2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Oturarakmi bekliyosun ve sekerli su cok buyuk bardaktami veriliyor ay simdiden migdem bulandi tatliyla hic aram yok ya

Kizlarr simdi geldim eve:) hersey yolunda cok sukur ohhhhh diyorum kalbi atiyo kucuk insan olmus yavrum cok sukur :) hareket bile etti cok heycanlandim iki hafta snra tekrar gorecegiz insallahhh
ayyy tatlım hadi gözün aydın maşallahhh bizler de seni merak ediyorduk.sağlıkla tamamlarsın inş hep beraber...

Kizlar seker yuklemesinde bal gibi su buyuk bardaklami verilio ben cikaririmki onu.bi oturarakmi bekliyosun
Evet canım büyük bir bardaktı benim içtiğim. Kardeşimin yaptırdığı yerde limonata tadındaymış ben de öyle umdum ama öylr çıkmadı :d içmesi biraz zor ama içilior bi şekilde. Ben de çayı kahveyi 8 senedir şekersiz içiorm. Bıraktığım günden beri ne limonata ne sıcak çikolata içemiorm ağız tadıyla çok şekerli gelior. Benim de midem bulandı ama içtim gitti. Aç gitmen gerekiyor bu arada

deepliner A ayca 28 gözünüz aydın kızlar benimde 1 günüm kaldı perşembe sabah 8:30 da gideceğim merakla heyecan ve korkuyla bekliyorum. bugün kasık ağrım çok oldu. korktum ama kötüsünü düşünmemeye çalıştım. şimdi biraz daha iyiyim. kötü bir şey olsa sanırım kanama gelir değilmi

Ben o ictigmi cikarirsam yenidenmi icircekler bide oturarak mi bekliyosun kusura bakma cok soru sordum ama

Şarzım yoktu da o sebepten dolayı yani yazamadım ben Allah nasip ederse 12 haftalıkken doktora gideceğim bu arada tedavi olduğum yerde takibim yapılcak eşim öyle istedi ama ben diyorum ki 2 hafta sonra bir bakırayım bebeğime başka bir hastane de

Oturarakmi bekliyosun ve sekerli su cok buyuk bardaktami veriliyor ay simdiden migdem bulandi tatliyla hic aram yok ya
Merhaba şeker yüklemeye giderken yanında limon götür bardağın içine sikarsin limonata gibi oluyor o zaman ben öyle yapmıştım. İlk etapta 50gr yükleme yaparlar diye düşünüyorum. Yarım saat sürüyor. Hem şeker 50 gr fazla olmadığı icin miden bulanmaz.Merak etme çok kötü değil. Sadece aç gidildigi için kan şekeri düşebilir. Yanında cubuk krekerde de götür. İşlem bittikten sonra atistirirsin, kan şekerinin düşmemek için. Kolay gelsin hepinizin çok keyifli bir gebelik geçirip sağlıklı sihatli bebekler dogurmanizi dilerim.

tatlım bence de eşin haklı tedavi olduğun yerde devam etmen en doğrusu bizde doktorumuz zeki beyle devam ediyoruz inşallah doğumumuzu da o yaptıracak bence başka yerlere gidip kafanı karıştırma yine de sen bilirsin de...

çokkkk teşekkürler canım bilgilendirmez için de saol...:))

Ben o ictigmi cikarirsam yenidenmi icircekler bide oturarak mi bekliyosun kusura bakma cok soru sordum ama
yeniden içirirler tabi >.< o yüzden çıkarmamaya çalış. veya acil değilse bulantılarım biraz yatışsın öyle yaptırayım diye sor. evet hareket etmen ayağa kalkman yürümen yasak. oturarak bekliosun ama düşük riskim var yatmam lazım dersen yardımcı olurlar diye düşünüorum.çok da korkulacak bir şey değil açıkçası canım. evet kötü ama bi şekilde içilior bebişin sağlığı için anlaşılması lazım sonuçta

ayca bak arkadaş limon götürün yanınız da diyor.öyle yapalım çantaya bir limon unutmayalım...
ben de yapardım aynı tavsiyeyi ama gebelikte bir limonun suyunu sıkıp içmek de çok uygun bir davranış değil. kan sulandırır limon. nasıl kanaması olana coraspin kesilior limon da sıkıntı. o yüzden limonu doktora sorun mutlaka canlarım

Tamam oyle yapcam tatlim sagol.bide gec gitcem saatimi erkene aldiriym ozaman ac gitceksem demi.amin canim amin sagol guzel dileklerin icin

Tamam oyle yapcam tatlim sagol.bide gec gitcem saatimi erkene aldiriym ozaman ac gitceksem demi.amin canim amin sagol guzel dileklerin icin
evet evet kesinlikle. zaten belli bir saati geçince yapmıorlar. bu saat olmuş iki saat de öyle bekleyeceksiniz düşüp bayılırsınız diyorlar. bana 11 e geliordu saat yapmamışlardı ertesi güne çağırdılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…