- 15 Şubat 2012
- 242
- 295
- 53
Canım o kadar doğru söylemişsin ki. Eşim de bebek odası için aynınu söylüor acele etme allah korusun bişe olursa canımız görüp daha çok acır dior. Ama allah korusun doğumda da ölüor bebekler veya doğduktab sonra. Ya da 6-7 aylık sebepsiz bbeek ölümleri olyor. Bu kadar uğraşıp didindik allah böyle acılar göstermesin bize diip dua ediorm. Kıyafet falan açısından eksiğim kalmadı benim. İlk aldığım şey english home bebek küveti getirmişti oydu. Kaynanam bi eksiğin o muydu çok erken ne gerek vardı falan dedi. Yani
Eksiğin sırası yok ki. Bebek doğduğunda hepsi lazım olacak. Bebek arabamız ve odamız eksik kaldı. Tabi süs püs hazırlıkları falan da yapmadık daha. Veya kendime hala bişe almadım. Bez falan da almadık. Artık 7. Aydan sonra indirimden bez ve yenidoğan mendili stoklamaya başlarız. Allah kprusun hepimizin yavrusunu. Yıllarca bekleyip hevesle bebek alışverişi yapan insanlara daha erken 7. Ayı bekle bişi olur falan demek çok vicdansız ve acımasızca bence. Diyen iyi niyetle diyor ama etkisi öyle olmuyor
Lohusa takımı nerden Alcan cnm netten filan mıAynen Can'ım kalbin aklın ne diyorsa onu yapacaksın her anına şükretmeli insan en azından bu günleri gördük değil mi rabbim devamını da getirsin getirecek insallah hep su geliyor aklıma gece yatarken sabah uyanacakmıyiz bilmiyoruz ama hepimiz alarm kuruyoruz değil mi yani olacak varsa olur bunu allahtan baska kimse bilemez insan bu gün cani ne isterse ona göre yasamalı tadını çıkarmalı bence benim demek istediğim bu elbette analar babalar uyaracak ne yapalım her dediklerine he mi diyelim güceniyorlar Bi de dinlemeyince eminim kötülüğümüzü istemediklerine ama acımasızca geliyor bana da
oh ne güzel biz senle aynı kafadayız zaten :) bende sıcaktan çıkamıyorum artık netten bakmakla yetiniyorum bu hafta ama önümüzdeki ay da güzel Bi lohusa alışverişi yapicam kendime inan her gün bakıyorum bebisimin kıyafetlerine o kadar güzeller ki bu o kadar güzel bir duyguymuş ki hepimize rabbim üzerlerinde görmeyi de nasip etsin insallah
Takma kimseyi Can'ım kötülüğünden demiyorlar da anlamıyorlar galiba zaten çekmeyen ne bilsin annen de olsa aynı derde düşmeyen anlayamıyor bosver he de geç Can'ın Nasıl istiyorsa kalbin mantigin ne diyorsa onu yap bence ben öyle yapıyorum valla sonuçlarına da katlanacak benimLohusa takımı nerden Alcan cnm netten filan mı
Takma kimseyi Can'ım kötülüğünden demiyorlar da anlamıyorlar galiba zaten çekmeyen ne bilsin annen de olsa aynı derde düşmeyen anlayamıyor bosver he de geç Can'ın Nasıl istiyorsa kalbin mantigin ne diyorsa onu yap bence ben öyle yapıyorum valla sonuçlarına da katlanacak benimEminönü'ye gitmek istiyorum anlata anlata bitiremiyor komşular bu sıcakta Nasıl giderim onu bilmiyom iste İstanbul yanıyor bayram da da buradayım hanların acık oldugu Bi Zaman'ı denk getirip millet bayram tatiline gitmişken ortalık tenhalaşmışken gitmek isyorum bakalım Bi han varmış full Bebek ürünleri Oray'ı cok merak ediyorum
Adını bilmiyordum ben Can'ım sagol bende gidicem insallah sıcaklara Bi alışayım indirimi kaçırmayayım cok iyiymiş fiyatEvet kızlar Eminönü'de havuzlu han var. Orda lohusa kıyafetleri bebekle ilgili herşey var. Bende iki hafta önce falanda gittim. Tam da kışlık lohusa kıyafetleri indirime girmişti. Altmış liraya gecelik sabahlik takım aldım ama kalitesini gormeniz lazım. Bebek içinde kıyafet Mevlüt hazırlıkları besik ler sepetleri ne ararsanız var kisacasi. Bi gidin derim bende. Bende yedi aydan sonra ordan alışverişini yapıcam Rabbim nasip ederse
Canim öncelikle Allah rahmet eylesin babaannene ..Merhaba kızlar. Nasılsınız? Tüp bebeğe bu ay başladım. Bugün kontrolüm vardı. Herşey yolunda gidiyor. Cuma günü yumurta toplamam olacak. 5. gün kalan emriyolar dondurulup temmuz da transfer olacak. Dualarınızda beni unutmayın. Bugün aynı zamanda kötü bir haber aldım. Babannem vefat etti. Çok üzgünüm.
Tatlım umarım hersey gönlünce olur ..Basınız sağolsunMerhaba kızlar. Nasılsınız? Tüp bebeğe bu ay başladım. Bugün kontrolüm vardı. Herşey yolunda gidiyor. Cuma günü yumurta toplamam olacak. 5. gün kalan emriyolar dondurulup temmuz da transfer olacak. Dualarınızda beni unutmayın. Bugün aynı zamanda kötü bir haber aldım. Babannem vefat etti. Çok üzgünüm.
Başınız saolsun cnm.Allah rahmet etsin.bu arada tedavin de hayırlı olsun inşallah sağlıkla güzel.haberlerini okuyacağız.:)Merhaba kızlar. Nasılsınız? Tüp bebeğe bu ay başladım. Bugün kontrolüm vardı. Herşey yolunda gidiyor. Cuma günü yumurta toplamam olacak. 5. gün kalan emriyolar dondurulup temmuz da transfer olacak. Dualarınızda beni unutmayın. Bugün aynı zamanda kötü bir haber aldım. Babannem vefat etti. Çok üzgünüm.
Sağol canım. İnşallah...Canim öncelikle Allah rahmet eylesin babaannene ..
Tedavinden inşaallah bu sefer guzel sonuclar alacaksin dualarimiz seninle..
Ben inanıyorum senin mutlu gunlerinin haberlerini alicaz yakinda
Sağol canımTatlım umarım hersey gönlünce olur ..Basınız sağolsun
sağol canım. inşallah bu sefer olur herşeyBaşınız saolsun cnm.Allah rahmet etsin.bu arada tedavin de hayırlı olsun inşallah sağlıkla güzel.haberlerini okuyacağız.:)
Allah rahmet eylesn cnm bu sefer olcak inşallahsağol canım. inşallah bu sefer olur herşey
ya doğumda kilom ne olur bilememem o yüzden o işi sona bırakacağım ben. 5. aya girdim sayılır ama kilom henüz artmadı. sadece sanırım bacaklarımdan falan kilo verip karnımda hafif çıkıntı oldu öyle dengelendi kilo. kalan aylarda ne olur bilinmez :dTakma kimseyi Can'ım kötülüğünden demiyorlar da anlamıyorlar galiba zaten çekmeyen ne bilsin annen de olsa aynı derde düşmeyen anlayamıyor bosver he de geç Can'ın Nasıl istiyorsa kalbin mantigin ne diyorsa onu yap bence ben öyle yapıyorum valla sonuçlarına da katlanacak benimEminönü'ye gitmek istiyorum anlata anlata bitiremiyor komşular bu sıcakta Nasıl giderim onu bilmiyom iste İstanbul yanıyor bayram da da buradayım hanların acık oldugu Bi Zaman'ı denk getirip millet bayram tatiline gitmişken ortalık tenhalaşmışken gitmek isyorum bakalım Bi han varmış full Bebek ürünleri Oray'ı cok merak ediyorum
canım hayırlısıyla geçir bu süreci. ama hiçbir olumsuzluğun moralini bozmasına izin verme. moral de çok önemli çünkü... transfer öncesinden kendini hamileymiş gibi düşünmeye başla. beyin vücudu şartlıyor ve hormonlar o şekilde çalışmaya başlıyor diyorlar. peki neden taze transfer yapılmıyor bi nedeni var mı canım? tahmini kaç yumurta toplanacak fazla diye mi dondurulmuş transferi yapacaklar acaba?Merhaba kızlar. Nasılsınız? Tüp bebeğe bu ay başladım. Bugün kontrolüm vardı. Herşey yolunda gidiyor. Cuma günü yumurta toplamam olacak. 5. gün kalan emriyolar dondurulup temmuz da transfer olacak. Dualarınızda beni unutmayın. Bugün aynı zamanda kötü bir haber aldım. Babannem vefat etti. Çok üzgünüm.
selam nasıl gidiyor :)Günaydın kizlar
sağol canım,inşallah olurAllah rahmet eylesn cnm bu sefer olcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?