2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

canım çok geçmiş olsun Dinlenme sürecinden kısa süre sonra Rabbim güzel haberlerle dindirsin acını inşallah canım...

evet canım haklısın evde de eşim istemiyor içeri de ..:))

Canım bnm randevu cuma günü kısmetse ogün belli olur ne zaman isterse dr bn yaptırırım yaptırmak gerekmiyor mu ki neden kafan karışsın canım
ya yastan dolayı riskli çıkar diyolar.boşuna yaptırıp kafaya takma dedi bikaç kişi.kan vermek falan problem değil de risk yüksek çıkarsa çok takarım kafaya diye yaptırmasam mı acaba dedim de.haklısınız yaptırmasam da düşünürüm ister istemez.
ben de yarın gidicem kontrole.söyler dr herhalde.
cumartesi günkü ağrıdan sonra dün acile gittik.dr ultrasonla baktı bi sorun yok dedi.enfeksiyon olabilir dedi.idrar tahlili verdik bişey çıkmadı onda da çok şükür.bebek büyüdüğünden ve öksürüktendir dedi artık. bebek hareketlenmeye başlamış dedi ayrıca.hatta eşim farketmiş hareketlerini:)

canım ya çokkk geçmiş olsun çok zor oldu mu?canım senin sağlığın yerin de olsun öncelikle yine denersin bu sefer sağlıkla olur inşallahhh kendine çok dikkatet önce senin sağlığın unutma...
Duygu karmaşıklığı yaşadım. ne hissedeceğimi gerçekten bilmiyorum. kürtaj yoksa zor değil hissetmedim. 8 saat hastanede yatırdılar. birde duyanlar arıyor o apayrı yoruyor kalbimi

ayyy yazık ne üzülmüşsündür?
4ay yemek yemedim zorla agzima parca ekmek koyuyolardi. uyumadim kafayi yicektim gercekten kopek havlamasi duyuyodum gece esimi kaldiriyodum sokaklari geziyoduk aryoduk eve baktigm heryerde onu goruyodum.polislere yunuslara haber salmadgm yer kalmamisti hala tasmasi yatagimin basinda ben onsuz 1gun yatmiyodum degisik ya domdurma yiyodu videolarini bi gorsen

amin, sağol canım. evet herkes öyle diyor. zaten beklemeyi düşünmüyorum. çünkü yapılan tedaviler zaten zaman istiyor. hakkımızda hayırlısı olsun. rabbim kimseye yaşatmasın. doğmadan evlat acısınıda yaşadım daha neler yaşacağım

Isyan etmek yok allahim sana saglikli sihtli hayirli bi evlat verecek bak gor.allahim bidaha aci yasatmasin

Duygu karmaşıklığı yaşadım. ne hissedeceğimi gerçekten bilmiyorum. kürtaj yoksa zor değil hissetmedim. 8 saat hastanede yatırdılar. birde duyanlar arıyor o apayrı yoruyor kalbimi
bunda da vardır bir hayır canım mevlam bizden daha iyisini biliyor önce sen sağlıklı olda inşallah sağlıkla tüpe gerek kalmadan normal yoldan sağlıklı bir şekil de mevlam seni sevindirir inşallahhh..

yazık ya insan alışır belli çok üzülmüşsün cnm ya..

bunda da vardır bir hayır canım mevlam bizden daha iyisini biliyor önce sen sağlıklı olda inşallah sağlıkla tüpe gerek kalmadan normal yoldan sağlıklı bir şekil de mevlam seni sevindirir inşallahhh..
evet ya ben öylesini de duydum tedaviye başlamadan önce.tüp bebek tutmayıp sonrasında normal hamile kalanları.İnşallah Rabbim bu mucizeyi sana da yaşatsın emily cim

Sağol canim iyiyim ayni şeyler .. yeni olarak gece uyanmalarim var iki uc kez uyanıyorum . Sen nasılsın canım
Canım bnm randevu cuma günü kısmetse ogün belli olur ne zaman isterse dr bn yaptırırım yaptırmak gerekmiyor mu ki neden kafan karışsın canım
Banada bi kac kisi niye yaptiracaksinki dedi aldırmaktan baska çaresi yok müdahale edemiyorlar ve çoğu kisiye yanlis tani koyuyorlar dediler. Boşuna moralin bozulacak dediler... E ElifiMBNM in dedigi gibi insanin kafasi karışıyor

Canım.iyi olmana sevindim pek.görüşemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…