Canım bn yaslıyımKızlar yaşlarını zi merak ettim herkes yazabilir mi
Benimde köpeğim vardı boncuk malesef caldılar çok üzüldüm bi dahada almadım ev içinde sevmiyorum hijyen acısından ..
Benimde köpeğim vardı boncuk malesef caldılar çok üzüldüm bi dahada almadım ev içinde sevmiyorum hijyen acısından ..
şimdi bebekle de zor olurdu bebek sesleri ile dolsun inşallah eviniz bereketi ile sağlıkla inşallah cnm..Benimde köpeğim vardı boncuk malesef caldılar çok üzüldüm bi dahada almadım ev içinde sevmiyorum hijyen acısından ..
Yormuyorum canım yardımcı bi abimiz var sagolsun o ekiyo bn tadını cıkarıyorum :)Oo koyu sohbet varmış :) bahçe çok güzelmiş cidden. Eşim de düşünüor ama şehirden uzaklaşmayı göze alamıoruz. Evimiz çok merkezi çok iyi yerde. Bakalım bebiş büyüdüğünde taşınırız dioruz. Ama bakımı çok zor olmuor mu bahçenin dikkat et yorma kendini nilcim.
Bu arada ben de 86lıyım 30 oldum >.< :d
İnşallah canımm hepimizin evine altın topları hayırlısıyla gelsinşimdi bebekle de zor olurdu bebek sesleri ile dolsun inşallah eviniz bereketi ile sağlıkla inşallah cnm..
En minnak senmişsin beybiBende 23 daha :)
En kucugumuz sensin ozaman:))ah ahhh bende bi zamanlar 23 dum simdi 28 oldumBende 23 daha :)
Öyleymis canimEn minnak senmişsin beybi
Ay canimin ici benim hic kiyamyorum onlara hic verirsen yiyo vermezsen yemiyo kendini savunamiyo allahim yardim etsin disardaki canlarimaBenim de kedim var. Bu aşamada biraz sıkıntı yaşıoruz bi iki sefer gece karnıma atladığı için artık odamızın kapısını kapatıoruz. Son günlerde korkunç tüy dökmeye başladı, strese girmiş dedi veterinerkapıyı açık buldu mu gündüzden girior yatak odasına yemeden içmeden akşama kadar orda uyuyor ki çıkmazsa gece orda kalır umuduyla
Esin hergun tarasin tatlimBenim de kedim var. Bu aşamada biraz sıkıntı yaşıoruz bi iki sefer gece karnıma atladığı için artık odamızın kapısını kapatıoruz. Son günlerde korkunç tüy dökmeye başladı, strese girmiş dedi veterinerkapıyı açık buldu mu gündüzden girior yatak odasına yemeden içmeden akşama kadar orda uyuyor ki çıkmazsa gece orda kalır umuduyla
Evet canım öyle görünüyor ☺:)En kucugumuz sensin ozaman:))ah ahhh bende bi zamanlar 23 dum simdi 28 oldum(
Kıyamam ne yapmayı düşünüyorsun canım zor olucak .Benim de kedim var. Bu aşamada biraz sıkıntı yaşıoruz bi iki sefer gece karnıma atladığı için artık odamızın kapısını kapatıoruz. Son günlerde korkunç tüy dökmeye başladı, strese girmiş dedi veterinerkapıyı açık buldu mu gündüzden girior yatak odasına yemeden içmeden akşama kadar orda uyuyor ki çıkmazsa gece orda kalır umuduyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?