Bereketli hayirli yagmurlar olsun insallah burada aciyo kapiyo ama yagmiyo :))Mubarek öyle yagıyorki gözgözü görmüyor ...
Oyle oldun valla :)))))))))Hava durumu spikeri oldum hahahh
oturuyorum cnm hava da yağmurlu ve tekrar kış moduna girdi onu izliyorum...sen neler yapıyorsun?nasılsın tatlım?Napiyosunuz nasilsiniz kizlar??
Ne guzelmis orasi oyle:))
Burdada bi kapiyo bi gunes patliyo :))bende tv ye bakiniyorum iyiyim sukur canimoturuyorum cnm hava da yağmurlu ve tekrar kış moduna girdi onu izliyorum...sen neler yapıyorsun?nasılsın tatlım?
Ohh tertemiz hava beni koysalar oyle biyere keske :)Teşekkür ederim canım güzeldir köyüm :)
ayyy çok şanlısın nilerol ben de çok severim yağmuru da doluyu da karı da hepsi çok güzel oturup izlemek daha güzel sıcak bir içecekte al eline maşallahh..Şu an Dolu yağıyor ...
Evet canım çok şükür rabbim sizlere daha iyisini güzelini nasip etsin inşallah..ayyy çok şanlısın nilerol ben de çok severim yağmuru da doluyu da karı da hepsi çok güzel oturup izlemek daha güzel sıcak bir içecekte al eline maşallahh..
Sagol canim benim ay ne guzel ya kopar taze taze ye herseyi.yesillign ustune domat peynir salatalik biber koy mis mis ye tertemiz havada as verdim galiba ay koptum:))))))Kovulmana gerek yok buyur gel canım hersey organik kendim ekiyorum mis gibi
ooo süpersin ya ben de müstakil yaşamı seviyorum müstakil evde doğup büyüdüm çok güzel evimiz ama şimdi mecbur site deyiz ama inşallah biz de müstakile geçeceğiz hemen kedi köpek alacağım..inşallahhh..:))Kovulmana gerek yok buyur gel canım hersey organik kendim ekiyorum mis gibi
Kızlar yaşlarını zi merak ettim herkes yazabilir miEvet canım çok şükür rabbim sizlere daha iyisini güzelini nasip etsin inşallah..
28 tatlimKızlar yaşlarını zi merak ettim herkes yazabilir mi
Benimde köpeğim vardı boncuk malesef caldılar çok üzüldüm bi dahada almadım ev içinde sevmiyorum hijyen acısından ..ooo süpersin ya ben de müstakil yaşamı seviyorum müstakil evde doğup büyüdüm çok güzel evimiz ama şimdi mecbur site deyiz ama inşallah biz de müstakile geçeceğiz hemen kedi köpek alacağım..inşallahhh..:))
Çıkın çıkın gelin çok şükür hepimize yeter :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?