- 31 Ocak 2016
- 2.133
- 1.216
- 83
Ayniyiz diye düzelteyimCanım ben ayrıyız diye yanlış hatırlamışım başından beri herşeyi birlikte yaşadığımızdan sabaha kadar stres attım inş boyle yine herşeyi paylasiriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayniyiz diye düzelteyimCanım ben ayrıyız diye yanlış hatırlamışım başından beri herşeyi birlikte yaşadığımızdan sabaha kadar stres attım inş boyle yine herşeyi paylasiriz
Vallahi canım doktorumu seviyorum bulunduğum şehirde başarılı sonuçlari da var ama gel gör ki adam akıllı bilgi verilmiyor hiçbir ilgi yokKiz
Kızlar siz nerede yaptırdınız böyle bilgi verilmeden açıklama yapmadan ya saolsunlar beni hem sürekli dr bilgilendirdi hem de merkez onlar ben den daha daha tedirgin ve meraklı idi sonucu da beklerken de dun dr kanser oldum.diyor bana saolun sizlerde ben den daha heyecanlı idiniz ben rahattım çünkü onların benle olduklarına inaniyordum
İşte adam akıllı bilgi verilmiyor. Gerçi tangled arkadaşın dedigi gibi 3-5 farketmez kalitesi önemliGerçekten çok karışıkmış herkes farkli birşey söylemiş, benimki taze olduğu için kendim hesapladim 3.gün diye yoksa bana da demediler şöyle böyle kaliteli yada değil hiçbirşey söylenmedi
Ayca28 nasılsın??Aynen :))))
Dun cok kotuydum canim ya bacaklarim kasiklarim ve belim cok agridi yattim hep suan birazdaha iyiyim sen nasilsin canimAyca28 nasılsın??
Geçmiş olsun canım ya ben de aksam bas dönmesi coktu telâşlanıp dr söyledim defi hamilesin normal tadını çıkar bol bol nazlanacagiz :)Dun cok kotuydum canim ya bacaklarim kasiklarim ve belim cok agridi yattim hep suan birazdaha iyiyim sen nasilsin canim
Kızlar bu ne karamsarlik 5.3 bırakın kısmette varsa 3.5 bakmaz sadece pozitif olun sizle olduklarına inanın Allahın izni ile olur mutlu olun herşey çok güzel gidiyor.
Sagol canim tuhafim hala ya sen nasil hissediyosun tatlim gectimi bas donmen birazGeçmiş olsun canım ya ben de aksam bas dönmesi coktu telâşlanıp dr söyledim defi hamilesin normal tadını çıkar bol bol nazlanacagiz :)
Bugün çok şükür yok havada güneşli çok güzel ya mutlu hissediyoruz biz teyzesi :) siz ler?Sagol canim tuhafim hala ya sen nasil hissediyosun tatlim gectimi bas donmen biraz
Hoşgeldin cnm hayırlı olsun arkadaşların için de olması gerek gaz için de yediklerine dikkat et cnm ben de şişme olmadı sıvı çok tuketiyorsan ondan da olabilir stres tapma bu süreçte pozitif ol yeter olur Allahın izni ileSelam arkadaşlar. Ben az önce dahil oldum buraya:) Herkese hayırlı olsun, Allah gönlüne göre versin. Ben 5. gün transferimi 15 Şubat'ta yaptırdım. Şimdi beklemedeyim. Bir problem yok sanki. Sadece fazlaca gaz var bir de şişme. Herhalde normaldir. Sizlerde var mı bir belirtiler vs.? Bir de 15.de 5.gün transferi olan kim var başka??
İnşallah tatlım kuvvetli olacağına inan pozitif ol Allahın izni ile olur sakin stres panik yapma takıntı da yapma mutlu olacagin şeyler yap bana.bol.bol alışveriş yaptık sürekli bana eşime hiçç yokkkInsallah iyi düşünmek istiyorum
Bizim burda kapali hava yagmur yagcak bi:)bizde mutluyuz teyzesi ayyyy cok degisik bisey ya :)Bugün çok şükür yok havada güneşli çok güzel ya mutlu hissediyoruz biz teyzesi :) siz ler?
İnşallah tatlım kuvvetli olacağına inan pozitif ol Allahın izni ile olur sakin stres panik yapma takıntı da yapma mutlu olacagin şeyler yap bana.bol.bol alışveriş yaptık sürekli bana eşime hiçç yokkk
Teyzesi sevsin o minnaklari :))Bizim burda kapali hava yagmur yagcak bi:)bizde mutluyuz teyzesi ayyyy cok degisik bisey ya :)
Tabi ki o iğneler kontroller göbek kalca kalmadı az bile sen de tadını çıkar engüzel zamanlarımizOo iyiymiş valla guzel bir duyguymuş :) bahaneyle naza çekelim kendimizi boşver herşeyi hakediyoruz :)
Hoş bulduk! sağol bilgi için canım. İşin komik tarafı hiç stres yok:) bir rahatım sorma. hatta bazen transfer olduğunu bile unutuyorum:) sanırım sıvı tüketimim çok. bir de progestan da yapıyor diye okudum. Belki de ondandır.:)Hoşgeldin cnm hayırlı olsun arkadaşların için de olması gerek gaz için de yediklerine dikkat et cnm ben de şişme olmadı sıvı çok tuketiyorsan ondan da olabilir stres tapma bu süreçte pozitif ol yeter olur Allahın izni ile
Hosgeldin bende 13 subatta 5. Gun transferi oldum ptesi tahlil yaptırcam heycanla beklemedeyim cok şükur bende de hic bi problem yok ara ara karamsarlığa düşüyorum ama Rabbim hayırlısını versin ins ananas yedim portakal yedim bol su ictim gaz kabizlik hic çekmedimSelam arkadaşlar. Ben az önce dahil oldum buraya:) Herkese hayırlı olsun, Allah gönlüne göre versin. Ben 5. gün transferimi 15 Şubat'ta yaptırdım. Şimdi beklemedeyim. Bir problem yok sanki. Sadece fazlaca gaz var bir de şişme. Herhalde normaldir. Sizlerde var mı bir belirtiler vs.? Bir de 15.de 5.gün transferi olan kim var başka??
Ptesi erken değil mi tahlil için? Bana 26.sında dedi. 11.günde yani. biraz da hareket lazım sanırım:) yiyip içip oturunca doğal olarak gazımız oluyor tabiiHosgeldin bende 13 subatta 5. Gun transferi oldum ptesi tahlil yaptırcam heycanla beklemedeyim cok şükur bende de hic bi problem yok ara ara karamsarlığa düşüyorum ama Rabbim hayırlısını versin ins ananas yedim portakal yedim bol su ictim gaz kabizlik hic çekmedim