2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Oo koyu sohbet varmış :) bahçe çok güzelmiş cidden. Eşim de düşünüor ama şehirden uzaklaşmayı göze alamıoruz. Evimiz çok merkezi çok iyi yerde. Bakalım bebiş büyüdüğünde taşınırız dioruz. Ama bakımı çok zor olmuor mu bahçenin dikkat et yorma kendini nilcim.

Bu arada ben de 86lıyım 30 oldum >.< :d

Benimde köpeğim vardı boncuk malesef caldılar çok üzüldüm bi dahada almadım ev içinde sevmiyorum hijyen acısından ..
onlar termiz ama ablasi bakinca guzel benim vardi 45 gunlukken gelmisti max di adi parfumler aliyodum ona taraklari sampuanlari ayy kurban oluyum ona ben.1yasina geldi kayboldu kafayi yicektim zor toparladilar beni yemek yemiyodum gece 3 te kopek sesi duyunca esimi kaldirip sokaklari ariyodum ama bulamadim(((((bana cok duskundu bensiz olmustur (((

Benimde köpeğim vardı boncuk malesef caldılar çok üzüldüm bi dahada almadım ev içinde sevmiyorum hijyen acısından ..
şimdi bebekle de zor olurdu bebek sesleri ile dolsun inşallah eviniz bereketi ile sağlıkla inşallah cnm..

Yormuyorum canım yardımcı bi abimiz var sagolsun o ekiyo bn tadını cıkarıyorum :)

Benim de kedim var. Bu aşamada biraz sıkıntı yaşıoruz bi iki sefer gece karnıma atladığı için artık odamızın kapısını kapatıoruz. Son günlerde korkunç tüy dökmeye başladı, strese girmiş dedi veteriner kapıyı açık buldu mu gündüzden girior yatak odasına yemeden içmeden akşama kadar orda uyuyor ki çıkmazsa gece orda kalır umuduyla

Eklentiler

• image.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 31
Ay canimin ici benim hic kiyamyorum onlara hic verirsen yiyo vermezsen yemiyo kendini savunamiyo allahim yardim etsin disardaki canlarima

Esin hergun tarasin tatlim

Böyle bir cadı minnoşum hiç kıyamıorum ama eşim kızıor ya bişi olursa bebeğe diye mecbur kapatıorm gece kapıyı.

Erken mi evlendin burcu şaşırdım 23ü duyunca açıkçası. Şimdiye kadar benim duyduğum en genç tüp bebek annesisin maşallah. En güzelini yapmışsın fazla beklemeyerek :)

Kıyamam ne yapmayı düşünüyorsun canım zor olucak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…