Bakalım birçok vethek e danıştık. Hepsi sağlık ve hijyen açısından bir sorun olmadığını onayladı. Evde bakılacak en temiz hayvan kedi dior hepsi. Bir de bizimki scottish fold cinsi. Cins olarak saldırganlık yapmazmış. Şimdilik idare edioruz araştırıprum aynı durumu yaşayanları. Kumunu ellemiorm işte. Herkes de kum ellememek dışında normal geçirmiş süreci. İki üç kedisi olanlara bile denk geldim sakıncası yok diolar. Ama eşimin ailesinin sen bunu elleme artık demekerinden gına geldi. Kedi de benden başka kimseye sevdirmior ki kendiniKıyamam ne yapmayı düşünüyorsun canım zor olucak .
ayyyy yazık ben de istiyorum küçükken vardı şimdi de eşim müstakile geçelim o zaman alırsın diyor inşallahh..:))Benim de kedim var. Bu aşamada biraz sıkıntı yaşıoruz bi iki sefer gece karnıma atladığı için artık odamızın kapısını kapatıoruz. Son günlerde korkunç tüy dökmeye başladı, strese girmiş dedi veterinerkapıyı açık buldu mu gündüzden girior yatak odasına yemeden içmeden akşama kadar orda uyuyor ki çıkmazsa gece orda kalır umuduyla
Ben 10. Haftaya yarın giriorum. Daha var benim. Hiç yaptırmamak da kafanı bulandırmaz mı? Yaş konusuna takılma canım lütfen 40 üstü bile değilsin. Hiçbir şey olmaz allahın izniyleikili testi yaptıran var mı kızlar? yaklaştıkça tedirginlik başladı.sanırım 11-12.haftalarda yapılıyor.acaba kafamı bulandırmamak için yaptırmasam mı diyorum
Evet canım erken evlendim 20 yaşında. Doktora gittiğimizde normal yolla hamile kalamaz sin tek care tüp bebek dedi bizde yaptırdık tutmadı şimdi tekrar denedik donmuslarla tuttu şükür canımErken mi evlendin burcu şaşırdım 23ü duyunca açıkçası. Şimdiye kadar benim duyduğum en genç tüp bebek annesisin maşallah. En güzelini yapmışsın fazla beklemeyerek :)
yaptır canım benim ki muayene günümüz de yapılacak sen den kan alınacakmış bebeğin de ense kalınlığı ölçülecek ona göre yüzdesi belirlenecekmiş cnm sonra pişman olmaktansa bence yaptır yani bu aşamaya kadar o kadar çok kan verdik ki sonuçta bir kere daha verelim sağlılı olsun da..inşallahh..ikili testi yaptıran var mı kızlar? yaklaştıkça tedirginlik başladı.sanırım 11-12.haftalarda yapılıyor.acaba kafamı bulandırmamak için yaptırmasam mı diyorum
Canım bnm randevu cuma günü kısmetse ogün belli olur ne zaman isterse dr bn yaptırırım yaptırmak gerekmiyor mu ki neden kafan karışsın canımikili testi yaptıran var mı kızlar? yaklaştıkça tedirginlik başladı.sanırım 11-12.haftalarda yapılıyor.acaba kafamı bulandırmamak için yaptırmasam mı diyorum
Ya sen çalışıosun yazık olur öyle. Bahçede kedi bakmak da evdeki gibi sağlıklı olmuor. Yani aslında kedinin müstakil eve ihtiyacı yok ama çalıştığınız için yalnız kalır devamlı bunalır. Bahçede bakılan kedi hem haşerelerle haşır neşir oluor hem de dışarıda avlandığı için bi parazit ve hastalık kapma riski artıorayyyy yazık ben de istiyorum küçükken vardı şimdi de eşim müstakile geçelim o zaman alırsın diyor inşallahh..:))
Canim benim masallah buyumus ya.sen bakiyosun ya ondan.benim bahceme kedi dogum yapmisti 1ay bile surmedi yavrular oldu 1tane kalmisti ben biberon ve anne sutu yerine gecen mama almistim.yere yatak yapip onu kalbimin yanina yatirmistim annelerinin kalp atislarini duymadan yapamiyolar cunku agliyolar uyumustu acikinca agliyodu hemen biberonu veriyodum doyuruyodum tuvaletini yapsin die pamugu islatip suruyodum hemen yapiyodu 24 saat uyumadan ona bakmistim agladginda agliyodum sonra tutunamadi olmustuEşimin kucağında dursa :d pek anlaşamıolar bana düşkün daha çok. 2 aylıkken almıştık beni annesi zannedior. Saçlarım açık yattığımda saçlarımın arasına girip saç derimi yalardı meme arıordu yavruşum9 aylık oldu şimdi
çok geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun insan ne diceni bilemiyor sözün bittiği anselam kızlar. kusura bakmayın geç yazıyorum. güzel haberim yok. Bugün kürtaj oldum. sabah 8 de gittim akşam 4 de hastaneden çıktım. anestezi gördüm diye kafamı kaldıramadım bu saatte kadar. evde dinlendim. tam nedenini bilmiyorum. patalojiye gönderdiler. embriyonun kalitesiz olması, kan pıhtılaşması, rahimde enfeksiyon sebeb olabilir dediler. Bu ay dinlenip tekrar deneyeceğim. bu sefer genetik test yaptırıp sonra transfer yaptırma planındayım. ama önce dinlenmem gerek. çok üzgünüm.
canım ya çokkk geçmiş olsun çok zor oldu mu?canım senin sağlığın yerin de olsun öncelikle yine denersin bu sefer sağlıkla olur inşallahhh kendine çok dikkatet önce senin sağlığın unutma...selam kızlar. kusura bakmayın geç yazıyorum. güzel haberim yok. Bugün kürtaj oldum. sabah 8 de gittim akşam 4 de hastaneden çıktım. anestezi gördüm diye kafamı kaldıramadım bu saatte kadar. evde dinlendim. tam nedenini bilmiyorum. patalojiye gönderdiler. embriyonun kalitesiz olması, kan pıhtılaşması, rahimde enfeksiyon sebeb olabilir dediler. Bu ay dinlenip tekrar deneyeceğim. bu sefer genetik test yaptırıp sonra transfer yaptırma planındayım. ama önce dinlenmem gerek. çok üzgünüm.
Senin kadar üzülmemiz mümkün değil ama kalbimiz seninle biz de çok üzüldükselam kızlar. kusura bakmayın geç yazıyorum. güzel haberim yok. Bugün kürtaj oldum. sabah 8 de gittim akşam 4 de hastaneden çıktım. anestezi gördüm diye kafamı kaldıramadım bu saatte kadar. evde dinlendim. tam nedenini bilmiyorum. patalojiye gönderdiler. embriyonun kalitesiz olması, kan pıhtılaşması, rahimde enfeksiyon sebeb olabilir dediler. Bu ay dinlenip tekrar deneyeceğim. bu sefer genetik test yaptırıp sonra transfer yaptırma planındayım. ama önce dinlenmem gerek. çok üzgünüm.
çok tatlı maşallah ben de istiyorummmm...:))
Evet hatta tık tık yapan masa saati koyuolar yanına annenin kalp atışına benziormuş diye. İşte sağlıksız olan ne yaparsan yap eleniyor ne yazık ki doğanın kanunu...Canim benim masallah buyumus ya.sen bakiyosun ya ondan.benim bahceme kedi dogum yapmisti 1ay bile surmedi yavrular oldu 1tane kalmisti ben biberon ve anne sutu yerine gecen mama almistim.yere yatak yapip onu kalbimin yanina yatirmistim annelerinin kalp atislarini duymadan yapamiyolar cunku agliyolar uyumustu acikinca agliyodu hemen biberonu veriyodum doyuruyodum tuvaletini yapsin die pamugu islatip suruyodum hemen yapiyodu 24 saat uyumadan ona bakmistim agladginda agliyodum sonra tutunamadi olmustu((
Evet ne yaparsan yap sagliksiz olan gidiyor.olsun ben elimden geleni yapmistimEvet hatta tık tık yapan masa saati koyuolar yanına annenin kalp atışına benziormuş diye. İşte sağlıksız olan ne yaparsan yap eleniyor ne yazık ki doğanın kanunu...
ayçacığım senin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?