2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canım ne yazıcamı bilmiyorum inan çok üzgünüm ..Senin kadar olamam ama vardır bundada bir hayır lütfen yıpratma kendini ve pes etme ..

Canım telaşla ani karar verme bence amnio sentezin sonucunu bekle bebeğini üzme o kadar çok insan varki akbil sentez sonrası çok mutlu sağlıklı bebekleri olan inşallah mübarek günler sende temiz sonuç alıp çok mutlu olursun inşallah canım.

O kadar inanmıştım ki bişi çıkmayacağına. Allah sabır versin canım. Tangled ın dediği gibi ani karar verme zaten. Yapılabilecek her türlü tetkik yapılsın. Sonuç yine de olumsuz olsa bile sen elinden geleniyapmış olacaksın. Ben de dün dua etmiştim etmeye de devam ederim. Son ana kadar sarılmak lazım bi umut varsa. Kendini bırakma

Simdi amniyosentez yaptirmaya gidicem bayramdan sonra da mr cekilecek sonra heyete cikicam capada. O gun muhtemelen belli olacak tam teshisi. Inanilmaz kotu bi durum dondum kaldim allah kimseye ysatmasin dualarinizi eksik etmeyin cok zor durumdayim

Simdi amniyosentez yaptirmaya gidicem bayramdan sonra da mr cekilecek sonra heyete cikicam capada. O gun muhtemelen belli olacak tam teshisi. Inanilmaz kotu bi durum dondum kaldim allah kimseye ysatmasin dualarinizi eksik etmeyin cok zor durumdayim
Canım dualarım seninle inan ben de çok.etkilendim duyduğumdan beri ben de uyuyamıyorum ama inşallah Allahım bu güzel.mübarek günlerin yüzüne seni sonun da sevindirecek Allah yardımcınız olsun sağlıklı güzel haberlerin olsun inşallah.

Amniyosentez yaptirdim bakalim sonuc ne zaman ve nasil cikacak yine beklemedeyiz allahtan umit kesilmez diyor doktorum oyle dedim insallah saglikli sonuclar alirim hic umudum yok ama icimden dua ediyorum aslinda yine de

Amniyosentez yaptirdim bakalim sonuc ne zaman ve nasil cikacak yine beklemedeyiz allahtan umit kesilmez diyor doktorum oyle dedim insallah saglikli sonuclar alirim hic umudum yok ama icimden dua ediyorum aslinda yine de
Hem empatiden hem hormonlardan yazdıklarını okurken kendimi tutamıyorum ağlıyorum. Demek ki daha sabrının sınanması gerekiyormuş. Ne yaşarsan yaşa sonunda yoluna girecek. Sonuna kadar inanmaya devam et ama olmazsa da hem bebeğin hem de sizin için hayırlısı olmuş olacak sorunun ortaya çıkması. Sonunda tüm acıları unutturacak bir bebek kucağında olacak belki bu sefer belki başka sefer. Dualarım sizinle.

Canim ne diyeceğimi bilemedim çok Üzgünüm inşallah sonuçların iyi çıkar Rabbim den umut kesilmez bol bol dua edelim Allah yardimci olsun

Hadi geçmiş olsun canım hayırlı sağlıklı güzel sonucun olur inş bilmiyorum ama ben güzel sağlıklı sonuç geleceğine inanıyorum dualarım sen bebegin için cnm amnio sentez sonucu o kadar çok sevinen insan var ki inş biride sen olursun.Allah büyük ya minicik bebeği koruyacağına eminim..

deepliner canım çok ama çok geçmiş olsun inşallah iyi olacak herşey Rabbim yardımcın olsun gebeyken o kadar çok şey söyleniyor ki canım bi yakınım suyunun fazla olduğunu down sendromlu dediler bağırsakta parlaklık var dediler o kadar sıkıntılı süreç yaşadılar ki çok şükür sağlıklı bir kızı oldu senin yavrun da sağlık doğacak Allahın izniyle

Bende almaya baslamak istedim annem 7 aya kadar alinmaz deyip beni durdurdu, siz ne zaman basladiniz?
Canim bn haftaya sehr dsna ckcam arastirip bi kac bsey alablrm ama cok dgl yatagni fln da kurbn bayrami gbi alayim diyorm 27. Hafta oluyo buyukleri o zamana brakcam kucukleri yavas yavas hallederm

deepliner canim bebegin ve sen Allaha emanetsiniz skma canini ihtimaldir onlar insallah saglikla dunyaya gelr umarm doktorlar bastan cok umutsuz konusuyolar bazi tanidiklarimin basina geldi saglikla dogurdular insallah seninki de boyle bisey cikar amniyosentezi iyi cikar umarim

Kizlar bn 15+3 teyim suan dunden beri meme ucumdan sut geliyo tamam asiri degil toplasan belki 3-4 damla ama tedrgn etti ayrica ucu cok aciyo zaten aciyodu iyice artti sol dan bi kere geldi de sagdan 2 3 kere geldi erken degil mi camasir da rahatsiz ediyo rahat bseyler almam lazm artik sanrm

Ben de olması ama normal canım ikiz olduğu için senin hormonlar daha yoğun ama kendine biran önce rahat kıyafetler al rahat et zaten havalar bunaltıcı sıcak bırde rahat olmayan kıyafetler çok zor sağlıkla cnm.

Sagol canim sutyenler dar gelmeye basladi ya dedogin gbi sicakta pamuk urunler bakicam sut normaldir
Belkide ama acisi cok kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…