2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Cok haklisin soyleyen annem olsa bile o lafi duyunca icim acidi.

Lohusa takımı nerden Alcan cnm netten filan mı

Lohusa takımı nerden Alcan cnm netten filan mı
Takma kimseyi Can'ım kötülüğünden demiyorlar da anlamıyorlar galiba zaten çekmeyen ne bilsin annen de olsa aynı derde düşmeyen anlayamıyor bosver he de geç Can'ın Nasıl istiyorsa kalbin mantigin ne diyorsa onu yap bence ben öyle yapıyorum valla sonuçlarına da katlanacak benim Eminönü'ye gitmek istiyorum anlata anlata bitiremiyor komşular bu sıcakta Nasıl giderim onu bilmiyom iste İstanbul yanıyor bayram da da buradayım hanların acık oldugu Bi Zaman'ı denk getirip millet bayram tatiline gitmişken ortalık tenhalaşmışken gitmek isyorum bakalım Bi han varmış full Bebek ürünleri Oray'ı cok merak ediyorum

Evet kızlar Eminönü'de havuzlu han var. Orda lohusa kıyafetleri bebekle ilgili herşey var. Bende iki hafta önce falanda gittim. Tam da kışlık lohusa kıyafetleri indirime girmişti. Altmış liraya gecelik sabahlik takım aldım ama kalitesini gormeniz lazım. Bebek içinde kıyafet Mevlüt hazırlıkları besik ler sepetleri ne ararsanız var kisacasi. Bi gidin derim bende. Bende yedi aydan sonra ordan alışverişini yapıcam Rabbim nasip ederse

Son düzenleme:
Adını bilmiyordum ben Can'ım sagol bende gidicem insallah sıcaklara Bi alışayım indirimi kaçırmayayım cok iyiymiş fiyat

Merhaba kızlar. Nasılsınız? Tüp bebeğe bu ay başladım. Bugün kontrolüm vardı. Herşey yolunda gidiyor. Cuma günü yumurta toplamam olacak. 5. gün kalan emriyolar dondurulup temmuz da transfer olacak. Dualarınızda beni unutmayın. Bugün aynı zamanda kötü bir haber aldım. Babannem vefat etti. Çok üzgünüm.

Canim öncelikle Allah rahmet eylesin babaannene ..
Tedavinden inşaallah bu sefer guzel sonuclar alacaksin dualarimiz seninle..
Ben inanıyorum senin mutlu gunlerinin haberlerini alicaz yakinda

Tatlım umarım hersey gönlünce olur ..Basınız sağolsun

Başınız saolsun cnm.Allah rahmet etsin.bu arada tedavin de hayırlı olsun inşallah sağlıkla güzel.haberlerini okuyacağız.:)

ya doğumda kilom ne olur bilememem o yüzden o işi sona bırakacağım ben. 5. aya girdim sayılır ama kilom henüz artmadı. sadece sanırım bacaklarımdan falan kilo verip karnımda hafif çıkıntı oldu öyle dengelendi kilo. kalan aylarda ne olur bilinmez :d

canım hayırlısıyla geçir bu süreci. ama hiçbir olumsuzluğun moralini bozmasına izin verme. moral de çok önemli çünkü... transfer öncesinden kendini hamileymiş gibi düşünmeye başla. beyin vücudu şartlıyor ve hormonlar o şekilde çalışmaya başlıyor diyorlar. peki neden taze transfer yapılmıyor bi nedeni var mı canım? tahmini kaç yumurta toplanacak fazla diye mi dondurulmuş transferi yapacaklar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…