canım çok geçmiş olsunselam kızlar. kusura bakmayın geç yazıyorum. güzel haberim yok. Bugün kürtaj oldum. sabah 8 de gittim akşam 4 de hastaneden çıktım. anestezi gördüm diye kafamı kaldıramadım bu saatte kadar. evde dinlendim. tam nedenini bilmiyorum. patalojiye gönderdiler. embriyonun kalitesiz olması, kan pıhtılaşması, rahimde enfeksiyon sebeb olabilir dediler. Bu ay dinlenip tekrar deneyeceğim. bu sefer genetik test yaptırıp sonra transfer yaptırma planındayım. ama önce dinlenmem gerek. çok üzgünüm.
Evet benimde 40 gunlukken gelmisti 1yasinda kayboldu.aradim deli gibi aradim cikmadi hic biyerden bana asiri duskundu olmustur benayçacığım senin mi?
evet canım haklısın evde de eşim istemiyor içeri de ..:))Ya sen çalışıosun yazık olur öyle. Bahçede kedi bakmak da evdeki gibi sağlıklı olmuor. Yani aslında kedinin müstakil eve ihtiyacı yok ama çalıştığınız için yalnız kalır devamlı bunalır. Bahçede bakılan kedi hem haşerelerle haşır neşir oluor hem de dışarıda avlandığı için bi parazit ve hastalık kapma riski artıor
ayyy yazık ne üzülmüşsündür?Evet benimde 40 gunlukken gelmisti 1yasinda kayboldu.aradim deli gibi aradim cikmadi hic biyerden bana asiri duskundu olmustur ben
ya yastan dolayı riskli çıkar diyolar.boşuna yaptırıp kafaya takma dedi bikaç kişi.kan vermek falan problem değil de risk yüksek çıkarsa çok takarım kafaya diye yaptırmasam mı acaba dedim de.haklısınız yaptırmasam da düşünürüm ister istemez.Canım bnm randevu cuma günü kısmetse ogün belli olur ne zaman isterse dr bn yaptırırım yaptırmak gerekmiyor mu ki neden kafan karışsın canım
Duygu karmaşıklığı yaşadım. ne hissedeceğimi gerçekten bilmiyorum. kürtaj yoksa zor değil hissetmedim. 8 saat hastanede yatırdılar. birde duyanlar arıyor o apayrı yoruyor kalbimicanım ya çokkk geçmiş olsun çok zor oldu mu?canım senin sağlığın yerin de olsun öncelikle yine denersin bu sefer sağlıkla olur inşallahhh kendine çok dikkatet önce senin sağlığın unutma...
sağol canımcanım çok geçmiş olsunDinlenme sürecinden kısa süre sonra Rabbim güzel haberlerle dindirsin acını inşallah canım...
sağol canımçok geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun insan ne diceni bilemiyor sözün bittiği an
4ay yemek yemedim zorla agzima parca ekmek koyuyolardi. uyumadim kafayi yicektim gercekten kopek havlamasi duyuyodum gece esimi kaldiriyodum sokaklari geziyoduk aryoduk eve baktigm heryerde onu goruyodum.polislere yunuslara haber salmadgm yer kalmamisti hala tasmasi yatagimin basinda ben onsuz 1gun yatmiyodum degisik ya domdurma yiyodu videolarini bi gorsenayyy yazık ne üzülmüşsündür?
amin, sağol canım. evet herkes öyle diyor. zaten beklemeyi düşünmüyorum. çünkü yapılan tedaviler zaten zaman istiyor. hakkımızda hayırlısı olsun. rabbim kimseye yaşatmasın. doğmadan evlat acısınıda yaşadım daha neler yaşacağımSenin kadar üzülmemiz mümkün değil ama kalbimiz seninle biz de çok üzüldükhayırlısıyla birkaç ay içinde yeniden alcaz güzel haberlerini. Kürtaj da hamile kalmayı kolaylaştırıor diolar rahim temizlenior diye sanırım. Hayra vesile olsun yaşadıkların canım
Canimin ici benim.allahim bidahakini kucagina almayi nasip etsin rabbimDuygu karmaşıklığı yaşadım. ne hissedeceğimi gerçekten bilmiyorum. kürtaj yoksa zor değil hissetmedim. 8 saat hastanede yatırdılar. birde duyanlar arıyor o apayrı yoruyor kalbimi
amin canımCanimin ici benim.allahim bidahakini kucagina almayi nasip etsin rabbim
Isyan etmek yok allahim sana saglikli sihtli hayirli bi evlat verecek bak gor.allahim bidaha aci yasatmasinamin, sağol canım. evet herkes öyle diyor. zaten beklemeyi düşünmüyorum. çünkü yapılan tedaviler zaten zaman istiyor. hakkımızda hayırlısı olsun. rabbim kimseye yaşatmasın. doğmadan evlat acısınıda yaşadım daha neler yaşacağım
bunda da vardır bir hayır canım mevlam bizden daha iyisini biliyor önce sen sağlıklı olda inşallah sağlıkla tüpe gerek kalmadan normal yoldan sağlıklı bir şekil de mevlam seni sevindirir inşallahhh..Duygu karmaşıklığı yaşadım. ne hissedeceğimi gerçekten bilmiyorum. kürtaj yoksa zor değil hissetmedim. 8 saat hastanede yatırdılar. birde duyanlar arıyor o apayrı yoruyor kalbimi
yazık ya insan alışır belli çok üzülmüşsün cnm ya..4ay yemek yemedim zorla agzima parca ekmek koyuyolardi. uyumadim kafayi yicektim gercekten kopek havlamasi duyuyodum gece esimi kaldiriyodum sokaklari geziyoduk aryoduk eve baktigm heryerde onu goruyodum.polislere yunuslara haber salmadgm yer kalmamisti hala tasmasi yatagimin basinda ben onsuz 1gun yatmiyodum degisik ya domdurma yiyodu videolarini bi gorsen
evet ya ben öylesini de duydum tedaviye başlamadan önce.tüp bebek tutmayıp sonrasında normal hamile kalanları.İnşallah Rabbim bu mucizeyi sana da yaşatsın emily cimbunda da vardır bir hayır canım mevlam bizden daha iyisini biliyor önce sen sağlıklı olda inşallah sağlıkla tüpe gerek kalmadan normal yoldan sağlıklı bir şekil de mevlam seni sevindirir inşallahhh..
Allahin takdiri boyleymisyazık ya insan alışır belli çok üzülmüşsün cnm ya..
Sağol canim iyiyim ayni şeyler .. yeni olarak gece uyanmalarim var iki uc kez uyanıyorum . Sen nasılsın canımKun feyekun nasilsin canim ??
Banada bi kac kisi niye yaptiracaksinki dedi aldırmaktan baska çaresi yok müdahale edemiyorlar ve çoğu kisiye yanlis tani koyuyorlar dediler. Boşuna moralin bozulacak dediler... E ElifiMBNM in dedigi gibi insanin kafasi karışıyorCanım bnm randevu cuma günü kısmetse ogün belli olur ne zaman isterse dr bn yaptırırım yaptırmak gerekmiyor mu ki neden kafan karışsın canım
Canım.iyi olmana sevindim pek.görüşemiyoruzSağol canim iyiyim ayni şeyler .. yeni olarak gece uyanmalarim var iki uc kez uyanıyorum . Sen nasılsın canım
Banada bi kac kisi niye yaptiracaksinki dedi aldırmaktan baska çaresi yok müdahale edemiyorlar ve çoğu kisiye yanlis tani koyuyorlar dediler. Boşuna moralin bozulacak dediler... E ElifiMBNM in dedigi gibi insanin kafasi karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?