuyorum ya tutmadiysa :KK43:((((
Yani kendini zorla strese sokuyorsun yarına ne kaldı ben yarın inş

Kızlar ben çok sık tuvalete çıkıyorum acaba kullandığım ilaçlardan mı yoksa insilün direncim var şeker hastası flaan öı oldum gece varya 5 kere kalkıyorum gunduzse bi o kadar bu ne ya
Bende ayniyim esim wc yi salona getircem yakinda diyo :)

Back
X