2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ptesi erken değil mi tahlil için? Bana 26.sında dedi. 11.günde yani. biraz da hareket lazım sanırım:) yiyip içip oturunca doğal olarak gazımız oluyor tabii:KK48:
Erken bi coguna gore evet ama Dr umun istegi aman erken olsun da görelim ne olup bitio merak heycan hat safhada :)

Hosgeldin bende 13 subatta 5. Gun transferi oldum ptesi tahlil yaptırcam heycanla beklemedeyim cok şükur bende de hic bi problem yok ara ara karamsarlığa düşüyorum ama Rabbim hayırlısını versin ins ananas yedim portakal yedim bol su ictim gaz kabizlik hic çekmedim
Çok güzel maşallah hayırlı olsun cnm aramıza hoşgeldin inşallah pazar günü hayırlı güzel haberini de aliriz

Hoş bulduk! sağol bilgi için canım. İşin komik tarafı hiç stres yok:) bir rahatım sorma. hatta bazen transfer olduğunu bile unutuyorum:) sanırım sıvı tüketimim çok. bir de progestan da yapıyor diye okudum. Belki de ondandır.:)
Maşallah çok güzel ben de de boyle stres transferden sonra bir kere oldu başka olmadı inşallah güzel haberlerini de aliriz

Merhaba arkadaşlar benim trasferimde 9 şubatta yapıldı 3. Gün embiryosu, tahlil günüm bu pazar heyecan ve korku birarada.hamile olan arkadaşlar sizin adınız çok sevindim Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin inşallah. sonuç bekleyen arkadaşlar bizde olumlu sonuçlar alırız insallah
Güzel dileklerin için saol tatlım amin inşallah tüm bekleyenlerin güzel haberlerini alırız insallah

Merhaba arkadaşlar benim trasferimde 9 şubatta yapıldı 3. Gün embiryosu, tahlil günüm bu pazar heyecan ve korku birarada.hamile olan arkadaşlar sizin adınız çok sevindim Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin inşallah. sonuç bekleyen arkadaşlar bizde olumlu sonuçlar alırız insallah
Amin canim insallah.heycanin korkun normal ama icini rahat tut sakin ol tatlim allah hepinize guzel sonuclar almayi nasip etsin insallah

Insallah hayirli haberlerinu alırız canim,benim de 3.gün embriyosu, senin hamilelik haberin bana da umut olacak insallah :)

Kızlar sizin taze embryo mu bilmyrm ama benmde ilk denemede taze 3.gün embryoydu 10 hücre ye bölünmüş ti size umut olsn tutmuştu ama işte aksilik düşük yaptm yarn dondurlms 3 gün embryosu konulcak hadi hayrli haberler alalam hep beraber inşallah
Insallah hayirli haberlerinu alırız canim,benim de 3.gün embriyosu, senin hamilelik haberin bana da umut olacak insallah :)

Kızlar sizin taze embryo mu bilmyrm ama benmde ilk denemede taze 3.gün embryoydu 10 hücre ye bölünmüş ti size umut olsn tutmuştu ama işte aksilik düşük yaptm yarn dondurlms 3 gün embryosu konulcak hadi hayrli haberler alalam hep beraber inşallah
Zeynepcigim yarındı değil mi çok güzel hadi hayırlısı dualarımız seninle tatlim

İnşallah canim sağol hamilelerin duası daha çabuk kabul olurmus sizin dualarinizi bekliyoruz
Herzaman tatlım.İnşallah daha önce ben de hamile gördüm mu dua et derdim.simdi ben de çok şükür mevlam isteyen çabalayan herkese sağlıklı hayırlısını tez zaman da versin inşallah

Amin canim insallah.heycanin korkun normal ama icini rahat tut sakin ol tatlim allah hepinize guzel sonuclar almayi nasip etsin insallah
Önerilerin için sağol canım oldukça sakin bi yapıya sahibim ama böyle olacağımı bende tamin etmiyordum çok farklı duygular inşallah herkes olumlu sonuçlar alır

Ayca 28 çigim geçen hafta biz de bekliyorduk ya bir tane hamile bayan gördüm boyle süslü bakımlı ben de sis ve bakim.hastasiyim.ay içinden.geçirdim.dedim inşallah ben de çok.süslü hamile olacağım süslü elbiseler giyeceğim inş kızlar hepbirlikte inşallah :))

Ayca 28 çigim geçen hafta biz de bekliyorduk ya bir tane hamile bayan gördüm boyle süslü bakımlı ben de sis ve bakim.hastasiyim.ay içinden.geçirdim.dedim inşallah ben de çok.süslü hamile olacağım süslü elbiseler giyeceğim inş kızlar hepbirlikte inşallah :))
Demi valla ben teste son uc gun kala uyku uyuyamyodum ya :)bende suslu olurum kesin :)bende goruyorum kocaman olunca gobekler zor yuruyolar bacaklar acik degisik geldi hep bana ya.goruyodum hep icim gidiodu kiskandigimdan degil valla bende artik karnimi sevebilcem onunla konusabilcem bende yurumekte zorlancam suslencez gyicez elbiseciklerimizi bebisciklerimize alis veris yapmaya gidicez aglattin beni duygulandim:(

Back
X